biri işini yapamıyorsa kontrol etmek ellerinde değil mi ben anlamıyorum :)
Söylediği şöyle; "Eğer hakkıyla görevini yerine yetiremiyorsanız bu millet size hakkını helal etmez ve aldığınız maaşlar haramdır, haram"

biri işini yapamıyorsa kontrol etmek ellerinde değil mi ben anlamıyorum :)
Söylediği şöyle; "Eğer hakkıyla görevini yerine yetiremiyorsanız bu millet size hakkını helal etmez ve aldığınız maaşlar haramdır, haram"

Ne anlarlar haram helalden hocam.. mafya gibi geziyorlar etrafta kaç yıl önce bir milletvekili arabasında giderken polis durduruyor ve şöyle diyor bizim polisimize şu milletvekili olacak kadın -kim sana verdi bu emri diyor.
dediği şeye bak yaklaşma diyor camıma tükrüğün bana gelecek pis diyor bir ton hakaret ve laf atıyor sonra şu milletvekilciğimizin korumacı fedaisi şoförü gidip polise sen polis değilsin sen kimliğini göster diyor lan hayırdır olum karşındaki üniformalı trafik polisi görevi kimlik sorgulaması yapmak şüpheli araçları durdurmak sana o emiri kim verdi polisin kimliğini yoklamasını işte sonrası o polisler açığa alınıyor. Diyeceğim şudur ki İşini adam gibi yapacak insan lazım. mafya gibi olan milletvekili istemiyoruz arkadaş biz bu ülkede halk için mi geldiniz halkı ezmek için mi kimsiniz lan siz hem bizim vergilerle maaş alıyorsunuz hemde halkın burnundan getiriyorsunuz hepiniz işinizi düzgün yapacaksınız adam olacaksınız yoksa bu halk size gereken cevabı verir..
Bu aslında şöyle bir soru çıkarmış; Maaşını hak eden milletvekili kaç kişi?
Misal Alpay Özalan (Görev Tarihi : 24 Haziran 2018) O zamandan bu zamana meclis çalışma tablosu;
Sahibi olduğu Yazılı Soru Önergeleri: 0
İmzası bulunan Meclis Genel Görüşme Önergeleri: 0
Genel kurul konuşması: 11
Cevap
26Cevap
Umarım bu yıl gider..
Evet milletvekillerinin aldığı maaş haram ama kendisinin aldığı maaşta haram kendisi çok mu yerine getiriyor sanki görevini. Din üzerinden halkı kandırıyor uyansın görsün artık halkımızın gerçekleri
Imamoglu umreye gitmis yorumun var mı onada
Her kim olursa olsun ayrım yapmaksızın Türkiye'ye faydası dokunsun ne yaparsa yapsın hangi dine mensupsa hangi takımı tutarsa tutsun isterse beni sevmesin ama Türkiye için çalışsın geleceğimiz parlak olsun refah içinde yaşayalım onun derdindeyim ben İmamoğluda aynı hareketleri yapsın onada tekme
Erdogan allah deyincr din tuccari digerleri deyince sessiz kalinmasi. Cok garip degilmi? Erdogan ezelden beridir allah diyor. Digerleri sadece secime dogru allah diyor. Kim tüccar sence birdaha dusun.
Allah'a inanıyor mu kalben sence beni kimsenin dini ilgilendirmiyor dediğim gibi bu adam gerçekten güzel işler yapsın oyum buna olur diğerleri babamın oğlu değil babamın oğlu olsa bile bana ve halka zararı dokunuyorsa ben sefalet içindeyken o saraylarda yaşıyorsa orada bi sıkıntı vardır bu şekilde bir inanç olmaz olmamalı
Memleket onun sayesindr adam oldu. Erdogandan oncesi ve sonrasim iyi arastir. Baban maas alamiyordu o gelsiginde. Ülkede saray yapacak para bile yoktu. Birak sarayi faturasini ödeyeemzdi.
İster gösteriş yapsın ister yapmasın o onun bileceği iş eğer bir Allah varsa o onun arasında beni ilgilendirmez beni ilgilendiren şey benim cebim olur ama sadece kendimide düşünmem benim varsa diğer insanlarında cebinde olsun
O zaman iyi ekonomi
Tamam iste herkeisn cebi para gördü bende onu diyom :)))) erdogan gidince 50 bin tl maas alacagini filanmi saniyorsun :)))
Sanmıyorum deneyeceğiz chp olmazsa başkası saadet olmazsa ip daha olmadı yine Erdoğan olur
Ekonomiyi iyi buluyorsan tartışmaya gerek bile yok
Deneme esnasinda ne gibi bedeller odeyecegini tahmin ediyormusun?
