- Gündem konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılDevletin zenginlerden öyle bir talebi olursa büyük çoğunluğu kapılarını açacaktır diye düşünüyorum. Normalde işletmeler açıklamalı bunu ama bence kişilerin insiyatifine bırakmayıp planlama iyi yapılmalı. Zaten kış otel odaları dolu olmaz. 99 depremi uzakta olmamıza rağmen bizi psikolojik olarak etkilemişti. Bu depremde öyle oldu. Allah ölenlere rahmet eylesin dışarda kalanlara da merhamet etsin yardım etsin. Babamdan kalan bikaç tane mont saklamıştım kendime hatıra. Onları olsun benim kendi şahsi kışlık montlarım olsun... bu zamanda bir kişiye hırka dahi olsa yardım etmek gerekir. Güvenilen derneklere para yardımı da bunun içinde.
Ben dün gece oteldeydim sabah 4.20de balkonda çay içiyorduk otelde evcil kırmızı afrika papağanı var. Normalde kaçmaz baktık kapıya yöneldi zor tuttuk kızdık attık kafesine. Baktık kelebek çiçekler sallanıyor anladık ki deprem. Meğer hayvan hissedip kaçmak istemiş. Kuşlar özellikle hissediyor önceden. Annemi aradım o da evdeki kuşlara uyanmış.
Allah yardımcısı olsun herkesin10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslen Kahramanmaraşlıyım. Haberleri o kadar üzülerek izliyorum ki. Ülkemiz çok büyük bir sınavdan geçiyor. Havanın soğukluğu bir yandan evlerin yıkılması bir yandan. Can kayıpları, yaralılar... Resmen büyük bir savaş alanı gibi her yer. Fırsatçıların ihtiyaç malzemelerini 3 katı fahiş fiyatlara satmaya başladığı haberlerini alıyorum. Keza yağmacıların enkazlardan çıkarılan ölülerin ağızlarındaki altın dişlerine varıncaya kadar ahlaksızca ve acımazsızca yağma hareketlerinde bulunduklarını duyuyorum. Depremde canını kaybedenlere mi, yakınlarını kaybeden, evsiz kalan depremzedelere mi yoksa böyle ahlaksızlıklara mı üzüleyim? Vallahi şaşırdım kaldım.
Rabbim tüm deprem bölgesinde yaşayan mağdur kardeşlerimize sabır versin, yardım etsin. Yaralılara acil şifalar versin. Ölen vatandaşlarımıza Allah rahmetiyle mamele eylesin, mekanlarını cennet etsin inşallah. Şu an göçükler altında yardım bekleyen tüm kardeşlerimizin tez zamanda kurtarılmaları dileğiyle. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN 🥺😢20 Yorumla
+1 yılKeşke açsalar :/ dışarıda birsürü arkadaşım bekliyor; kimi çadırda, kimi arabada. Evlerimize gidemiyoruz. Arabası ve gidecek yerleri olmayanlar da hastanelere, taziye evlerine sığınıyor. 1 tane bile açık bakkal görmedim zaten bu gidişle de yiyecek birşeyler bulamicaz. Petrollerde benzin bitti, dışarı buz gibi ve üstüne yetmez gibi arada sarsıntı yokluyor. Psikoloji kalmadı ya kimsede sürekli ağlıyorlar paranoyak oldular, gözümüzün önünde ölüler yaralılar gidiyordu bu gün. Bir arkadaşım ölen komşularını elleriyle çıkardı.🤦🏻♀️ Çok kötü ortalık, bu halde bile fırsatçı insanların haberini duyuyoruz allah yatacak yer vermesin onlara.
24 Yorumla- +1 yıl
Sen Antep’te yaşıyordun değil mi? 😔 yardım araçları yolda dediler.. https://www.otelz.com/gecmisolsunturkiyem
mutlaka bakın şuna.. - +1 yıl
Biz teyzemlerin bağ evine geldik çok şükür ama ablalarım, arkadaşlarım güvende değiller 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Hiç kolay değil.. çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun.. 😔
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim:/
u +1 yılNefesim kesiliyor olanlara.
