AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
Konya merkezdeyim burada çoğu hissetmiş dışardalarmış ama biz hiç hissetmedik cok geçmiş olsun
Gaziantepliyim Antalya'da yaşiyorum Allah'a şükür akrabalarıma tanıdıklarıma bişey olmadı. Sadece eski öğretmeninden haber alamıyorum umarım birşeyi yoktur. Allah yardımcımız olsun hep. Bide kar falan yağıyor oralarda hava çok soğuk
Hangi dokuz on bin en az yuz bin kisi öldü millet mezarini kendi kaziyor ulasilamayan koyler mahalleler hala var tv deki haberleri gecin isin icindeyim
daha birkac artci deprem olur gibime geliyor ve yeterince destek yok yani iktidar boyle yaklasirken duruma cok fazla can kaybedicez.
cok uzgunum elimden hic birsey gelmiyor😞
Ben rizedeyim ve çok fena hissettim oyun oynuyordum koltukta sallandim baya
Trabzon da baya sallandı
Maalesef bu durumda ümidimiz az olmasından yana ama gerçekler de biraz ortada diyecek söz yok
Maalesef ki artacak kalkmayan enkaz var daha
#Hükümdar
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ülkemize. 🙏
Tüm Türkiye'ye ye depremi hissedenlere geçmiş olsun tekrar yaşanmasın inşallah
Son sigaramı içip uyurum dedim sigarayı söndürüp yatağa uzandım sarsıldı beşik gibi 😳
Rabbim Allahim :( bize aci bize affet icimizdeki zalimlerden dolayi bizlere gazabini indirme sen bize rahmet et senden baska Rabbimiz ve sığınağımiz yok
Bence açıklanan ölü sayısı gerçeği yansıtmıyor. Daha bürsürü enkaz var yardım eli uzatılmamış şu anda daha hala yardım bekleyenler var. İnşallah yanılırım ama 70 bin civarı kayıp bekliyorum.
65bin ila 100bin arası bir kayıp olacağı yönündeyim bu sayı çok absürt rakamlara bile çıkabilir çıkarsa da şaşırmam mevcut duruma bakarsak, yıkılan bina sayısı çok fazla...
Açıkçası 11 binden fazla yıkılmış bina ihbarı var. Ağzımı kötüye açmak istemiyorum. Ama en az 100 binlere varacağını düşünüyorum şahsen. Hepsi bulunur mu veya açıklanır mı orası muamma
Ne boş yazıyorsun ölenlerden çok kurtulanları yazsan umut olsa insanlara
büyük görülmemis bir depermler yasandi insllh cok artmaz olu sayilari ama ora da arkdalarim var olulerin resmlerini atiyorlar cikrtilmamis olanlarin
Daha gidilmeyen yerler vardır wn azından köyler duruyor dur kaç saat oldu daha çıkar sayı allahım beterinden korusun.
Allah yardımcımız olsun inşallah.
En buyuk dilegim İstanbul'da deprem olmasi 12.7 hemde
Cunku İstanbul'da yasayan genc kizlar ve erkekler akillanmiyor o zamana kadar akillanirlar herhalde
Bu nasil bi acımasızlık ya ne diyosun sen ya
Kimse depremi umursamiyor ozellikle genc kiz erkekler
Ne alaka napiyolar
Birileri umursamadı diye herkes mi ölsün bu nası acımasızlık ya
Deprem oldu herkes geziyor tozuyor opusuyorlar hatta
10 binden fazla binanın yıkıldığı bildiriliyor ise artacak gibi duruyor maalesef. Bir haftaya ancak net rakama yakın bişey söylenir. Çalışmalar ancak yapılıyor
Evet mardinde hissedildi. Geceyi araçlarda geçirdik. Çöken binalar varmış ben emin değilim net bilgim yok. Ama evlerimiz hasar almış maalesef :(
Çok geçmiş olsun. çok zor😔
@Sincapiiii sağ olun
Kayseri de hissettim çok şiddetli salladı. Allah korusun hepimizi
99 depreminden dsha kotu izledikce agliyorum hala enkazin altinds insanlar var yetismeleri imkansız 99 depreminden daha cok ölü olcak allahim sen koru
o şiddette bi deprem nerde olsa binakar yıkılırdı kötü işçilikten değil raylı sistem olmadığı için yıkıldı binalar
Gece annemin dua okuma sesine uyandım ve çok sallandık. O kadar kötü bir durumdu ki Rabbim kimseye yaşatmasın.
