Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Özener, "7 üstü İstanbul depremi her an olabilir" dedi. Deprem sonrası için tsunami uyarısında bulunuldu.

Kandilli Rasathanesi, beklenen büyük İstanbul depremi ve MarDİM projesi hakkındaki çalışmanın detaylarını paylaştı. Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, "7 üstü bir İstanbul depremi kesin. 99 depreminden çok farklı noktadayız. Ama daha yapılacak şeyler var" dedi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) ile Japonla Deniz-Yer Bilimleri ve Teknoloji Ajansı (JAMSTEC) ortaklığında, "Marmara Bölgesi'nde Deprem ve Tsunami Zararlarının Azaltılması ve Türkiye'de Afet Eğitimi Projesi (MarDİM) Projesi" yürütülüyor. Enstitü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ve MarDİM Proje Koordinatörü Dr. Doğan Kalafat, nisanda son bulacak projenin detaylarını ilk kez anlattı.
(Kısacası iyice yaklaşmış bulunmakta arkadaşlar benim açıkçası istanbuldan ayrılacak bir maddi durumum yok oalnı varsa ayrılsa iyi eder mecburen bu depremden sağ kurtulma ümidiyle yaşamaktan başka çarem yok)
(http://www.hurriyet.com.tr/kandilliden-istanbul-icin-uyari-7-ustu-deprem-kesin-7-dakika-sonra-tsunami-40746281?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer