Arkadaşım WhatsApp durumundan paylaştı. Kahramanmaraş'ta yaşıyor. Market yağmalamaya girmişler.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım WhatsApp durumundan paylaştı. Kahramanmaraş'ta yaşıyor. Market yağmalamaya girmişler.

Adana osmaniye otobanı çöktü otobanda takılıp kaliyolar kilis üzerinden ulaştırmaya çalışıyolar yolda arkadaşım kaldı yağmalama mecburi iyi yapmışlar
Bizim iş yerinden Bilecik'ten Maraşlı Osmaniye'li olanlar gittiler evlerine ama.
Hem o kadar milletvekili nasıl gitti onlar gidene kadar yiyecek gitmesi lazımdı şimdiye kadar
Gece 03:00 da ulaşım kesildi gruplarda gönüllü arkadaşlarımız anlık durum paylaşıyo
Hava yoluyla gidiyo senin bahsettigin kişiler
Hava yoluyla o zaman göndersinler bu kolyeleri bir an önce bak millet aç görüyor musun
Hava yoluyla geceden itibaren ulaştırmaya calisiyolar zaten de görüyo musun derken yetkili kişi mi sandin beni?
Fotoğraf yeni sana attığım fotoğraf yeni WhatsApp durumundan paylaştı arkadaşım Kahramanmaraş'ta yaşıyor. Yardım gelmediğini söylüyor.
Kara ve hava trafiği var çünkü ayni şey hatay karaman içinde geçerli hava şartları ulaşımı kisitliyo. Bana atmak? Bana fotoğraf filan gelmedi
Pardon sana attım yazmışım soruya attığım fotoğraf. Bunu videodan SS alıp gönderdim
İş yerinden arkadaşlarımız evlerine vardı Osmaniye'de maraş'ta kalanlar. Yardım nasıl gitmiyor bu saate kadar her yerde yıkılmış insanlar aç böyle bir şey olabilir mi
Biraz panik karaktersiniz herhalde siz, sakin olun
Panik'ten ziyade insanları düşünüyorum açlığı düşünüyorum soğuğu düşünüyorum. Bu soğukta aç karna insan ne kadar dayanabilir ki daha fazla.
Marketler zaten zama zam yapmışken iflahımızı kesmişken marketlere pek üzülmedim ama halka üzüldüm..
Cevap
0Cevap
Her şehirden yardım yola çıkıyor, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yetkililere teslim ediyor olmalılar
Arkadaşım öğlen WhatsApp tan durum paylaşmış. Maraş merkezden. Market yağmalamaya başlamışlar. Ne var ne yok alıyorlar. Açlıktan diyor başladık diyor. Yardım filan gelmedi henüz dedi.
Fotoğraf işte oradan
Yazık insanlara be, ne yapsınlar işte çaresizlik
Öyle tabii. Hadi büyükler neyse de çocuklar açlıktan durmaz. Özellikle bebekler.
Güzel birsey değil ama ihtiyacı kadar alınsın fazlası alınmasın açgözlülük yapilmasin. Yardımlar geliyor 24 saat geçti daha
24 saat çok geç bir zaman şu anda. Ayrıca ülkeden ülkeye değil şehir içerisinde yardım yapılıyor o kadar milletvekili gidene kadar yiyecek gitmesi lazımdı şimdiye kadar
Haklısın ama deprem bölgesi o kadar büyük bir bölgeki bakın haritaya anlarsınız. hangi birine ulasilsin çok büyük bir felaket oldu. amerikada bile olsa bu kadar olurdu
doğru yapiyorlar bu zor günlerde göz yumsunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar