Güncellemeler
+1 yıl
Ya baziii apptal sürüsü iki kiz var yok yaninda sevgilisi vardir değişik yok eskileri unut bilmem ne diye k*clarindan bisey uydurmuslar ahahha yok zoruna mi gitti yok sen hala eski sevgilini seviyorsun karisi oldugu halde bilmem ne. Lütfen şaka olun ya saka olun ne gerii kafalisiniz ya. Ayrilali yillar olmus oydu bana takintili olan tehdit ediyordu onu terk edersem diye zor kurtuldum olay yeniden barismakti da benim mi haberim yok ne saçmalıyorsunuz allahin oooorospulari benim merakiminsanlıkta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ortak arkadaşlarınız falan varsa onlardan öğrenmeye çalış. Merak etmen son derece insani bir durum, yanlış bir şey yok yani.
Diyorum anlamıyorlar yok sevgilisi vardır biten bitmis degisik diye 😅 sanki yeniden deniyelim diyecem 7. 7 7. 6 büyüklüğünde iki deprem olmus her yer tuzla buz onlarda orada yaşıyordu aileside oradaydi insanlik olarak ciddi anlamda merak ettim ortak arkadaşim yok hic maalesef
https://deprem.io/yardim-list-enkaz
Bu uygulamaya bir bak, enkaz altında olanlar bölümünü seçip gönderdim.
Belki buradan bir şeyler yakalarsın.
Yazdim ama çıkmadı
Bu tip uygulamalar vardır başka, onlara da bir bak. Ayrıca adı listede yoksa kurtulmuş olma şansı vardır, o yüzden listede olmamış olabilir.
https://beniyiyim.com/ Bu da var ama isim soy isim ve telefon istiyor, bir dene istersen.
Numaramayi bilmedigim icin olmadi
Bir liste var ulasilamayan yakinlar icin isimleri ve yaslari yaziyor ayni zamanda saglik durumlari da
En azindan ismi orada var mı diye bakabilirsin
Link var mi acaba?
Bana yakınlarım Whatsapp yardımıyla attılar
Link i varsa bile bende yok
bakma sen diğerlerine istiyosan sor insanlık duygunun olması suç değil
Daha cok ailesi icin endise ettim yazık kim ister annesi enkaz altinda kalsin
... kimsw
Instagramdan adını falan aratsan ya da ortak arkadaş falan yok mu
Instagramda hesabi var mi onu bile bilmiyorum yazdim ismini soyismini ama bulamadım Facebooku vardi onda da aktif degil 2018de paylasim yapmisti.
arkadaşlarınızdan rica et anlat durumu
Ortak arkadaşım hic yok olsa sorardim mutlaka
tüm sosyal mecralara bakın sonra listelere numarası olsa hoş olurmuş umarım sağlıklıdır güzel düşünelim Allah yardım etsin Allah'a emanet hepsi.
Adı ne
Oğuz