Babam bir süreliğine yurtdışında yaşıyor. Sizce her şeyi bırakıp yanına gitmeli miyim?

Ben yalnız yaşıyorum ve çalışıyorum. Babam bir ay ücretsiz izin al gel bak buraya bi diyor. Bu şekilde yapıp gidip bakayım mı yoksa direk istifa verip gideyim mi arkama bile bakmadan. Beni zaten Türkiye ye bağlayan bir şey kalmadı artık. Görüştüğüm birisi var ama sanki kendimi düşünmem gerekiyor gibime geliyor. Endişem ailemin bana baskı uygulaması bu ihtimal beni korkutuyor. Daha önceden bir süre yine yurtdışındaydık ve ben zerre mutlu değildim para var ama huzur yoktu anlayacağınız. Bir tane bile arkadaşım yok olmadı yani. O kadar nimetin içinde yapayalnızım anlayacağınız. Neyse sorularınız olursa cevaplarım fikir de verin bari napayım
Babam bir süreliğine yurtdışında yaşıyor. Sizce her şeyi bırakıp yanına gitmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani diyorsunuz ki ailenin baskısı vs umrunda olmasın bk gibi yaşayacak olsan da git. Bu görüşlerden ben bunu anlıyorum çünkü ya da okumuyorsunuz sorumu