Gündem Eskisehirde siddetli deprem oldu iyimisiniz nasilsiniz? sudem23 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Nasilsiniz arkadaslar iyimisiniz ben cok korktum Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar uyuyodum yatagim besik gibi sallandi cok korktum Eskisehirde siddetli deprem oldu iyimisiniz nasilsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Herkese geçmiş olsun 0 0 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Üstüme üst kat çöktü. Öldüm galiba. Beyaz ışığı gördüm bi dede gel bakim ddiyodu. Gittim bakıyo öyle avel avel 0 2 Yorumla sudem23 +1 yıl O beyaz isiga dogru ilerlicen Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl İlerledim işte dede karşıladı. Takma dişleri de yok çok sevimli Yorumla
Modest1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bebekler vardı kuzenlerim yanımda sarılıp dışarı fırladım hemen 0 7 Yorumla sudem23 +1 yıl Gecmis olsun Yorumla Modest1 +1 yıl Saol ya yine olur diye korkuyom Yorumla Modest1 +1 yıl Bana başka bir konuda fikir verebilir misin? Yorumla sudem23 +1 yıl Nasil bir konu Yorumla Modest1 +1 yıl Kız meselesi Yorumla sudem23 +1 yıl Sornbakam hizli ol uyucam Yorumla Modest1 +1 yıl Uyu boş ver uzun konu ekliyim seni özelden anlatırım Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Galiba Düzce imiş merkezi bende Ankara'da hissettim aklım çıktı uykuda tık tık sese uyandım sonra bir salladı 0 0 Yorumla
Karizma_14_ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Merkez üstü Düzce bize yakın olduğu için çok kötü hissettik 0 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ankara 'dan hissettim baya şiddetli bir depramdi 0 0 Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Bursa da beşik gibi sallandı daha uyuyamam bu gece 0 8 Yorumla sudem23 +1 yıl Heryer sallanmis ya Yorumla Birabey +1 yıl Uyuyamam zaten daha 7 ye kadar Yorumla sudem23 +1 yıl Bilemiyorum ya uyurmuyim Yorumla Birabey +1 yıl Sabah işe gidicem zaten. Yorumla sudem23 +1 yıl Sana iyi isler o zman Yorumla Birabey +1 yıl :/ teşekkür ederim hadi sen uyu Yorumla sudem23 +1 yıl Uykum yok ya yeni uyumustum zaten 1.30 saat uyumustum uyandim Yorumla Birabey +1 yıl O zaman odunpazarini gez. d Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İstanbul da beşik gibi sallandık be 😂 0 2 Yorumla sudem23 +1 yıl Heryer sqllanmis Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl 6 deprem olmuş artçı Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Ankara da ben de uykumdan uyandım. 0 4 Yorumla sudem23 +1 yıl Bende oyle uykumdan uyandim Yorumla Oksitosin +1 yıl Benim kedinin birisi ip yemeyi seviyor. Yatağımın iplerini söküp yiyor bazen. Kapı kapalıydı nereden girdin içeri diye odada kedi aradım önce, deprem sonradan aklıma geldi Yorumla sudem23 +1 yıl 😂😂 anladim dogrudur benide cinler basti zannettim yatakta durtukluyolar zannettim gece gece kardesim kafayi kaldirdi dedim oda duyuyor odum koptu Yorumla Oksitosin +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Iyiyiz Allah'a şükür ama İstanbul da sallandı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :D İstanbul da sallandı 0 2 Yorumla sudem23 +1 yıl Baya ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duşta yakalandım? Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Deprem bölgesinde yaşıyoruz alışmamız gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Düzce merkezli 5.9 geçmiş olsun 0 1 Yorumla sudem23 +1 yıl Geçmis olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Herkese geçmiş olsun
Üstüme üst kat çöktü. Öldüm galiba. Beyaz ışığı gördüm bi dede gel bakim ddiyodu. Gittim bakıyo öyle avel avel
O beyaz isiga dogru ilerlicen
İlerledim işte dede karşıladı. Takma dişleri de yok çok sevimli
Bebekler vardı kuzenlerim yanımda sarılıp dışarı fırladım hemen
Gecmis olsun
Saol ya yine olur diye korkuyom
Bana başka bir konuda fikir verebilir misin?
Nasil bir konu
Kız meselesi
Sornbakam hizli ol uyucam
Uyu boş ver uzun konu ekliyim seni özelden anlatırım
Galiba Düzce imiş merkezi bende Ankara'da hissettim aklım çıktı uykuda tık tık sese uyandım sonra bir salladı
Merkez üstü Düzce bize yakın olduğu için çok kötü hissettik
Ankara 'dan hissettim baya şiddetli bir depramdi
Bursa da beşik gibi sallandı daha uyuyamam bu gece
Heryer sallanmis ya
Uyuyamam zaten daha 7 ye kadar
Bilemiyorum ya uyurmuyim
Sabah işe gidicem zaten.
Sana iyi isler o zman
:/ teşekkür ederim hadi sen uyu
Uykum yok ya yeni uyumustum zaten 1.30 saat uyumustum uyandim
O zaman odunpazarini gez. d
İstanbul da beşik gibi sallandık be 😂
Heryer sqllanmis
6 deprem olmuş artçı
İstanbul yatağı beşik gibi salladı
Ankara da ben de uykumdan uyandım.
Bende oyle uykumdan uyandim
Benim kedinin birisi ip yemeyi seviyor. Yatağımın iplerini söküp yiyor bazen. Kapı kapalıydı nereden girdin içeri diye odada kedi aradım önce, deprem sonradan aklıma geldi
😂😂 anladim dogrudur benide cinler basti zannettim yatakta durtukluyolar zannettim gece gece kardesim kafayi kaldirdi dedim oda duyuyor odum koptu
😂😂😂
Iyiyiz Allah'a şükür ama İstanbul da sallandı.
:D İstanbul da sallandı
Baya ya
Duşta yakalandım?
Deprem bölgesinde yaşıyoruz alışmamız gerek
Düzce merkezli 5.9 geçmiş olsun
Geçmis olsun
Ana üssü düzce 6.0 olmuş
Geçmiş olsun
heryerde oldu iyiyiz