İnsan sevdiklerinin dışarıda soğukta kaldığını bilerek girip sıcak yatağına yatamıyor.
Hele de elden hiçbir şey gelmemesi çok kötü hissettiriyor.
Sanki yollar açılana kadar otelde kalmalarına izin verseler ölecekler ya.
Rabbim yardımcıları olsun 😔47 Yorumla- +1 yıl
Ölecekler A. yav yardım sistem düzeltti iki küfür etmek istiyorum sistem çık aradan
- +1 yıl
Senin yakınların var mı oralarda?
- +1 yıl
Yine düzeltmiş 🤦
- +1 yıl
Çok sevdiğim bir arkadaşım Hatay'da ve çok zor durumda
- +1 yıl
Kardeşimin eşinin babaannesi de enkaz altında.. benim de bir arkadaşım o civarda soğuktan donuyoruz dedi. Duramıyorum yerimde. Akşam frankfurta bir tır hazırlandı burada ama o kadar çaresiz hissediyor ki insan kendini, rahat edemiyorsun..
- +1 yıl
Of of 😔
Kelimeleri bir araya getiremiyorum.
Kardeşim aradı bugün gönüllü yardım etmeye gideceklermiş bir kaç arkadaşı ile.
Dedim ki nolur hatay'a git.
Giderim abla dedi.
ama gidemiyor çünkü yollar kapalı.
En önemli olan para bile işe yaramıyor şu anda.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
- +1 yıl
Bu yükün altından nasıl kalkacaz millet olarak bilmiyorum. Gerçekten çiğerimiz yanıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bence de bütün oteller kapılarını açmalıdır. Ben Instagramda denk geldim bazı oteller açmaya başlamıştı. özellikle bu kış ayında dışarıda kalanlar için bence gerekiyor. zaten kış ayı olduğu için otellerde çok fazla insan olacağını sanmıyorum yani boşken bence yardım yapıp alabildikleri kadar insanı içeri almalılar. en azından insanlar sokak da beklememeli veya aç kalmamalılardır.
umarım bunun için çalışmalar en kısa sürede başlatılır
13 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin? Açsınlar aynen. Şimdi değilse, ne zaman..
- +1 yıl
Evet hatta kürkmantolu hayri takip ediyorum instadan onun hikayesinde görmüştüm
- +1 yıl
Oh şükür..
- Gündem konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılÇevre illerde zaten oteller kapılarını açmış. Fakat hâlâ artçı depremler yaşanırken insanları, depremin etkilendiği şehirlerdeki otellere almak ne kadar güvenli olur?
Birsürü insanın enkaz altında tanıdığı varken de her şeyi bırakıp şehir dışına otele gideceğini sanmam. Üzgünüm ama evet baya baya çadır lazım şu an o insanlara.
14 Yorumla- +1 yıl
Hepsine çadır lazım değil. Çadırlar yine kurulur, kalmak isteyen kalır. Depremden etkilenmeyen illere transferi yapılmaşı. Aslında amaç bebeklerin, çocukların, yaşlıların soğukta çadırda kalmak zorunda olmaması. Bu insanlar ne kadar süre çadırda kalabilir ki?
- +1 yıl
Şu an hava koşulları ve yollarin bozukluğundan dolayı görevli dışında kimseyi almıyorlar bile. Hâlâ içeride kalan insanlar var onlar öncelikli. O kadar insanın transferi yapılması, yakını çıkınca geri gitmek isteyecek olan insanlar; hastanede ailesi yaralı olarak yatanlar var.
- +1 yıl
Aslında tam olarak öyle değil. Bazı oteller kapılarını açmış ve depremzedeleri buyur etmiş bile. Ailesiyle tanıdıklarıyla depremden kurtulmuş çocuklar, bebekler ve yaşlılar için söyledim. Arabanın içinde, sokakta, bir çadırda bilmem kaç kişi kalmaktan iyidir. Allah yar ve yardımcıları olsun.
