Ev kiralarını artırmak nedir ya, siz gerçekten ev sahipleri, ruh hastası mısınız, hangi ülkede bu olur, cidden siz fırsatçısınız, kafanız samanla mı dolu, nasıl ev sahibi oldunuz o kafayla hayret ediyorum gerçekten, Müslüman Müslümanın kardeşi laftaymış, icratte değilmiş, bunu da anladık, hani lafa gelince insancıl merhametli insanlardandınız, ne oldu da kiraları iki katına katladınız, deprem bölgelerine giden zenginlerin yardım için mi gidiyor sanıyoruz emin olun yardım için değiller, Emin olunki bir resim çektirmek için gidiyorlar, yardım ediyorlarmış gibi gözükmek amaçlı, Allah size mal mülk vermiş de, vicdan merhamet vermemiş yazıklar olsun,
İnsan canı bu kadar mı küçük olur, Hep bizim ülkede her şey, Allah büyük, İnşallah rabbim siz zenginlere haddini bildirir aminn.
İnsan canı bu kadar mı küçük olur, Hep bizim ülkede her şey, Allah büyük, İnşallah rabbim siz zenginlere haddini bildirir aminn.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bizim milletimiz adam olmaz... bu seçimdede gider akp yi baş tacı yaparlar sonra ehonomi çöhtü geçinemirik derler...
her şey göz önünde oluyor ama millet bir türlü akıllanmıyor, cidden çoğunun beyninden şüphe ediyorum
Evet kesinlikle her şey çok açık ama görmek istemeyen gözler var... bu bildiğin apaçık kayırmacılık yapıyor her anlamda ama kimsenin sesi çıkmıyor... en başta bakanlar en iyi makamlara geçen şahıslara bakılırsa be kadar liyakat dışı insanların o koltukları işgal ettiği çok açık görülebiliyor.. onların derdi işi bilene değil itaat edene sadakat gösterene vermek çünkü...
Bu ülke uyanmaz böyle devam ederse, işler iyice çığırından çıkar, bu dünyada kime kalmış ki mal mülk saltanat, sana kalsın, yüzsüzlük böyle bir şey demek ki.
asgari ücret 8500₺
düzgün bir ev kirası 5000₺
Gerçekten içler acısı
Sonra herkes zengin, nah zengin öyle sansınlar, milletin durumunu iyi sananlar da, Hep varlıklı insanlar, yazıklar olsun ah inşallah kıyamet günü gelirde ben o zaman rabbime nasıl şikayet ediyorum onları
Elde kaldı 3 bin lira aydat ve faturaları da hesaba katarsak, elde kalıyor sıfır
İşte durum böyle olunca da insanlar evlenemiyor. Aile kavramı yok oluyor.
Emlakçılar da bu işin içinde
Evlenmeyi geç maaşı geç, adam akıllı iş bile yok, gençler orta da geziyor, cebin de 5 parasız, ne evliliğinden bahsediyorlar, gençliğini yaşayamayan yarınlarına, küs milyonlarca genç insan var.
Ev sahipleri ya bilmiyorum ama yemin ederim dayaklıklar