Gündem Kar yağmasını bekleyen kaç kişiyiz?❄️🥰? bennmeselaa Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Küçükken de çok mutlu olurdum kar yağınca şimdi de 😊 Tertemiz mis gibi😍 Yerim de muhtemelen seven var mı? 😅 Kar yağmasını bekleyen kaç kişiyiz?❄️🥰? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ankara da kar yağdı 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Gündem konusunda 311 cevap paylaştı. 3 gündür aralıksız yağıyo burada pek zevkli değil :D 1 2 Yorumla bennmeselaa +1 yıl Hayallerimin şehri neresiyse ora 😂 Yorumla u _GerdekBasan_ +1 yıl Eskişehir :D Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yani kuru soğuk olacağına yağsın elbette. En güzel yanı kar yağdığında sessizlik ve sükut. 1 1 Yorumla bennmeselaa +1 yıl Evet o sessizlik çok güzel Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Ben bekliyorum 🌨️❄️ tepelere yağdı kar ama sehire yağmadı henüz (Amasya Merkez) 1 0 Yorumla
afrodit-0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bırak kar yagmasini kısı hiç sevmiyorum ya keşke hep bahar olsa 😄 2 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Gündem konusunda 397 cevap paylaştı. Kar yağdı da ne oldu evden dışarı bile çıkamıyorum her mevsim dışarıya özlemle yaşıyorum kar yağdı ama ben kardan bile faydalanamadım 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karı sevmem sınıfsal çünkü, evinizde sıcak sıcak oturup kar bekliyorsunuz :/ 0 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Çocukken en sevdiğim mevsim kıştı ama şimdi yaz. Sıcak ve güneş hava daha güzel 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bugün Bursa’da yağdı biraz ama hiç tatmin etmesi yoğun tipi olsaydı aslında 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl dün yağdı Bursaya pıtı pıtı azıcık 😀 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Beklemeyen varsa asıl kendi bacağına sıkar 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Bir İzmirli olarak hep bekledik bekliyoruz😄 1 0 Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bugünde yağdı hala küçük küçük düşüyor 1 0 Yorumla
makarayadevamm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl valla nereye yagıyosa yagsın da bitsin izmirdeyim ben çekiyorum soğuğu 0 0 Yorumla
Leonidasss07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Buraya yağmıyor ya 1 8 Yorumla bennmeselaa +1 yıl Orası nere 😀 Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Uzaklar 😄 Yorumla bennmeselaa +1 yıl Yağar be 😀 Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Yağmasın be 😁 Yorumla bennmeselaa +1 yıl Tamam yağmasın 😀 Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Soğuk sevmiyorum 😄 Yorumla bennmeselaa +1 yıl E zor😀 Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Evet zor 😄 Yorumla
madds Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Camda bekliyorum 1 1 Yorumla bennmeselaa +1 yıl Aynı 😂 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Ben de bekliyorum ama hiç yağacak gibi durmuyor 0 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yağdı yağdı , yağmazsa Palandöken’e gideceğim :) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yağdı bile 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yagacak yarin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ankara da kar yağdı
3 gündür aralıksız yağıyo burada pek zevkli değil :D
Hayallerimin şehri neresiyse ora 😂
Eskişehir :D
Yani kuru soğuk olacağına yağsın elbette. En güzel yanı kar yağdığında sessizlik ve sükut.
Evet o sessizlik çok güzel
Ben bekliyorum 🌨️❄️ tepelere yağdı kar ama sehire yağmadı henüz (Amasya Merkez)
Bırak kar yagmasini kısı hiç sevmiyorum ya keşke hep bahar olsa 😄
Kar yağdı da ne oldu evden dışarı bile çıkamıyorum her mevsim dışarıya özlemle yaşıyorum kar yağdı ama ben kardan bile faydalanamadım
Karı sevmem sınıfsal çünkü, evinizde sıcak sıcak oturup kar bekliyorsunuz :/
Çocukken en sevdiğim mevsim kıştı ama şimdi yaz. Sıcak ve güneş hava daha güzel
Bugün Bursa’da yağdı biraz ama hiç tatmin etmesi yoğun tipi olsaydı aslında
dün yağdı Bursaya pıtı pıtı azıcık 😀
Beklemeyen varsa asıl kendi bacağına sıkar
Ben çok mutsuzum şu an yağıyor diye
Bir İzmirli olarak hep bekledik bekliyoruz😄
Bugünde yağdı hala küçük küçük düşüyor
valla nereye yagıyosa yagsın da bitsin izmirdeyim ben çekiyorum soğuğu
Buraya yağmıyor ya
Orası nere 😀
Uzaklar 😄
Yağar be 😀
Yağmasın be 😁
Tamam yağmasın 😀
Soğuk sevmiyorum 😄
E zor😀
Evet zor 😄
Camda bekliyorum
Aynı 😂
Bekliyoruz inşallah İstanbul'a yağar.
Ben de bekliyorum ama hiç yağacak gibi durmuyor
Yağdı yağdı , yağmazsa Palandöken’e gideceğim :)
Gelmesinin imkanı yok
Yağsa da tatil olsa, doyamadım tatile
Ben tabi ki
Bekledik ama bir anda geldi, tam geldi. Dondum
Yağdı bile
Yagacak yarin
Bekliyoruz.
Asla yagmaz
Evet İstanbul için yağsın artik
İzmire yağmıyo, anca yağan yerin soğuğunu çekiyoz
Bennn isitiyomm yaa