çok çok haklısın.. seni çok seviyoruz.
Milletimiz bunu haketmiyor. pic.twitter.com/Kj0JZPa7Kg
— Tarkan (@tarkan) February 15, 2023
çok çok haklısın.. seni çok seviyoruz.
Milletimiz bunu haketmiyor. pic.twitter.com/Kj0JZPa7Kg
— Tarkan (@tarkan) February 15, 2023
Haketmiyor da ondan mı oldu bunlar zina var kumar var hırsızlık yalan dolan var içki var millet birbirinin kuyusunu kazıyor paraya mala mülke tapma var her aradığın pislik var millet iyicene arsızlaştı kudurdu azıttı bunlar varken niye olmasın din iman yok Allah demek Peygamber demek yok bunlar boşuna mı oluyor hala bunu görmeyip binaları düzgün yapsalardı bunlar olmazdı diye beyinsizlerle dolu ortalık onlar böyle devam ettikçe daha çok deprem olur sen bunları yaptıkça daha çok şey olur bu deprem ölenler için bir sebepti yine yaşayanlar için bir uyarıydı ölümün olduğunu hiç bir şeyin insan aait olmadığını hatıurlamk için oldu binalar düzgün sağlam yapılmadı gibi şeyler yok bu millet bunu anlamakta zorlanıyor işte ama yarın topraüın altına girdiklerinde anlayacaklar depremde ölelerin anladığı gibi toplasan kaç kişisi bakalım düzgündü bakalım müslüman olarak ölen kaç kişiydi ölenler ölürken şehadet ile öldü bizler ölürken nasıl olacaz bakalım bizlerin zamanı var daha işte o yüzden kendimizi düzletmeliyiz araba yat ev para peşinde koşmamalıyız
bu tip ülkenin gündemini oluşturacak açıklamalara hepimizin ihtiyacı var, sanatçılar, akademisyenler, eğitim görevlileri, profösörler, siyaset bilimcileri halk yani herkes bu konuda hassas olmalı, dask eşya sigortası yaptırmakla çözüme ulaşılmıyor, evet lazım evet şart ama nedense mezarlıklar kayalık zemine şehirleşmeler yumuşak zemine neden?
Bence de milletimiz bunu hak etmiyor. Ama zati şahanenin atladığı bir şey var. Milletimiz ağaç bahanesiyle ülkeyi kaosa sürükleyip birilerine fırsat vermeyi de hak etmiyor. Elbet ilahi adalet var. Kim haksızlık ettiyse karşılığını bulacak.
Cevap
42Cevap
Evet bunu hak etmiyor bu ülke gerçekten, söylediklerinde oldukça haklı.
"Dine inanmayanlar hak ediyor, inananlar hak etmiyor" gibi cahilce, canice ve alçakça görüşler paylaşanları gördükçe midem bulanıyor. Sizi insan sınıfına koymak bana yakışmıyor. Siz CEHALETİN UŞAĞI OLMUŞSUNUZ!
Şunu aklınıza sokun... TÜRKİYE BİR İSLAM DEVLETİ DEĞİLDİR! İSTEYEN İSTEDİĞİNE İNANIR. BUNA KARIŞMA HAKKINIZ YOK. O İNSANLARA ÖLÜMÜ HAK GÖREN ALÇAK VE KÜFLENMİŞ ZİHNİYETLERİNİZ GERÇEK ANLAMDA MİDE BULANDIRICI!
Tarkan'a katılıyorum. Milletimiz bunu asla ve asla hak etmedi. Bu depremin dinle alakası yok. Deprem insanları öldürmez. Önlem almayanlar ve zamanında gereğini yapmayanlar öldürür. Bunun sorumlusu bunlardır, Tanrı değildir din değildir.
YETER ARTIK. ÇIKIN ARTIK ŞU CEHALETTEN!
İnsanların Allah'ın varlığını hatırlamalı. Böyle afetler oldukça Allah demeyi, secdeye gitmeyi, yardımlaşmaya yanaştığını görüyoruz. Onun dışında hiç ölüm yokmuşcasına, güle oynaya gününü gün eden, yobaz, çıkarcı ve hep bana tiplerden geçilmiyor.
%50'lik ile katılmıyorum. Bunlardan ders çıkartıp daha aklıselim yaşanması gerektiğine inanıyorum.
Şimdi gelip bana burada saldıracak olanlara; azıcık durumu gözden geçirin ve bana öyle laf savurun!
Yok arkadaşım Allah falan. Allahsız bilim adamlarını dinlemeyip allah günah sevap edebiyatına kulak verdiğimizden bu hallerdeyiz.
Aklıselim yaşayan insan dindar olmaz, her olayda din propagandası yapmayı bırakın artık! Ülkeyi maneviyatçılık ayağı yapan bir parti 20 senedir yönetiyor, düştüğümüz haller ortada. Ulan Nihat Hatipoğlu'nu bile delirttiniz be!
