Yurt dışına giden sevgilinin değişmesi sonucu ne yapmalıyım?

Yargılamadan sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var 21 yaşındayım hayatımda birisi vardi oda 26 yaşındaydi iyi kötü 2 sene geçti bu beraberlikte bi hata yaptim birlikte olduk. Başta yaninda dururum asla birakmam dedi öyle de oldu taa ki yurt dışına çıktı cok degisti kendine yapılmasını istemediği herşeyi bir bir bana yaşattı klube gitti benden habersiz birileriyle arkadaş olmuş öyle ahım şahım bi insanda değil ama oranın rüzgarına çok kapıldı ayrılalı 1 hafta oldu ama cok zorlanıyorum onunla bi hata yaptığım icin kendimi ona mecbur hissediyorum cevrem bırak sil onu, sen iyi bi insansın onun sevgisine ihtiyacın yok desede anlatamıyorum boyle bi hata yaptığımı sanki hic sevilmeyecek hep bu yüzden otekilestirilicek gibi hissediyorum bana son konuşmamızda biraz izin ver kendinden soğutma özlet belki döner kapını çalarım şu an yalnızlık cazip geliyor dedi ama arkadaşlarım cevrem dönme diyor siz benim yerimde olsanız boyle bir hata karşısında ne yapardınız kendimi kötü hissediyorum hergün agliyorum guzel tavsiyelerinize ihtiyacim var..
Yurt dışına giden sevgilinin değişmesi sonucu ne yapmalıyım?