Sevgilim diyabakırda depremin olduğu yerde ama?

Evleri yıkılmadı. İyiler ancak bu hiçbir şey olmaz demek değil. Orada marketler kapalıymış sanırım,
İlk gün sadece ekmek ve cikolata yiyebildi, ayrıca ailesinde 4,5 kız kardeşi var. 1 tane de abisi.
Genel olarak tuhaf bir aileler ama onun için üzülüyorum. Kavga ettik dünden beri , deprem zamanı olabilcek mantıklı şey değil biliyorum ama kavga etmemize rağmen onun adresine yicek vs yolluyorum.
bir arkadaşım bana enai olduğumu söyledi, çocuğun evinde yaşı büyük bir sürü insan var onlar da gidip alabilirler , sipariş verebilirler online dedi.
Ek olarak çocuk depremde bile aklında şüphe kalmasın diye sana sosyal medya şifresini veremiyor kavga etmeyin diye sen tam bir enaisin dedi bana arkadaşım.
Çocuk annesi ile küs, ve bilmiyorum yine de kacgalı da olsam gene de deprem durumunda olduğu için üzülüyorum
Sizce enai miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak cocuğun babası yok, anneleri var sadece.
Güncellemeler
+1 yıl
Not ; kavga ettğimiz konu, sosyal medya şifresiydi. Bir arkadaşı/kankası var ama kızdan şüphe ediyorum. Depremde bile kızla konuşmuş discordan. Bende sohbetlerini okumak istedim. Ama bir şey olmasa sen kavga edersin diyip vermedi şifre
Sevgilim diyabakırda depremin olduğu yerde ama?