Neden korkuyorsun daha ne kadar kötü olabilir
Isyerine eleman alirken gecmisine bakiyorsun
ya da evlenirken. ya da sevgili secerken. Zamaninda yanlis atilan imzalar yuzundrn 50 yillik 80 yilllik bedeller odedik. İmf denen sey 160 yil sonra def edebildik anca basimizdan.
Sen yanmazsam ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa türk milleti korkmaz iyi gelene kadar devam siyasi partiler bizi ezmesin biz onları ezelim biz hakkımız olanı istiyoruz 5 sene biri gelsin bakarız iyi işler yapıyor mu yapmıyorsa tekme başka birini deneriz olana kadar devam kimse yapamzsa yine Erdoğan gelsin başa benim kimseye buğuz besledigim yok ancak ben burada sıkıntı içindeyken o orada rahat yaşayamaz kim olursa olsun
X birini denerken akdeniz gazini güneydogu petrolunu 100 yilligina dıs ulkelere satarsalar ne yaparsin pisman olmazmisin ,?
Şimdiki ne yapıyor ülkeyi sattı bu ülke kolay gelmedi bugüne nice canlar gitti
3 5 özellestirmeye mi satti diyorsun? Petroll ve dogalgaz cikariyoruz. araba yaptik. teror un bitmesi savunma sanayi ve daha nicesi. Bunlarin anlami yokmu senin icin ,?
Petrol doğalgaz çıkarttik araba yaptık bana hayrı ne ben o arabaya binemiyorsam o gazı petrolü kullanamıyorsam bunun bana ne faydası oluyor
Almanyada herkes mercedes audiye mi biniyor?
Ölüler sanırmış ki diriler hergün helva yiyor :)
Akp öncesi türkiye. Bir arastir bakalim. Sen iyiniyetli birisin. Fikrin cok degisecek. Ama hic arastirmamissin bu cok belli.
Terörüde kendi sokuyor ülkeye fetöyle kendisi sıkı fıkıydı Suriyelileri kendisi soktu yakinlarda bomba patlatmışti
😄 Almanyadan buraya gelen kişilerin bindiği arabaları görüyorum
Bi kişininde Almanyadan buraya gelirken Tofaş bindiğini görmedim valla
Sen zengin mahallede yasiyon galiba? Almanlar kadar calissak biz 3 kat daha refah calisiriz. Su an hicbir alman internette yazismiyor. Sabahin korunde ise gidecek yatista. Ayrica teror 40 yillik bir nedele. Erdogan 20 yildir var. Altini cizerim.
Ayrica almanlar mercedesi yaparken biz şapka devrimiyle mesgulduk vede kiyafet devrimiyle
Şimdi neyle meşgulüz başörtüsüyle 😄
Sorsan Almanya bizi kıskanıyor 🥴
Biz aştik onu. Muhalefet oy icin basortuyu serbest yapalim. dedi. oylamada ise red verdi. Ne iki yuzlüler demi.
Onu demiyorum halk korkuyor başörtüm çıkar diye ama karınları aç benimde başım kapalı sorsalar ekonomi iyi olacak ama başını açacaksın deseler ben açarım
Kılıçdaroğlunada kızıyorum bırak git artık yapıştı koltuğa 😄 ver yetkiyi mansura git
Mansur lunaparkı calistiramiyor becerip ulkeyi nasil yonetsin
Çok önemli bir uygulama olduğundan çalıştırmamiştir 😄 açız aç
Evde yatiyorsan ac kalman normal :)
Kötünün iyisi diye diye iyiyi bulamayız biz haberin olsun korkma diye başladık korkmayalim değiştir onlarda yapamzsa söz Erdoğani savunan ilk ben olurum
Evde yatmaktan bahsetmiyorum daha 8500 almadığımiz halde gider asgari ücretten fazla gerçekten iyi mi ekonomi
Erdogan 5 dene daha ya yaşar ya yasamaz. Sonra sirayla denesin hepsini :)) ama en cok slta siz uzuleceksiniz gidisine. :))
Kendini gelsitir 20 bin al sende. 8500 ilk adim maasi. Uykum geldi bana yazsana yarin devam ederiz siyasetem cok sevdim seni. Kizmadan hakaret etmeden konusabilecek seviyede kaliteli insansin.
