Biz neden kopamıyoruz neden hala bitmedii?

Eski çıktığımla hala bitmedi 2012 kasımda çıkmaya başladık 2013 ocakta ayrıldık 2 ay sürdü ama ogün bugündür hep konuşuruz aralıklarla akrabasıyla ondan önce çıktığım için imkansızız. Ama kopamıyoruz da hep sevgili gibiyiz sevgililerin yaşadığı şeyler falan 3 yıl oldu. Cinsellikti duygusallıktı aramızda hepsi yaşandı. Mesela 2 yıl önce askere gitceği zaman buluştuk uzanmıştı bende başımı göğsune yasladım sarılıp elini tuttum ağlamaya başladım imkansızlığımıza sonu olmamasına saçımdan öptü gözyaşlarımı sildi ağlama dedi. Biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz bu akraba işi olmasa hala devam ederdi. Onda bazı şeylerde kendimi görüyorum benmiş gibi. Bizim her anlamda çok yaşadığımız şeyler oldu aramızda güçlü bir bağ var oda diyo evlensem de seni unutmam biz kopamıyoruz çünkü yaşanan çok şey var bazı şeyler hiç geçmez 2mizde biliyoruz emin ol birçok şeyde ilk oldun ama sonu yok işte sana geleceğe dair umutlar veremem yarın yok ama bugünleri yaşamamıza engel değil ve başka yerde yaşasak olurdu diyo ve daha birsürü şeyler sizce biz neden kopamıyoruz?
Biz neden kopamıyoruz neden hala bitmedii?