- +1 yıl
Tabi hastanede veya enkaz altında tanıdıkları olmayanlara heryer açılmalı elbette. Amin.
+1 yılKesinlikle katılıyorum.. Ne çadırı açsın oteller kapılarını.. Bunca insan bu soğukta ne yapacak.. Her şeyi geçtim bebeği çocuğu olan aileler var.. Onlar nasıl dayanır.. Biz sıcak evimizdeyken onlar buz gibi havada dışarıda kaldılar.. Ben evimde oturduğum için kendimi suçlu hissediyorum.. Utanıyorum nasıl sıcak evlnde kalabilirsin diye ama elden hiç bir şey gelmiyor.. Sözün bittiği yerdeyiz işte.. Allah yardımcıları olsun.. 😢😢
13 Yorumla- +1 yıl
Amin önce Allah sonra biz, birbirimize yardım etmeliyiz. Ya biz böyle bir milletiz, tek yürek, tek bilek.. öyle idik.. neyin ne kadar süreceği de belli değil, insanlar çadırlarda ne kadar süre kalabilir ki.. otele yerleştirsinler olsun bitsin
- +1 yıl
Aynen öyle dondurucu bir soğuk var biz yetişkinler dayanamıyorken bebekler çocuklar nasıl dayansın..
- +1 yıl
😔🙏
+1 yılCamiler en uygunu görünsede maalesef bilmek farklı yaşamak farklı... amcam onlar köyde Bingöl merkezde oturuyor .. sallantı hissediliyor. millet korkudan dışarı çıkıyor ama dışarda kar 50 cmre içeri giriyor korku dışarda korku..
maalesef en kötü ver zor olan yer Hatay sınırın olduğu yer ne sagdan ne soldan giriş var havalimanı yolları 2ye ayrılmış otoban yolu perişan.. yani sabahtandır içim içimi yiyor..13 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun..
- +1 yıl
bizim köy tarafında hafif oldu ama merkez üssü maraş anttep hatay malatya diye geçiyor yani her 2 3 dakkada bir 4 ve üzeri deprem oluyor
- +1 yıl
Haberim var 😔
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu her yerde gördüm ama kesinlikle katılmıyorum Türkiye’deki binalar aşırı derecede dayanıksız inşa edilmiş en ufak bir sallantı da oteller filan da yıkılırsa millet içinde bu sefer topluca hepsi ölür o yüzden en iyisi çadır yani şu an en iyi seçenek bina içine girmemeliler oldukça tehlikeli şu an çünkü sürekli deprem oluyor düşük Şiddetle de olsa.
20 Yorumla
+1 yılinsanlar şehirlerden çıkamıyorlar değil otele gitmek
bir çok otel depremzedeleri bekliyor ama şehire yardım gelemezken insanlar nasıl çıkacak
hataydan çıkamayan bir arakdaşım söyledi bunları... yollar berbat şehir viran11 Yorumla- +1 yıl
Yavaş yavaş uçak veya helikopterle. Benim bi abimde burdan hataya gitti haber bekliyoruz o da hala adanada geçememiş oraya henüz..
Gündem konusunda 360 cevap paylaştı. Otelz Instagram sayfasından hangi otellerde ücretsiz kalınabileceğini paylaşmış.
https://www.instagram.com/p/CoU_s6Vrwg3/?igshid=YmMyMTA2M2Y=13 Yorumla- +1 yıl
Hepsi açsın.
- +1 yıl
Doğalgaz kesilmiş zaten bari milletin kafasını sokacak bi yeri olsun
+1 yılBütün ülke gerekirse uyumayacak, rahatını düşünmeyecek ve ne gerekiyorsa yapılmalı.
