Deprem bolgesindeki insanlarin durumlarini hatirladikca uzuntuden hicbirsey yapasim yok... ayni durumda olan var mi...
Allah yardimcilari olsun
Deprem bolgesindeki insanlarin durumlarini hatirladikca uzuntuden hicbirsey yapasim yok... ayni durumda olan var mi...
Allah yardimcilari olsun
Psikolojim çöktü pazar gecesi ağlaya ağlaya isyan ede ede 03 ye uyumuştum bir saat sonra her yer sallaniyordu cezalandırıldığımi düşündüm elektrikler yoktu dışarda fırtına esiyordu daha beteri olamazdı psikolojim yerle bir kaç gündür ne yemek yiyebiliyofum ne uyku uyuyabiliyorum yazarken bile sallanıyor ölenler kurtuldu
Psikolojik olarak her duyarlı vatandaş gibi çok üzgünüz ve kendi başımıza gelmiş gibi acı çekiyoruz ve malzemeden çalıp zenginleşen binlerce vatandaşımızın umutlarını geleceğini karartan yok eden müteahhitlere lanet okuyoruz
Cevap
11Cevap
Yastayiz ve uzgunuz.
Yurt disinda yasiyorum ve gurbetciyim burada bizlerde durt ele yardim icin sabah qksam elimizden gelenini yapmaya calisiyoruz.
Bugun hata okuldan bir Turk kardesimle konusunca aglamaya basladi cok canim aciyor
Haberlerde o insanların enkaz altındaki yakınlarını çaresizce bekleyişleri insanın içini parçalıyor.
yemek yerken uyurken aklım hep onlara gidiyor
Ben standart yaşantıma devam ediyorum ve bir yandan gelişmeleri takip ediyorum. Üzülmek çözüm değildir.
O anı yaşayan ve yaşamayan farklı duygular içerisinde oluyorlar.
Gerçekten çok zor bir durum ya Allah yardımcımız olsun
Berbat. İnsalığımdan utanıyorum ve elimizden hiçbirsey gelmemesinden. Acziyetten. Sıcak evde oturken orada soğukta bekleyen insanları düşünmekten
Güçlü olmak zorundayım.
Durumları üzücü ama içim yanıyor
Acayip bir şekilde bozuk 😔
maalesef 3 gündür bende aynı durumdayım çok üzücü
Hwrsey boş
Düzenimizi kaybettik
aynı bende bitkinlik
🥒 gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?