Türkiye kan ağlarken, göçük altında kalan çocukla dalga geçtiler. Discord'da bir grup, enkaz altında kalanları telefonla arayıp, "Megafonla bağırıyoruz, duyuyor musun" dedi. Göçük altındaki çocuğun "Çok soğuk, üşüyorum" dediği duyulurken, akıbeti bilinmiyor.
— Aykırı (@aykiricomtr) February 6, 2023
Bencilliğinizden, aşk hayatınızdan, bilmem ne isteğinizden bir kaç saatliğine uzaklaşın. Yüzlerce kişi enkaz altında, yüzlerce bina yıkıldı. İnsanlar bu soğukta evsiz kaldı. Hala sitede aşk acısı çekmekten utanmayanlar dolu. Biraz vicdan ya, hiç mi utanıp sıkılmıyorsunuz siz bunları yazarken? Nasıl içiniz sızlamıyor dalga geçiyor, gülüyorsunuz, eğleniyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Rabbim aynı çaresizliği bir daha yaşatmasın. Geçmiş olsun Kahramanmaraş, Geçmiş olsun Gaziantep
Depremden zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
hayat devam ediyor. ukraynada da savas var noldu hayat yani bu.
Yapma Allah aşkına! Hayat devam ediyor diye kıçı başı dağıtmak mı gerek! Bende çok istekli bir insanım ama o çocuklar orada öyle ağlarken benim aklıma bile gelmez. Edep yahu@
bak dunya da sadece deprem felakati yok her yerde ayri acilar yasaniyor. insan boyle seylerle alay etmemeli ayri konu orada herkes ayni dusunce de ama kafaya takilcak bir mesele degil. kafaya takmak uzulmek bu seyler bir anlam ifade etmez. cok dusunenlere uzulenlere gidip yardimci olsunlar.
Hayat devam ediyor herkes farkında. Ama enkaz altında yardım bekleyenleri arayıp dalga geçmek şer*fsizliktir. Bağır seni duyuyoruz diye alay ediyorlar. Millet bi umut hayata tutunmayı bekliyor
Discord çoluk çocuk dolu ciddiye alınacak bir platform değil
Sesleri dinlesene hiçte çocuk falan değiller. Hiç mi utanmıyorlar içim sızladı sinirden parmaklarım uyuştu
Beyin yaşı gelişmemiş insanlarda benim için çocuktur böyle toksik insanlar var maalesef yapabileceğimiz tek şey tanıyorsun ifşa etmek tanımıyorsak Allah'a havale etmek
Doğru. Ahlak, etik bilmeyen bazı şer*fsiz çocukları enkazda kalanlarla alay ediyor.
Ağlamak üzereyim. Biri gelip "gebersin kurtler" yazdı bana. Yemin ederim iliklerime kadar dondum. Nasıl bir zihniyet, nasil bir beyindir bu ya
Ceza almıyorlar çünkü. Hiç bir karşılığı olmayacağını biliyorlar
Eğer doğru ise biz çoktan bölünmüş haldeyiz.
Doğruymuş ve göz altına alınmışlar.
Nasıl çocuk yetiştiriyor bunlar
Ben şu ana kadar 6li masaya verecektim oyumu. Ama şu andan itibaren bu zihniyeti gördükten sonra, herkes deprem ozel yayin yaparken fox tv dizi yayinladigini gördükten sonra oyumu da vermem. Bunlarla aynı zihniyette değilim, olmam.
Dün atvde yaptı. Şu şartlarda Muharrem ince ve Özdağ daha mantıklı geliyor bana
Ne zaman yaptı atv? Gece boyu uyanıktım tüm kanalları izledim, gece boyu deprem bölgelerinden yayın yaptı atv. Gormedigim icin soruyorum, gerçekten atvyi savunmuyorum
Dün sabah Müge anlı vardı
O dizi değil ayrıca iyi ki vardı, müge anlıdaki olayda önemliydi. Çocuk ölmüş, en azından annesi evladindan umudu kesmis oldu.
Ayrıca müge anlı dün reyting icin değil, ekipler deprem bölgesine ulaşana kadar bir ara yayindi
Sonuca bakalım, program yapılmadan sonucu söyleyebilirler miydi, cevap evet. sonra fark eden bir şey bana göre. Hiçbir parti ve kanal beni ilgilendirmiyor. Kim ne yaparsa yapsın.
O da doğru bencede
Tartışmanın bize faydası yok görüyorsun. Her dakika orada insanlar yardım bekliyor.
bazılarının vicdanı yok olmuş
Bu gerçek ise Allah'ım sen biliyorsun yapacağını.
Tutuklandi
Biliyorum iyi oldu
Kim etmis anlamadim
umarm olmaz
Bilgim yok