AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
50 bin bulur tahmince rabbim sabırlar versin Allah birdaha kimseye yasatmasın bu afeti
Umarım daha fazla kayıp olmaz çok üzülüyorum hepimize
İlk günden beri aralıksız afet bölgesinde enkaz kaldırmada çalışıyorum. Vatandaş olmasaydı bitmiştik:( çok büyük emek gösterdiler
ölü sayısı 90 bin
yaralıları bilemicem çok fazla çok
bu sayidan daha fazla ölü var hala enkazda olan var Allah yardimcilari olsun
Artsın istemem ama maalesef şu an verilen rakamlar sonunda çıkacak sayının yanında devede kulak kalacak gibi. 180-200bin arası bir sayı çıkacak. İnşallah çıkmaz. Duamiz temennimiz o
Mersin’de böyle hissettiysek Allah cümlemizin yardımcısı olsun herkes perişan 😢
Ben neden ise hiç depremleri hissetmiyorum.
Allah yardımcıları olsun
Allah kimseye yaşatmasın
Depremin olduğu yere benim uzaklığım 30 km sizce? Yaşadıklarımı dinlemek ister misiniz?
Biz Eskişehir'de hissetmedik. Hissedenlere çok geçmiş olsun
Ankara 'da az etkili oldu. Allah hepsinin yardımcısı olsun
Öğle saatleeindeki 2. büyük artçı depremi Ankara'da hissettim. Allah yardımcıları olsun
Allah yardımcıları olsun bu soğukta canımız çok yandı çok
Sabahtan beri sallanıyoruz çok ciddi sarsıntılar.
ankaradada hissettik deprem çok kötü rabbim bir daha göstermesin
www.google.com/.../viewer
Depremzedeler için güvenli sığınma yerleridir
Heryer hala sallanıyor yaşadığım yerde özellikle 15 dakikada bi sallanma oluyor
Türkiye maalesef bir deprem ülkesi. Çok üzgünüm cokkk :(
Evet hissettim çok kötüydü Allah yardımcımız olsun geçmiş olsun herkese
O kadar bina yıkılmış yine can kaybı konusunda iyi durumdayız
Hissetmedim çok büyük geçmiş olsun. Çok üzüldüm ☹️
Hiçbir önlem alınmamış işin kötüsü bundan sonrada alınmayacak olması
Allah vefat edenleri rahmetiyle kucaklasın, yaralılara şifalar versin.. Geçmiş olsun canım ülkem ☹️
Komşu il olduğu için buradada hissedildi ama can kaybı yaşanmadı çok şükür
Çok üzüldüm, Allah bu çaresizliği hiç kimseye yaşatmasın. Geçmiş olsun!
Biz hissetmedik ama o bölgede yaşayan akrabalarım var , evlerine giremiyorlar
Annem hatayda ya orasıda hissetmiş ulaşamıyorum ona ztn offf
Eskişehir'de hissetmedim, saatler sonra acı haberi aldım.
Sadece orada değil başka yerlerde de artçı deprem oldu
Evet hissettik baya şiddetliydi ve uzundu Rabbim bir daha yaşatmasın 😥
Amin. Çok Geçmiş olsun 😔
Çok teşekkürler 😔
Hayır hissetmedim ben de haberlerde gördüm herkese çok geçmiş olsun ölenlere rahmet diliyorum
Dışarda sabahladık. Tüm şehir karın altında dışarıdaydık.
Geçmiş olsun sabah anca haberlerde gördüm ise gider iken
baya uzağım ben sevgilimin ailesi yakındaydı onlara ulaşamayınca panik yapmış bana yazdı
Ne çektin be güzel ülkem… herkese geçmiş olsun
Benn hissetmedim ama buradan da hissedilmiş. Allah durumdan etkilenen herkesin yardımcısı olsun.
Yeni haberdar oldum hissetmedim. Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm.
hissettik saat 4 gibi hissettik uyumadık. Adana'da yıkılan binalar bile var.