Burdan hafif hisedildi lamba hafifçe sallandı hepimiz Allah'a şükür başımıza bişey gelmedi ölenlere Allah rahmet eylesin
Heryerde oluyo şu an Adana'dayim bizde hissediyoruz az cok
Bir kişide sormamış vefat edenlerin sayısı 2-3 binken 5 gün sonrası gelinen kayıp sayısını nerden biliyorsun diye?
onlarca belki de yüzlerce enkaz vardır belki kontrol edilmemiş, zaman geçtikçe sayı çoğalacaktır. Allah yardımcımız olsun.
Çok kötü bir durum ekip gitsede kepçe vinç yok yardım malzemeleri ıslanıyor düzgün paketlensin lütfen
Ben adanadayım çok fena salandık arkadaşlar Rabbim birdaha yaşatmaz inşallah hala korku içersindeyiz tekrar bir sarsıntı olabilirmis
Arkadaşlar, bilgi kirliliğini önlemek amacıyla lütfen kesin emin olmadığınız bilgiler paylaşmaktan kaçının.
Sitede tanıdığım maraşlı bir kız vardı 1 saat önce mesaj attım cevap yok inşallah başına bir şey gelmemiştir 😓
Evet Kayseri'de de oldu beşik gibi sallandık 4.20 gece oldu burada dışarı fırladık gece soğuğunda geçmiş olsun
Malatyadayim çok büyük bir deprem yaşadık çok sayıda bina çöktü ölü ve yaralilarimiz var Allah yar ve yardımcımız olsun
Karaman da sallandık beşik gibi çok şükür burada enkaz yok ama Maraş Urfa Diyarbakır Malatya geçmiş olsun rabbim yardım etsin inşallah
İskenderun da yakalandım allah birdaha yaşatmasın bize bu acıyı
Umarim artmaz… gereckten yeterince beyin olarak sarsildik 😔😔😔
2. Deprem Ankara mamak ta uzun sürdü ve şiddetli hissedildi
Hayir oda maras merkezli. Büyük olduğu icin hissettiniz
Başin sagolsun türkiyem 😔 ölülere rahmet yaralilara acil şifalar dilerim
Enkazdan cikarilmak icin kolu kesilen kiz çocuğundan haberi olan var mi?
Evet maalesef artar 40 50 binlerde olur büyük ihtimal
İnşallah artık bu sayı yükselmez Rabbim hepsini korusun
Umudumuz cogusunun kurtulması ama ölenlerde çok olur yapacak bisey yok
Maalesef artar bize verilen sayı bir önceki onaylanmış sayı olarak biliyorum
Çok yazık olmuş unutulmaz bu olay kıyamet alameti Allah yaşatmasın bidaha 😥
😕😕çok üzücü bir durum ya Allah rahmet eğlesin vefat edenlere
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun ne diyeyim
Maraştayım çok kötü hissettik Allah tekrarını yaşatmasın
Geçmiş olsun herkese etkilenmeyenler de aynı durumda olabilirdik 🥺
Bizim evde büyük çatlaklar var dışardayız şu an bilmiyoruz
Aman girmeyin gorevlileri bekleyin dikkat edin ikinci büyük sarsıntı da bir sey olmadı ins
Allah yardımcımız olsun🥺 geçmiş olsun Rabbim tüm ümmeti korusun
Diyarbakır dayım bina yıkıldı 🥺 sokakta arabadayiz
Afad deprem yaz internetten o zaman anlarsın sivas afyonkarahisar da şu an İstanbul'a doğru geliyor ankaradayım bekliyorum.
Özilmedim çünki evler yıkık dökük bir tane düzgün ev yıklmamışki epsibde çatlak var yapın raylı sitem o daha iyi
Üzüldüğüm tek şey altında kalan insanlar üzülmedim derken evlerin yıkılması
Merkez Kahramanmaraş pazarcık yalnız
Kandilli Gaziantep demiş o yüzden öyle yazdım
Nerde olduğunun önemi yok Allah yardımcısı olsun etkilenen herkesin
Ya 4,2 diyor rasathanede
4.2 ile tüm Türkiye hissedemez doğru saate mi bakıyorsun
Şimdi düştü rasathaneye 😭😭 çok üzüldüm hemen yardım gitmesi lazım insanlara
Kaç saniye sürmüş yaaa
Yatagm beşik gibi sallandı dedm tamam ölüyorm
Mahfolduk Allah herkese yardım etsin
Evimiz yıkıldı ben böyle bir deprem görmedim
Merkezi biz değiliz dediler şimdi biz olduk