AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
Bu soğukta ne olacak şimdi ya allahım nolur yardım et çoluk çocuk of
Türkiyede DEPREM " SAVAŞI" . Elbet her şey Yüce Allahtan ama resmen Abd ve Elo. n Mu. sk Türkiyeye Atom attı. Atom bombasına inananlar HAAR.' a da inansın. Herşeyi Yüce Rabbimize Doğrudan bağlamayın, kafirlerle imtihan oluyoruz. Çanakkale Savaşı Dönemleri bitti ; A$ı ile çiplendiniz , yetmedi başka kartlar da oynanıyor. Yüce Allahımıza , Peygamber Efendimiz SAVe , Şeyh Nazim Kibrisinin ve Mahmud HocaEfendinin tüm sözlerine kulak verin. Ateist dinsiz arkadaşlarınızı uyarın , lgbtcileri kırmadan ya da KIRARAK bitirmeliyiz. ALLAHU ALEM YARDIMCIMIZ OLSUN , CAMILER DOLSUN , ŞERIAT GELSİN ARTIK. AMİN.
Artar çünkü kimliği belirlemeyenlerin listes dışında olduğu vardır çünkü Bu 1999 yılından daha çok ağır bir Deprem yaşadık allahdan sabır ailelerine başsağlığı diliyorum rabbim güç ve kuvvet versin
Bilinen rakam 5k. Enkaz altından çıkarılanamış binlercesi daha vardır diye düşünüyorum. Arama kurtarma ekibi olarak koca bir şehre sadece 20 AFAD görevlendirilirse gerçek sayıya haftalar sonra anca erişiriz. Bir insan kar altında haftalarca aç susuz hayatta kalabilir mi tartışılır.
Bu büyük depremde gördük ki binalar toprak bina dayanıksız artık raylı siteme geçilmesi gerekiyor çünkü insan sağlığı canı paradan önemli müteahhitler az para verip çok para almanın derdinde artık insanların canına kast etmeyin dayanıklı bina yapımı çok az Japonya'daki 9 depremi hiçsey olmamıştı çünkü raylı sistem yeraltına bağlı değil en azından güvende olduğunu bilsin insanlar
DEPREM DEGİL BİNA ÖLDÜRÜR
Gerçekten çok kötü bir durum sabah haberi duyduğumda yıkıldım çok üzülyorum bu insanlara hem ölenlere çünkü iyi hayatı olabirlerdi yaşaydılar hem ölen yakınları için çok zor. Ama abuk subuk yorumlar gördüm şu tarzda "gençler islamdan uzaklaştıkları için kıyamet geldi" diye yorumlayanlar oldu bunu diyenler gerçekten ge*iz*kalısınız.
Ya bir de önemli konu şu o çok bahsedilen toplanma alanları nereler? Bina dikilmeyen arsa mı kaldı? İstanbul depremini düşünmek bile istemiyorum.
Sabah annem beni bu haberle uyandırdı ve bir Malatyalı en önemlisi Türkiye'li olarak ben o kadar çok üzüldüm ki bu arada bu depremin büyüklüğü 7.8 dır 7.4 değil
Allah depremde hayatını kaybedenlere rahmet eylesin kalanlara da yakınlarını kaybedenlere de sabır etsin yardım etsin
Çok büyük geçmiş olsun.
Çürük binaları yapan, şehirde tutan Belediye, Müteahhit firma dahil hepsini idari ve adli soruşturmadan geçirmek lazım.
Hissetmedim ama Çok çok üzgünüm. Rabbim bir daha göstermesin. Herkesi korusun evlatlarımızı korusun. Bu kar kış kıyamette ne yapar yavrucaklar insanlar😔
Çok geçmiş olsun diyorum, ama ne yazıkki deprem ülkesinde olmamıza rağmen hala binalar dayanıksız, ucuz işçilik bunlar olunca depremde felaketler kaçılmaz oluyor fark edersiniz başka ülkelerde deprem olduğu zaman bizdeki kadar yıkım ve felakete neden olmuyor o yüzden artık şu binalara ucuzluğa bir denetim gelsin yazık günah!!!
