207 ülkenin yer aldığı araştırmaya göre Türkiye'nin en iyi çıkış anında internet hızı 5.27 mbps. Türkiye'de sabit internet hizmetinden yüzde 7.5 Özel İletişim Vergisi alınıyor.
Devletin firmasını yabancılara satıp yerel alt yapıyı bize kullandırtmaya dayatıp, teknoloijye uyum sağlamak yerine yatırımı imamlara yaptıkları için alt yapı sorunları ve gerekli çalışmaların sadece yenilenmiş şehrin elit bölgelerine yaptıkları için Türkiye'deki internet hızı bu şekilde.
Çünkü internet ağı sadece büyük şehirlerde iyileştirilmiş ve daha tekekom alt yapısı 10 yıldan eski şehir merkezleri bile var. Evime gelen internet hattı maksimum 16mbps destekliyor ama bina 5 yıllık bina. Eve internet geliyor mu geliyor o zaman tamam iyiyiz iyi.
Cogu ulkeye gore cok cok iyiyiz. Ayrica o ayyildiz team olmasa su an turkiyeye siber saldiralar sonucu google a bile zor gireriz. 2023 gelsinde neti kablo ile degil uydudan da cekecegiz. O günler yakındır
iyi şunuda belirteyim Erdoğan inşallah 2023 den sonraki ilk bir kaç senede Türkiyeyi süpergüç yapacak. Çin ile Türkiye süpergüç kalacak. Bunu yazıyorum , ölmez sağ olursak yazarsın demiştin diye.
Olsun efendim yapsın ama doların durumuna bakılırsa ekonomi düzelmeli önce her şeyin zamanı vardır ama 2023 den sonra da o kadar söz verdiler sözlerini tutmazlarsa oy kullandığım zaman tercihen başka partilere oy vereceğim bizim gelişmemiz çocuklarımızın geleceği iyi bir devlet güçlü bir hükümete bağlı takım gibi destek veremem ki zira iyi yöneten bilen insanlar gelsin
o işler çok uzun blackpink. yani belli ki ortadoğuda ve batıda dönen olayları işin arkasındaki aileleri , yahudilerin projelerini , 1923 den sonraki gerçekler.. bunlar detaylı ama 2023 e kadar ülkemizde oynanan ekonomik oyunlar ve darbe (milleti sokağa çıkarma) algılarını yaratmaya çalışıyorlar. Biliyorlar çünkü artık zamanları tükendi ve Erdoğanı indirmezlerse 5816 kalkacak ve sahte kahramanlar kim gerçek kahramanlar kim , amaçlar ne günyüzüne çıkacak. Erdoğanı indirmek için en önemli etken ekonomi ve siyasi algı. darbe yani. o yüzden ben senelerimi verdiğim için bu konuda bu kadar bilgiye sahibim. İnşallah çok güçlü bir Türkiye olma yolunda hızlı şekilde ilerliyoruz
Cahil beyinsiz noldu l@n süper güç olduk akp yandaşı yalaka seni tayyitin yalaması 🐶🐶😄😄😄 en kötü ekonomiye sahip olduk yalancı yerli terörist akp liler sizi herseyiniz yalan dolan engelliler
Bacım pkk kanali a haber atv trt bunları izleme siyonist tayyib böyle bok kokan adamları toplayıp millete yalamalik yaptırma peşinde akp liler vatan haini zaten dedigim gibi sen beni dinle bu geyi degil