Devlette hiç gurur yapmadan halktan yardım istemeli. Bu kriz hepimizin.12 Yorumla- +1 yıl
🙏
- +1 yıl
🙏
+1 yılAma şöyle bir gerçek var ne kadar otele de camiler açılıyorsa bu sonuçta onlar da bina yıkılma tehlikesi yok diye bir şey yok bence gerekli ve düzgün yardımlar yapıldıktan sonra çadırda da kalınabilir
16 Yorumla- +1 yıl
Bu soğukta ne çadırı? Otellerin temeli daha sağlamdır merak etme.
- +1 yıl
Yani bence düzgün bir battaniye verildikten sonra sıcak çadırlarda var ama şu anda orkunizasyonlar yavaş ilerliyordu
- +1 yıl
İki büyük deprem oldu. O otellere bir şey olmadıysa bundan sonra da olmaz. Hepsi istisnasız şartsız kapılarını açmalı. Aralarında bebek ve çocuklarda var bu insanların. Çadırla battaniyeyle ateşle olacak iş değil. Konaklanabilecek neresi varsa oranın kapıları açılmalı
- +1 yıl
Kesinlikle öyle Allah yar ve yardımcıları olsun gerçekten çok kötüyüm ya çok üzüldüm çok bunaldım elimden bir şey gelmiyor bu soğuk havada 😥
- +1 yıl
Elimizden gelen şeyler var aslında; dua etmek gibi, yardım göndermek gibi, kan bağışlamak gibi.. Başım çatlıyor ağlamaktan. Dua etme zamanı.
- +1 yıl
Haklısın gerçekten bugün küstüğüm arkadaşımı aradım her yerden ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım
+1 yılHatay'a gidilmiş ama Adiyaman'a yardim anlaminda bir sey yapilmamis ve enkaz altindakiler oyle duruyormus. Allah yardim etsin 🙏
21 Yorumla- +1 yıl
😔🙏
Gündem konusunda 467 cevap paylaştı. Şu an tüm ülke seferber, bütün illerden ve ilçelerden yardımlar gönderiliyor. Ayrıca gemilerle Hatay'a yardım götürülüyor
11 Yorumla- +1 yıl
Bi zahmet! 🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünden beri kahroldum üzülmekten, ne kadar acı ne kadar zor bir durum.. otel konusunda haklısın, benimde aklıma gelmişti ama insanlarda da korku olduğu için zor olsada çadır da kalmaları daha güvende gibi.. allahım yardım etsin 😔
14 Yorumla- +1 yıl
Depremin vurmadığı çevre illerdeki oteller uygun olacaktır bu durumda. Oteller sağlam raporu almak zorunda bir de.. yaktılar ciğerimizi.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın, keşke böyle bir şey yapsalar 😔
- +1 yıl
Başka ülkeler olsa bu listenin başına konur, bizim millete ne olmuş bilmem. Provokatif paylaşım yapanından tut depremzedelerle dalga geçen insanlar var (insanlar kelimesi için özür dilerim) hiç bir canın kıymeti yok. Biz de burdan bir şeyler yapmaya çalıştık umarım gerçekten depremzedeler için kullanılır tüm yardımlar.
Cevap sahibi+1 yılevet dalga geçenleri bende duydum allah onları bildiği yapsın, yazıklar olsun. bizim burdan da yardımlar oluyor inşallah en kısa zamanda onlara ulaşır ve sadece onlar için kullanılır 🙏🏻
- Gündem konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle aynı fikirdeyim yalnız hastanelerin bile yıkıldığı bir şehirde otelleri ne kadar sağlıklı inşa etmişlerdir tartışılır
13 Yorumla- +1 yıl
Deprem bölgesindeki oteller değil bahsettiğim..
- +1 yıl
Ahh kardeşim deprem bölgesindeki arkadaşlarımdan gelen mesajları okusan yüreğin parçalanır bırak oteli üstlerinde başlarında bu soğukta hiç birsey olmayanlar varmış ip ince şeylerle kalmışlar maalesef yine sınıfta kaldık
- +1 yıl
Mesaj okumama gerek yok ki. Yüreğim zaten paramparça. İşte bu soğukta o insanları sokakta bırakmayacaklardı. Bir şekilde ordan alıp başka illerde otellere yerleştirebilirlerdi.. neyse anlatamadım ben derdimi de, haberlerde gördüm otellerin listesini yayınlamışlar
Ah keşke ama oteller de güvenli olur mu ki? Sonuçta bina, depremde hasar görmüş müdür bilemeyiz.
