Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak cocuğun babası yok, anneleri var sadece.
Güncellemeler
+1 yıl
Not ; kavga ettğimiz konu, sosyal medya şifresiydi. Bir arkadaşı/kankası var ama kızdan şüphe ediyorum. Depremde bile kızla konuşmuş discordan. Bende sohbetlerini okumak istedim. Ama bir şey olmasa sen kavga edersin diyip vermedi şifre
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Vicdanen sevdiğin için yapmışsın bunda enayilik yok. Ama o şifreyi vermemesi çok şüpheli muhtemelen kızla yakın olarak konuştu.
Bence de. Zaten dedim ki yavşama yoksa kavga etmeyeceğim. Kavga edeceksem de depremden sonra ederim dedim bana dediki “ben senle hiç kavga etmek istemiyorum” . Dedim o zaman şifre ver. Tamam beklersin şifre dedi “ yani sen sifre beklemeye devam et” dedi:( şimdi ona son kez getirden yardım amaçlı yiyecek hazır gıda içecek söyledim bir daha da konuşmayı düşünmüyorum onunla bir şifreyi bir sohbeti bile benden daha değerli gördüyse artık..
Kaybetmekten korkmuyor demek ki.
Vicdanen sana yolladım ama benim kadar sevmedigini görüyordum kimi yerime tercih ettiysen onla ol diyip gitmen seni gururlu kılar.
Siparişi aldı ona wp den sunu yazdim
Şifreyi vermemek demek benim gözümde o kızı seçmek demek dedim ben böyle bir iliski istemiyorjm kimi tercih ettiysen onla ol dedim kendine cok dikkat diyip her yerden engel attım
Bi daha harbi konusmam yani sipariş/hediyeye gelince mutlu iyi davranıyor alt tarafı bir şifre istedim diye kötü kisi ben oluyorum bu arada dinledigin icin tesekür ederim cok umarım sende iyisindir ve ailen 💖
Teşekkürler iyiyiz❤.
Doğru olan bu sana her zaman şeffaf olan insanla mutlu olabilirsin. Kızlarla konuşan, samimi olan erkekler yorar. Ben uğraşamadım yani seni seçip diğerlerine mesafe koymuyorsa o sevgiden şüphe et.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!