Akdeniz bölgesinden Tsunami olacağını kırmızı alarm ile belirtti bilim adamları.. Ne diyeceğimi bilemedim. 😭 😭 😭 😭
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Akdeniz bölgesinden Tsunami olacağını kırmızı alarm ile belirtti bilim adamları.. Ne diyeceğimi bilemedim. 😭 😭 😭 😭
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Çok üzücü bir olay umarım bir daha yaşanmaz bu tarz şeyler. herkese özellikle de deprem mağdurlarına sabır ve şifa diliyorum. maalesef bu tarz acı olaylar ülkemizde çok oluyor yani ülkemizde zaten depremler sık oluyor birde dikkat edilmiyor maalesef bazen bununla dalga geçen karaktersizler bile olabiliyor. ya da bunu ciddiye almayanlar oluyor. umarım bilinçli bir şekilde bu konunun öneminin farkında varabiliriz her zaman için.
Çok üzgünüm o illerde zor durumda olan insanlara acımı acizliğimi anlatamam :(
Tsunami denizdeki kırılmalarda oluyor. Deprem karada oldu
Cevap
18Cevap
Her şeyin sonuna gelmedik. umarım dikkatli oluruz
henüz son değil ama adım adım yaklaşıyoruz, duyarsızlık hat safhada buna çok üzülüyorum, üç beş demeden yardım topluyorum akşama yola çıkarım sanırım
Yok be ya korkma bu deprem zaten bekleniyordu ama şehir tutturamadılar İstanbul'da bekliyorlardı bunu Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Korku vererek insanları baskı altında yönetme isteğinden başka bir şey değil.
Bu kadar korkaklığa lüzum yok. Zaten ölüm vardı, var olacak.
Hayat her zaman devam eder ama doğayla savaşamayız bunu asla unutmamak lazım
Umarım başka bir felaket olmaz Allah korusun
İtalya kıyılarına vurabilme ihtimali olan bir tsunami için yapılmış bu uyarı.
Bizi etkilemez tsunami diye düşünüyorum coğrafi olarak mantikli degil
Çiçeğim bizim burada ki bilim adamları çoraplarını bile ters giyiyorlar. sen onlara kulak asma.
Abartmış şerefsizler denizde olmadı ki deprem
Tsunami okyanusta olur
ya panik yaratmayın ya ne her şeyin sonu falan
Kiyamet yaklasiyo valla
bunlar işaret sadece bence
Ee kıyamet kapıda
Olmaz deprem karada oldu
Henüz değil, yeteri kadar acı çekmedik.
Belli olmaz
yapma yaw
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?