Af af... Allah yardımcıları olsun. 😔12 Yorumla- +1 yıl
Oraları sağlam yaparlar merak etme sen. Olan kumdan kale gibi yapılan evlere oldu. Allah’ın cezaları
+1 yılOff keşke öyle bişey olsa.. onca insan çoluk çocuk bu soğukta çadır olmayan yerler de var diye biliyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Saçmalık insanlar arabasında, çadırda veya sokakta kalmamalı.
- +1 yıl
Çok haklısın ama işte..
https://www.otelz.com/tr/gecmisolsunturkiyem
Burdaki oteller şu an için ücretsiz - +1 yıl
Ee bu çok iyi..
- +1 yıl
Evet umarım yeterli olur sorunun üstüne böyle bir bilgiye ulaştım :)
- +1 yıl
Çok sağol ☺️
- +1 yıl
Ne demek ☺️
Evet hataya yardım gitmedi asfalt çatladı en son uğraşıyorlardı - +1 yıl
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Uyuyamıyorum ya, rahat edemiyorum. Evin içinde volta atıyorum.. elden bir şey gelmemesi ne kadar kötü bir şey.. - +1 yıl
Gerçekten çok kötü.. elimiz kolumuz bağlı hiç bişey yapamıyoruz ne enkaz altındakilere ne de bu şekilde dışarıda çıldıran insanlara.. ailesi içerde can çekişiyor ama ne yardım var ne bişey var..
Gündem konusunda 349 cevap paylaştı. Yani şu an sıcak yer olsunda neresi olursa olsun... Bizdeki de dertmj adamlar neleri yaşıyor cidden. burada da yardımlar toplandı ama gidene kadar adamlar soğuktan donucak cidden hiçbir organize yok devlette.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu otel hasarliymis akşam izledim. . çadir yanında konteyner evler bölgeye gelmiş az önce gördüm ısınma sağlanacak yemek verilecekmis. 99 depreminde 11 yaşındaydım ama yaz mevsimiydi yinede kış mevsimi çok zor
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizde otellere giriş fiyatını yükseltirler, merhamet yok menfaat var.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben anlamıyorum zaten bu ülke nereye gidiyor..
+1 yılKeşke..
Deprem sonrası battaniye fiyatları bile uçmuş durumda.. Bizim ülkemizde çok zor.. Gerçekten öncelik insanlık eğitiminde. İnsan değiller bazıları
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOtellerde riskli olabilir. uzak bölgelere gitmeleri gerekiyor. ama insanlar göçük altında yakını, komşusu, arkadaşı varken gidip otelde kalmaz.
15 Yorumla- +1 yıl
O durum farklı. Çoluk çocuk var.. yaşlılar var.. soğukta bekletmenin alemi yok
Cevap sahibi+1 yılArtçı depremlerin devam ettiği süreçte dikkatli olmak gerekiyor kardeş. şu minvalde ben güvenip herhangi bir beton yapının içerisine girmem
Cevap sahibi+1 yılBesihanelerde kullanılan çadırlar var. 4 katmanlı yalıtımlı. içerisi ev gibi oluyor ısındığında. o tür çadırları kullanmalılar.
- +1 yıl
Neden illaki deprem bölgesi geliyor ki aklınıza. Alıp insanları depremden etkilenmeyen illere götürmek zor mu?
Cevap sahibi+1 yılGidenler mutlaka olacaktır kardeşim lakin gitmeyenler daha çoğunlukta olacaklar.