Hayır hissetmedim soruyu da şimdi gördüm
Çok şaşırdım umarım kötü haberler ve ölen yoktur
Ölen var mı bilmiyorum ama yanımızda 3 blok yıkıldı afad kurtarmaya çalışıyor. Harici arkadaşlarımın akrabaları göçük altında :/
Ya çok üzücü şimdi gördüm bende doğuluyum orada da akrabalarımız var hepsi hissetmiş yıkılan binalarda var ve altında insanlarda umarım ölen olmadan kurtarırlar :( sen nasılsın iyimisin
Birde kurtarılan var mı?
Çok şükür biz iyiyiz de henüz kurtarılan olmadı ama osmaniyede 17 ölü 60 yaralı varmış:/ çok kötü oldu.
Oha ya :( bu dahada devam edecek gibi duruyor o insanlar göçük altında okjisensiz ne kadar kalabilir ne kadar kötü ve zor bir durum uyuduktan yarım saat sonra olmuş İstanbul pek hissetmedi
Siz dışarda durabiliyor musunuz
çok soğuk Allah yardımcınız olsun 🙁
Daha çok ölü olucak bu belli :/
Biz taksi durağına geldik sıcak yer. Teşekkür ederim bu arada konuşmak iyi geldi
Rica ederim ekledim :(
Tüylerim diken diken oldu, bu soğukta Allah herkesin yardımcısı olsun
Birkaç gün önce büyük bir deprem hissettiğimi bu sitede paylaştım
Yanı?
Ölenler yaralılar var herkese geçmiş olsun. Olay yerındekiler yardım etsin birbirlerine
Bende hissettim sanki.
Benim yatak sallandı kendiliğinden
hayır ama hissetmiş kadar oldum yüreğim ağzımda depremin d'sine tahammülüm yok ya
Batman'da hissettik fena sallandik valla zor attık kendimizi dışarıya 😟
Babam Antep'te 8 büyüklüğünde olmuş araba saklanmış ben şırnaktayım bende baya hissettim
Maalesef artacak şu an Hatayda enkazların %60 kaldırıldı hala enkaz altında insanlar var bu gidişle sayı 50 bini bulacak gibi duruyor Vatan sağolsun
Allah deprem bölgesinde olanların yardımcısı olsun, enkaz altındakiler de inşallah sağ salim çıkarlar.
Konya'da yaşıyorum burada da hissedilmiş fakat ben hissetmedim.
Ucuza kaçıyorlar sonra can pazarı oluyor emlak pazarı
Gaziantep de 11 katta saat 4:17 de sallanarak uyandık asla aşağıya ineceğimizi düşünmedik çünkü evde her şey yerdeydi sadece bekledik binanin çökmesini ama sonra durdu çok şükür ki çıktık biz hiçbişeyimiz yok geçmiş olsun tüm Türkiyeye
Kasım ayındaki düzce depremini hissetmiştim çok kötüydü allah yardımcımız olsun :(
İstanbul da hissetmedik ama ama ailemiz orada, elden bişi de gelmiyor. Kar kış herkes zor durumda.
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına da Allah sabır versin 🤲
Bu ülke beni kötü bir insan haline getiriyor. Üzülemedim bile bu seferki depreme, artçı şoklarla yıkılan binaların berbatlığını, eskiliğini görünce öfkelenmekten başka bir şey yapamıyorum kimse kusura bakmasın.
7108 mi, bu rakam doğru olabilir mi, daha dün akşam 3200 civarı idi, hem bu paylaşım iki gün önce yapılmış nasıl bu sayı olabilir
İstanbul'da hissetmedim. Bölge halkına, ülkemize geçmiş olsun. Acısı olanlara sabır ve metanet diliyorum. Dilerim enkaz altındaki herkes en kısa zamanda kurtarılır ve sağlığına kavuşur. Çok üzgünüm, çok kızgınım... Başka bir şey diyemiyorum.
Benim yaşadığım yere cok uzak hissermedik. Umarım can kaybı olmaz. Hepsine Allah yardımcı olsun bu soğukla evsiz kaldılar cok yazık.
284 rakamini telafiz etmeye gerek. yok. maalesef onbinlerce kayip olmuştur sadece rakamlara yansimadi. Allah yardimcilari olsun.
Allah rahmet eylesin õlenlere cok üzuldum Ailelerine sabirlar diliyorum yaralilarada acil sifalar diliyorum..😔
Hissetmedim ama sevdiğim insanların olduğu yerlerde hissedilmiş ve ulaşamıyorum aklım çıkıyor