Başımıza her gelem kader mi?

@kafamıngüzelligi arkadaşımızın paylaşımını yeni gördüm ben siyaset yapmayacağım ama eleştiri yapacağım herkese siyasetçisine kadar yahu arkadaş 3 yıldır insanları uyaran sayfalar var inatla komplo teorisi deyip inanmayan var gaybı allah bilir diyen herşeyi izleyen var ben bu kadar ruhsuz millet görmedim ne türk ayık kürt uyuyor derim ne türk uyuyor kürt ayık derim bu ülkenin insanı birdir ama inanç konusunda cahildir (inanç olarak din karıştırmıyorum) 3 yıldır uyaranlara hakaret diz boyu başına geldi mi destek istiyorlar her başımıza gelen felaketi aslında biz çağırıyoruz siyasi partilerin peşinden gidip bizden olmayanlara sövüyoruz kim ne derse inanıyoruz naci görür 2 yıl önceden uyardı k. maraş ve doğu için halk uyuyor devleti yönetenler vurdumduymaz muhalefet millet aç aç abi abla siz şaka mısınız deprem olmuş tepki yok deprem olur olmaz daha can kaybı belli değil uluslararası yardım çağrısı yapıldı iban sms istendi dün bir sitede bir haberde bm Türkiye'den suriye'ye giden yardım tırının durdurulduğıunu söylemiş abi burada deprem olmuş neredeyse tüm şehirler hissetmiş o an akıllının biri hangi arada hazırlamış belli olmayan yardım tırını suriye'ye gönderiyor buradakiler için iban sms hep milletten beklenti bir bakan bir vekil hangi partiden olursa olsun oraya gelirken eli dolu geldi mi? ben maaşımı istemiyorum depremzedelere gitsin diyor mu? ben her olayda sokağa çıkan ünlüleri göremedim reis bizi afrine götür diyen sözde vatanseverleri göremedim yollarda kılıç sallayanları göremedim tekbir getirerek 6 yaşında tecavüze uğratanı korumaya gelen sarıklıları göremedim chpli 2-3 vekil haricini göremedim bakanları konuşmuyorym mecbur olacaklar nerede o mhpli hdpli bbpli ipli spli devalı gelecekli dpli refahlı ve diğer parti liderleri ve partilileri nerede o 650 vekil gören var mı? 2 yıldır deprem için uyaranları dikkate alan siyasiler var mı? ya halkın hiç mi suçu yok? yazık değil mi 10 bin cana daha köylere girilmedi oralara da girilfdiğinde o sayı katlanacak bırakın birbirinizle dalaşmayı kendinize gelin

akplisi mhplisi iplisi chplisi bana değil kendinize saldırın
akplisi mhplisi iplisi chplisi bana değil kendinize saldırın
Başımıza her gelem kader mi?