+1 yılValla her gün gördüğüm yerlerin yıkıldığını görmek kadar acısı olmaz sanıyordum hiçbir şeyin, o kadar can gitti ki varmış. 😔 Allah yardımcıları olsun. 🙏🏻🙏🏻
10 Yorumla
+1 yılBöyle felaketlerde otel/market ücretsiz olsa, ne ala!
maalesef fırsatcıların suratların ile tanışıyorsun böyle durumda. :-'''(10 Yorumla
+1 yılKeşke öyle bir şey yapsalar ya da onu da geçtim depremzedelere özel indirim yapılsa insanlar çocuklar üşümesin yeter ki
10 Yorumla
+1 yıldepremde bir alternatif de her zaman AVMlerdir. daha sağlam zemine yapılırlar ve daha sağlam inşaatla yapılırlar.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl10 ilde binalarda hasar var oteller dahil... hangi otele girmeye kim cesaret eder...
10 Yorumla Açtılar zaten fabrikalar da yemekhaneler ini açtı
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle havalar buz gibi o kadar üzülüyorum ki Rabbim onların yardımcısi olsun.
10 YorumlaSpor salonu camiler düğün salonları tıka dolu çadırda kalıyoruz
10 Yorumla- Gündem konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılÇadırın amacı güvenli olması ve depremden etkilenmemesi. Otelleri acıp insanları betonlara sıkıstırmak çözüm degıl.
Kaldı ki yapılan çadırlar termal cadır ve iklim kosullarına son derece dayanıklı ve güvenli04 Yorumla- +1 yıl
Yok çok şükür, almış bazı oteller kapılarını. Bence oteller dururken çadıra gerek yok.
- +1 yıl
Sosyetik hala otel diyorsun 🤦🏽 şöyle anlatayım deprem bölgesindesin ne olacagı belli degıl ve sana otel odası veriyorlar.
Yıkılan onca bina enkaz varken sen tekrar beton binaya giriyorsun ve cevresınde de bınalar oldugunu düşün?
Boyle dusununce termal cadır mı otel mi mantıklı? - +1 yıl
İki büyük deprem atlatmış otellere bir şey olmaz. Yahu onlar kapısını açsın gitmek isteyen gitsin.
- +1 yıl
Büyük oranda hasar almıs ayakta zor duran binalardan bahsediyorsun. Sosyetik orada saglam bina yok bu bir gercek.
Evet biraz da olsun merhamet ve vicdanli olsalarda saşirtsalar bizi
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum çoğu insanda merhamet denen şey kalmamış..
Kişilerin insifayetine bırakılmamalı hükümet el atmalı bu konuya
#Hükümdar10 Yorumla
+1 yılDepremi çok fazla hasarla atlattık Rabbim birdaha yaşatmasın.. şimdi bu kabahati ben yorganla battaniyeye en kötü halde zam yapan firmayamı bulayım yoksak yaptıran devletemi.
10 Yorumla
+1 yılYapan oteller var ancak bu daha fazla olmalı.
10 YorumlaGündem konusunda 532 cevap paylaştı. Ben kayseriden öyle beşik gibi sallandım. Ülkede binaların kalitesizliği bu kadar belliyken devletin hastanesi yıkılırken. Otelde kimse kalmaz kalmak istemez. Mantıksız.
00 Yorumla
+1 yılİşte keşke ama yapan var mı acaba?
14 Yorumla- +1 yıl
Sosyetik gitmiyorsun değil mi, birtakım şerefsiz yüzünden moralini bozma biz senin içini biliyoruz, site neden soruyu kaldırdı, yakışmadı, bende açtım soru sıkıyorsa alsınlar. Ama lütfen kötü hissetme✨
- +1 yıl
Canım böyle insanların arasında olmak istemiyorum açıkçası.. soruyu kaldırdılar ben zaten söyleyeceklerimi söyledim.. o sebepten rahatım. Sırada hesabımı kapatmak var herhalde, durmasınlar. Umrumda değil. Dualarım her daim sizinle 🤍
- +1 yıl
Seni etiket yapan şeref-sizler var yorumlarını aldım ama bence onlara pay verme daha mutlu olacaklar resmen oh oh iyi oldu diyorlar ya kafayı yer insan 🥺
- +1 yıl
Sen miydin görüşleri alan ☺️ ben de diyorum yorum nereye gitti.. teşekkür ederim. Bunlar bana kafayı yedirtmez, umrumda değiller
+1 yılsen depremzedelere evini açarmıydın?