@Ragnar_Lodbrok Ok.
Yine dinden kitaptan girenler olmuş. Deprem Allah’ın takdiridir ama binalar insan eliyle hazırlanmış birer tabuttur! Ama milletimiz Allah’ın bir nimeti olan beyni kullanmamakta ısrarcı oldukları yüzünden ceremesini bizler çekiyoruz. Zinayı, kumarı, alkolü, hırsızlığı sadece fakirler yaptığı için zenginler deprem konusunda dokunulmaz oluyorlar zaten değil mi? Ne hikmetse Allah’ın cezası bir onları vurmuyor.
Doğru söylemiş haklı ama işte başımızdakiler ve yerel yönetimler yüzünden böyleyiz. Seçimden sonra inşallah kim gelirse gelsin ama gerek ekonomik olarak gerek eğitim sistemi ve yaşamlarımıza dair ne varsa refaha ve güvene ulaştırır
Doğal afetleri allahın yaptığını zannediyorlar. Kötü bir şey demekte istemiyorum. Akıl diliyorum hepsine. bu kafada daha çok doğal afet olur ölende çok olur.
Doğru masum güzel iyi insanlar haketmiyor evet ama Allah'a karşı gelenler o kadar haram günah işleyenler doğru ya doğru hakediyorlar masum iyi insanlar kurtulur inşallah umarım iyi insanlara üzüldüm ben 😥
Mesajla olmaz meydana gelseydı... Sıcacık yerlerden yazmak kolaydır deprem yerınde canla başla calısan kahramanlar varken yapmacık yazılar yazmasınlar bosuna dünya oradaydı o neredeydi?
Kendim ettim, kendim buldum. Gül gibi sararıp soldum. Şarkısını yeniden seslendirmesi lazım. Halk böyle olmasını istediği için yaşanıyor bu felaketler. Kimse bireysel olarak önlem almamış.
Halklar hak ettikleri gibi yönetilir demişler. Tarkan'ın niyeti çok olumlu şefkatli ama söylediğine katılmıyorum sanırım.
Aradığım yorum budur. Haklısın sonuna kadar. Acı bir gerçek. Binayı yapanda denetim yok denetimi yapmayan yönetime eleştiri yok herkes ne yapılıyorsa kabulleniyor işte bu yüzden bizim hatamız hepsi. Bu binaları biz inşa ettik onu inşa edenlere hesap sormadık sadece fiyatına baktık ah ah olmasaydı sonumuz böyle
Bu ülkeden en çok faydalanan kişiler sanatçılar oluyor. Evet haketmiyor bir bilimci bile bir sanatçıdan fazla kazanamıyor bu ülkede
Milletimiz kötü olan hiçbirşeyi tarih boyunca haketmedi ama tüm kötülüklerde Türk Milletimiz de neden acaba?
Biz sözde bile olsa demokrasi ile yönetilen bir ülke değil miyiz kusura bakmayın ama hak ettik çünkü biz seçtik
Cüneyt arkın halkın oyuncusu
Tarkan ise halkın sanatçısı..
Bu ikisinin türk halkındaki yerleri asla dolmaz
Katılmıyorum. Yaşanması gereken bir şeymiş ki yaşanmış. Ölenlere rahmet kalanlara bol şifa, güç-kuvvet ve sabır versin Allah
Ne demek yasanmasi gerekiyormus o kadar kisi can verdi bu kadar basit mi? Kaderimizde varmis git atla bogaz koprusunden kaderinde varmis diyelim.. sen ne dedigini bilmiyorsun bence o binalar sağlam olsaydi boyle olmazdi o binalarin sağlam olmadigi bina yapilan yerlerin uygun olmadiğini senden bendne daha iyi bilenler var imar affini sen mi cikarttin yoksa doğru söyle.
Ben basit demedim kendim de deprem bölgesindeyim yaşadım her haberde duygulanıyorum yeniden ama hak etmiyormuş demek kadere karşı çıkmak demek. Ben bilmiyo muyum günahsız bebeklerin can verdiğini üzülmedim diye bir şey demedim ama kaderimizde varsa neyi değiştirebiliriz?
Müteahhitler elbette suçlu Tarkanın söylediği şey olayın geneli... sen sebebine iniyorsun bildiğine dilediğin gibi inan abicim
Nasıl anlamak istersen😊
İyi günler abicim
Kadercilik anlayışınızı da, sizin dincilik uğruna her şeyi kabullenen bu zihniyetinizi de...
Defolun gidin lan bu ülkeden yettiniz artık!
Kader imanin şartıdır üstelik hiçbir yere gitmiyeceğim ve senin söylemenle hiçbir doğru değişmeyecek. Türk milleti Gök tanrı inancından sonra İslamiyeti benimsedi ve bu din kuyruk acınız olsa da yok olmayacak.
