Yunanistan ve türkiye arasında savaş çıkabilir mi?
Evet, savaşırlar
Sanmıyorum, savaşmazlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Savaş başlı başlıına acı kan dır. Ülkeler kendi çıkarlarını masa üzerinde savunur güçleri ölçüsünde. Ülker arası ilişkiler darwin teorisi gibi işler. güçlüler yaşar zayıflar ölür. Sorun burada başlıyor, Yunanistan hiç savaş yapmadan bu güne gelmiş daha çok hak istemektesir. Eğer güçlüyse almalıdır. O zaman kim güçlü bunu nasıl anlayacağız. Yakın tarihte dünya silahlı çatışmaya girecek, girdiğinde bunu hep beraber göreceğiz
Cevap
2Cevap
Savaşabilir
Ah be Yunan kıçı tekmelemek isterdim. Savaş çıksa şu Yunanistanı Türkiyeyr bağlasak bi ah ahhh
Bir kel adam vardı o da komşu ülkeyi tek günde ele geçirebileceğini düşünüyordu
Yunanistan Türkiye'nin içinden geçer
Bak geçmişe. Atilla hana, Osmanlıya , timura, fatih sultan mehmete kim kimin içinden geçmiş. 😂
@aslanbabaa yazık size yav mantık sıfır hala geçmişteki iki başarı ile övünüyorsunuz. Yaşlı bir dayıya sorsan o da gençken kırdığı cevizleri anlatır ama şimdi belini doğrultacak hali yoktur bu yüzden gençliği ile övünüp durur tıpkı sizin gibi. Türkiye askeri teknoloji olarak Yunanistan ile baş edemez özellike hava gücü olarak. Blok 50 F16 Rafale ve F35 karşısında bir şey yapmamaz o yüzden blok 70 viper için yalvarıyor AKP ama Amerikan senatosu vermez, vermeyecek.
İçimizdeki yunan torunu konuştu. Öyle bir konuştunki kötü Yunanın bizim devletimizden güçlü olduğunu kendi kendini kandırmışın
Kaynaklara ve askeri güce bak ya da dur erinirsin şimdi sen YouTube'dan izle sonrada kudur
https://youtu.be/-f77-1aW8KQ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?