Neden kızayım ki benim derdim hepimizin rahatlığı yarın konuşuruz vakit buldukça iyi geceler
@Okan-yıldız erdoğandan sonrasını iyi araştırmak biraz zor hocam
@Okan-yıldız Yanlışın var birader. TC Hazinesi hiç bir zaman memuruna, işçisine, emeklisine maaş ödeyemez duruma düşmedi. Üstelik 90lı yıllarda enflasyon ne ise o açıklanırdı, maaş zamları da DİE tarafından açıklanan GERÇEK enflasyona göre yapılırdı. DİE verilerine de güvenilirdi. Maaş ödenemediği sadece bir AKP propagandası ve çoğu AKP iddiası gibi bu da kocaman bir yalan. WW2 Goebbels propaganda taktikleri bunlar.
Ekonomi çok iyi, yükselişteyiz vs diyen biriyle tartışmamak lazım aslında... Seçimden sonra hepimiz göreceğiz ekonominin aslında yangın yeri olduğunu ama iş işten geçmiş olacak.
Asıl ben ne bu şahsa ne de buna oy veren herkese hakkımı helal etmiyorum. Şurada insan gibi Allah izin verirse 40-50 yıl biçilmiş bizlere, en güzel dönemimizde zehir ettiler bize hayatı. Allah’a havale ediyorum herkesi.
dogru sölüyo da bu sadece kendi milletvekllerını kastememistir bütün hepsini kastetmistir yan gelıp yatanlarıda kastetmistir emin ol adamın ne gecesi var ne gündüzü ne pazarı var ne bayramı
Akp li olup helal kazanan var mı acabaa seçilmiş ve seçmenleri en tepeden en aşağıya kadar kim kimde helallık istiyormuş
Digerleri helalmi kazaniyor sence
@Okan-yıldız
Çok şükür hepsi olmasa bile çoğunluğu helali haram iyi biliyor beytül yemenin haramı olduğunu
Ornek verirmisin su siyasetci helali biliyor diye. Beni saşirt
Cevap?
@Okan-yıldız
burada örmek verip senle polemik mi yapacağım dikkat ederseniz ben sadece siyasetciler akp nin seçmeni dedin sokağa bakarsan adil ve adaletli gözle anlarsın polemiğe gerek yok ben duymak istediğin cevabi alacak kişi değilim
Ornek veremezsin cunku kotunun en iyisi o
@Okan-yıldız
Zeka seviyen düşük kardeşim sana cevap vermem bile hataydı sitede ve soruya görüş yorum yapan üyelerde af diliyorum
Acil çıkış. Güzel r oldu :)
@Okan-yıldız
Senin gibi zekası düşük biriyle de aynı havayı soluduğum için ve aynı göğün altında yaşadığım için Rabbım de ve yaradan da af diliyorum soluduğun oksijen israf sana bir engel takmak mecburiyetin de bıraktın
Meclise git, birbirine hakaret, küfür et, yumruk at tokat at ve 40-50 k para her ay cebinde ve bir çok olanak.
Hiç birisinin aldığı para helal değil sadece akp değil chp iyi parti zafer partisi vs hiç birisine helal değil
Anca şu bu haram de hiç bir şey düzeltme aferim sana
Nasıl kontrol etsinler ki binlerce insan kimse takip edemez
Mecliste birbirlerine sövüp 2 sopa çalıyorlar birbirlerine. Sonra bilmem kaç yerden maaş. Oh mis. Güzel meslek ha.
Bunun sebebi o milletvekilleri ya umutsuz ya da parti degistiriylrlar ustu kapali tehdit etti
Çoğu millet vekili için evet doruyu söylemiş ama kendisini neden katmamış ki onların arasına. d
Bu durum Cumhurbaşkanı içinde geçerli zaten... Ekonomistim dedi ekonomi battı. Demek ki yapamıyor...
Haram helal kavramı kalmış mı acaba. Komik geldi
Evet milletvekilleri bu ara iyice savsakladilar işi. Yeterince iyi söğüşlemiyorlar milleti.
Usulünce milletvekillerine uyarı veriyor sanırım. Lâkin o uyarı en başta yapılması gerekirdi.
Adam haklı alglşwşbşaşvşs
Demek haramın ne olduğunu biliyormuş
Çok doğru söylemiş Reis
görevini hakkıyla yapan vekil var mı? :d
Vergilerin 5li çeteye gitmesi helal miymiş 😏
Diger cetelere gitmesi helal mi?
@Okan-yıldız çete mi yarıştıracsğız burada. Kim milletin parasını o şu bu çete demeden yediriyorsa haram olsun
haram tabi mng
600 tane vekile ne gerek var
AKP'li milletvekilleri? ? ?
Kendisi için de demiş bence.
O zaman hepsinin haram
Bilirler
Senin aldigin helal mi diye soramiyorlar tabii
iyimiş
Sen neden burada boyna siyaset yapiyorsun
Önce kendine baksın
Milletvekilleri memur gibi masa başında değil ki
reis haklı