Bu durumda dahi kaos çıkaran insanların depremzedeler umrunda bile değil. Farkında mısınız?

Arkadaşlar soruları gördükçe sinir krizi geçiriyorum. Bilmiyorum farkında mısınız ama bu insanların ne deprem umrunda ne de depremzedeler. Tek amaçları kargaşa.

Örnek soruları yazmak istemiyorum ama görüyorsunuz.

Güncellemeler
+1 yıl
Yardım isteyenleri kastetmiyorum. Fakat onlar da keşke cimere yazsalar, yine belki bir umut diye buraya yapıyorlardır. Şu an örnek soru vermek istemiyorum. Ülkenin sırtında kambur bunlar. Sorsan 1 tl bağış dahi yapmamışlardır. Gelip burada ahkam kesiyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Site kurallarını ihlal etmemek için buraya örnek soru linki atmıyorum. Fakat o sorular karşınıza çıktığında bana burada laf söyleyen herkes eleştiri yağmuruna tutuyor. Benim bu soruyu sorarken amacım kimin ne yardımı yaptığının hesabını sormak değildi. Yapılan yardımları dahi eleştiren insanların bireysel hiçbir yardımı olmamasını kastettim. Kimse bana hak versin diye yazmadim, gelecek linçlere de hazırdım.
Bu durumda dahi kaos çıkaran insanların depremzedeler umrunda bile değil. Farkında mısınız?