Yaşanan olay üzücü ve ön planda bir ihmallik var bu ihmallik olmasa bu kadar insan ölmezdi daha az can ve mal kaybı olurdu sorumsuzluk var insanımız çalıyor devlet denetimi tam yapmıyor eğer bunlar tam olsaydı ve insanlar ölseydi ha o zaman derdik biz tedbiri aldık ama yine de ecelleri gelmiş öldüler derdik ama burada resmen ecelleri getirilmiş insanların
Beğenmeyen var ise kendi gitsin bu ülkeden ayrıca arkadaşımız dini açıdan konuşmuş yıkarsa ben gereken her şeyi yazdım ayrıca haktan hukuktan bahsetmeyin bu ülke 100 yıldır Atatürk ilke ve inkilaplarına göre yönetiliyor hatırlatmak isterim alın size laiklik.
Kadercilik zırvadır. Neyin şartı olursa olsun. Müslüman olmak acuze olmayı zorunlu kılmıyor.
Kişi kaderini kendi çizer dostum aklın var fikrin var senin elinde hersey yol önünde
Kendisini kutluyorum. Tabi ki hak etmiyor. Gerçek bir sanatçı örneği...
Bizim millet zaten haketmiyor ama yapacak bir şey yok
Böyle şanlı bir milletin tabikide çok daha iyi yerlerde olması gerekir. Halimiz içler acısı.
Aman bizene bu heriften biz zaten hep düşmeyi hakettik bunlar tepeye çıktı, bunuda megastar ettiler. Biz yerlerde bunlar göklerde, yapsınlar büyük bağışlar şimdi. Hadi görelim bakalım.
Nasıl haketmiyor oy veriyor ki hakediyor keşke olmasa ama önlem almayan bi yöneticimiz var
Tarkan gibi güzel bir insana kötü söz söyleyemem... Yüzde 100 haklı...
Bence bu toplumun çoğunluğu bunu hakediyor ya, haketmese bu halde olmazdik zaten
Yaptığı yardımı bile söylemedi. Tam bir starsin. Seviyoruz seni
Bunun aynısını bende derim ne var bunda herkes aynı şeyi düşünüyor zaten
Hiç bir insan haketmiyor zaten hakeden millet de mi varmış
Asaletine hayranım şu adamın ya az öz yerinde konuşuyor ❤❤❤❤❤
evet hak etmiyor muhendisler sag olsun müteahhitler sag olsun
Kimse böyle bir afeti haketmez başka konular olduğu zaman hepsi ortada böyle konularda çoğu kaçıyor
Nerede demiş ünlü kahvecide kahve icekrei telaffuz etmiş
Şimdi size 100 puanlık soru!!!
Bunu Allah yolladı diyen din tucarli yapan kafası yıkanmış insanlar.
Çinin %80 atesis dinsiz onlara neden bişey olmuyor tek dünyada yaşayan varlık bizmiyiz.
Millet haketmese bundurumda olmazdık. Bu depremde öyle seneye sor millete depremi hangi deprem der
Vicdanen söylenen bir laf bu elbette haketmemeli denmeli ancak bu kadar yapılan yanlışı görmezden gelirsen olmadık insanlara yetki verirsen başına geleceklerden de sen sorumlusundur
Allah var... kim neyi hak ediyor biliyor... milletimiz için en güzel günleri diliyorum
Milletimiz seni de hak etmiyor, yürü Amerika'ya... Goooo.!!
İnsanlar düzelmediği sürece daha çok şeyi hak ediyoruz
Depremi kimse hak etmiyor bintek türk milleti degil
Milletimiz abtal bu muameleyi hak etmediğini bile anlamıyor ne desek boş yani
Yetkili kimmiş ki binlerce yetkili var. Her kesimden partiden var. İmar barışı bilmem ne olmasaydi bile o binalarda yine oturuyor olacaklardı.
Neyi hak etmıyor muş.. Acıtasyon değil yardım yapaydı
Çok haklı👏👏👏
tarkan adamdır, seviyoruz kendisini...
Ev yapmayı bile ogrenememisiz ne bileyim
haketmiyoruz tabikidene
Doğru biz bunları hak etmiyoruz ama yaşıyoruz işte
Depremi hiç bir millet hak etmiyor
9 gün sonra mı aklına geliyor depremzedeler?
Bu da böyle zamanlarda sallayanlardan
Baya yürek burkan bir açıklama olmus xd
Kimse hak etmiyor evet
Tarkan'ı çok seviyoruz.
Tarkan sevmem. Haluk levent adam dır
Aynı görüşteyiz
Çok haklısın
Dogru
Tarkan birtanesin
Katılmıyorum bu mala
Helal olsun
Haklı.