Güncellemeler
+1 yıl
Malatyada, Kahramanmaraşta yakınlarım var depremden bu yana sokaktalar çoluk çocuk aç bir damla su bulamadıklarını her yerin yıkık altında olduğunu söylüyorlar. Bu insanlara neden 30 saattir gıda bile gitmedi?
30 saatten fazla oldu hala yardım ulaşmaması insanların aç susuz sokakta kalması ne demek?
Arama çalışmalarının çok az yerde başlatılması ne demek? Hani seferberlik?
Vatandaşlar karınca gibi yardım toplayıp göndermeye çalışıyor, belediyeler öyle...
Böylesi bir felakette görevliler nerde?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlk defa yetersiz kalındı ama 6 ay önce yapılan bina yıkılıyor hâlâ satılık ilanı var depreme dayanıklı diye bu kadar mı vurdumduymaz olduk.
Dayanıklı değil demek ki
Ya zaten orası öyle nasıl izin veriliyor
1 yerde değil kaç tane yerde oldu heryere yetişemebilemiş olabilir laf söylemesi kolay evde devletim üstüne düşeni yapıyor Allah devletimize zeval vermesin
Devlete laf söyleyen yok hükümet gereğini yaptı mı soruyorum?
Böyle bir felaket başka ülkelerin başına geldiğinde nasıl koordine ediliyor nasıl hazırlıklılar izliyorsunuzdur. Bizde neden bu yapılmadı?
devlete laf söyleyen yok ama bizde neden yapılmadı sorunuzda kendinizle çelişiyorsunuz işiniz gücünüz muhalefet olmak
Evet yerine getirdi.
Başka soru
Neler yapıldı?
10 ilde 22 saatte devlet tüm birimleriyle olaya hakim oldu 200 300 bin kişiyi okul hastane konferans yurt gibi yerlere yerleştirdi sıcak yemek barınma sağladı ve devletin başı reis recep Tayyip Erdoğan bizzat yönetiyor olayı
Sokakta aç susuz donmak üzere olanlar kimler?
Tek bir görüntü göster bu söylediklerine dair
Tayyip Erdoğan gibi bir liderin olduğu için şükretmeyi bilmeyen senin gibi fitne fesat yayan insanlara ne denir bilemedim dünyanın en iyi organize olan devletiyiz
Provakasyon yapmayın. Bilmem kaç yüz atom bombası etkisi olmuş binlerce bina yıkılmış siz gelmiş burada ortalığı karıştırma derdinesiniz. 😡😡😡
Ortalık karıştırmak değil bu soru!
İnsanlara 30 saatten fazla oldu yrdım gitmedi. Bölge yıkıldı bunu biliyoruz
Tüm dünyadan diğer illerden gelen yardımlar neden ulaştırılmadı hala göçük altındaki insanları çıkardacak daha fazla ekip neden gelmiyor?
Hayur yillarca deprem vergisi alındı hani dönüşüm gerçi yeni ev yaosam da denetleyen yok resmen bu hükümet sanssizligimiz
Herkes birilerinden bekliyor herkes taşın altına elini sokmalı
Onlar şu an seçimi düşünüyor kank insan canı kimin umurunda
Allahin izniyle gecicek bu gunlerde🙏🏻
Yetişemiyorlar artık kolay değil.
Hükümet ne alaka
Ülkeyi kim yönetiyor, kararları kim alıyor?
Git haberleri izle biraz
Hangi haber kanalını izlşyorsun?
İzlemiyorum direkt haberleri düzenleyip programa veren bir insanım
Şu an yakınları orada olan direk canlı canlı yaşamış kişilerden haber alıyorum. Bırak düzenlemeyi aç tarafsız bir kanalı otur izle, bir allahın kulunun gitmediği bölgeler var bu olacak iş mi?
bilemiyorum.