14 Yorumla- +1 yıl
Açardım
- +1 yıl
ne güzel.
- +1 yıl
Keşke olsa da açsam evimi.. otellerim olsa ne bileyim ya. Çok koyuyor imkanların kısıtlı olması
- +1 yıl
Ben açtım. akrabalarimdan bir aile geliyor yanıma bebekleri var. Şu an yoldalar. heyecanliyim cok
Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Amin tüm dileklerin katiliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
🙏
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOtellerin sağlam olduğuna dair bir kanıtınız var mı?
08 Yorumla- +1 yıl
Depremin vurmadığı illerdeki otellerden bahsediyorum.. kimseye laf anlatamıyorum.
- +1 yıl
O ayrı ama insanlar enkazın başından ayrılmak istemiyor.
- +1 yıl
Evet.. ben sadece enkazın başında beklemek zorunda olmayan, depremden kurtulmuş çocuklar ve yaşlılar için düşünmüştüm.. çadır bile kurmamışlar bazı yerlerde ne bileyim.. iyi fikir gibi geldi. Hayırlısı
- +1 yıl
Onlar için bir şeyler yapılabilir ama binlerce kişinin aynı anda şehir değiştirmesinin lojistik bir zorluğu da var.
- +1 yıl
İşte bi yerden başlamak gerek..
- +1 yıl
Yani olabilir ama yine de o kadar kişinin otellere yerleştirilmesi epeyce zor. Bence çocuklu kadınlar ve yaşlılar için otel mümkündür
- +1 yıl
Hayırlısı..
- +1 yıl
İnşallah.
+1 yılOtellerde yıkılacak ama hastaneler bile yıkılmışken
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanları alıp, depremden etkilenmeyen bir il’e götürsünler o zaman. Artık nasıl götürürler bu da onlara kalmış uçak mı kaldırırlar, helikopter mi
+1 yılİzmir'den kan versek ne kadar da gider deprem bölgesine? Bizim verdiğimiz kan deprem bölgesine ulaşır mı?
00 Yorumlaçok ilan var açıldığı için umarım herkes ulaşır
10 YorumlaBencede sadece oteller değil pansiyonlar moteller konaklamayla ücret alan her yer almalı bence.
10 Yorumla
+1 yılbu zor zamanlarda hotellerin kapıları açılsın <3
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar bina içine girmekte korkuyorlardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHataya yardım gitmiyor
14 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle bir şey gördüm.. adamın biri annem kardeşim babam göçük altında kimse gelmiyor falan demiş
Cevap sahibi+1 yılAynen twtierda gördüm bomboş yardım çığlığı atiyolar gelen yok afad resmen terketmiş ölüme allah yardımcısı olsun bu insanlarin
- +1 yıl
😕
Cevap sahibi+1 yılGerçek olen sayisinida hükümet gizliyormuş çok fazla ölen varmış 10 bin küsur diyolar binaların yarısından çoğu yıkılmış
Rabbim yarcimcilari olsun 🙏🙏🙏
10 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle acilmali tüm oteller.
10 YorumlaAzcık merhamet varsa açarlar
10 YorumlaBu açgözlülükle mi? Keşke ama nerde...
10 YorumlaHerkes kendi menfaatini düşünüyor
10 Yorumla
+1 yılHatayda hala durum vahim, haber alamıyoruz 😔
02 Yorumla- +1 yıl
Off..
- +1 yıl
😥😔
+1 yılUmarım bu hemen geçer
10 YorumlaBence de
10 Yorumlao kadar haklısın ki
10 YorumlaGündem konusunda 504 cevap paylaştı. Kesinlikle
10 Yorumla