Ben Sakarya da olduğumdan hissetmedim ama yaşanan tüm o kargaşayı ve acıyı anlayabiliyorum. Düzcedeki 6 lık deprem de bayağı korkmuştum. Umarım herkes sağ salim kurtulur. Çok geçmiş olsun
Yeni ögrendim gerçekten ne olacağı belli olmuyor belirsiz bir dünya ama bir yandan doğal deprem olduğu gibi bunun yapayım yapacak teknolojide var bilemiyorum
Amerikan gemisi boğaza gelmiş kesin o serefsizler yapay deprem yaptı
@Yaşayabilmerem evet bende şimdi gördüm yapay depremde var dogalın dışında ama kimse inanmıyor canım ve komplocu yerine koyuyor maalesef ispatlayamıyorsun
Büyük geçmiş olsun.
Ölenlere rahmet
Yaralılara acil şifalar
Yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Gelen mala gelsin cana gelmesin 😭😔
Baya uzun sürdü çok korktum dua ettim bi ara gidiyoruz dedim hattaAllah yar ve yardımcımız olsun. Kırmızı yerler özellikle hala tehlikedeymiş :(
Ailem iyiler çok şükür. Beşik gibi sallanmışlar resmen.
Arkadaşımın iki yeğenin vefatını öğrenmiş olmam...💐
Rabbim kimseye bir daha yaşatmasın. Herkese çok geçmiş olsun🌸
Çok Geçmiş olsun.
Allah rahmet eylesin çok üzücü 😔
Allah rahmet eylesin
@Yaşayabilmerem amin sağolun
@Sincapiiii amin sagolun gerçekten çok üzücü 😢
Kayseride beşik gibi sallandık şu an dışarıdayız, şiddetli kar ve fırtına var. Artçılar devam ediyor dikkatli olalım, telefonları meşgul etmeyelim. Allah yardımcımız olsun
Amin. geçmiş olsun.
Ben hissetmedim Kahramanmaraş da olmuş az önce baktım 7,4 şiddetin de çok geçmiş olsun diyorum umarım daha kötüsü yoktur Amasya Merkez de Yaşıyorum ben bu arada burada olmadı deprem Maşallah
Depremi yaşayanlara büyük geçmiş olsun. Uzaktayım ama bir sürü tanıdık var orada. Hemen aradım. şu an da onlarda araba da kalıyorlarmış. Çok büyük bir şiddet.
Biz halen etkisindeyiz. Ben uyandım, ev sallanıyordu bir an dökülecek sandım. Sitede herkes kaçtı dışarı, şu an evdeyim çıkmadım. Midem bulanıyor gibi. İnşallah can kaybı yoktur.
Rabbim yardımcınız olsun tüm dualarımız sizlerle..
Gaziantep'teyim olduğum yerin penceresinden deprem olurken evlerin çöküşünü gördüm çok kötüydü
Hiç hissetmedim. Allah yaşayanların yardımcısı olsun cidden gördüklerim duyduklarım içimi cız ettirdi.
Hissetmedim. En son 7.2 depreminde 600 civarı insan ölmüştü. İnşallah can kaybı bu sefer bu kadar olmaz. Allah yardımcınız olsun.
Türkiye'de deprem olmadan bile binalar yıkılıyor. Nerede eski ve çürük bina varsa hepsi yıkılmalı
Yol köprü yaptık demekle olmuyor bu işler
Hissetmedim baya şiddetli olmuş Allah yardımcıları olsun ölenlere rahmet yaralılar acil şifalar versin 😔😔
Amin sen nerde oturuyorsun
İstanbul sen
Kopyadayım. 1 dakika sallandık. Çok şiddetli değildi. Doğu felaket bir durumda. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Boludan hissetmedim uyuyordum arkadaşlar dolunay etkisinden dolayı mine olmez depremi bekliyordu kadın yine şaşırtmadı yemin ederim ya
Türkiyede DEPREM " SAVAŞI" . Elbet her şey Yüce Allahtan ama resmen Abd ve Elo. n Mu. sk Türkiyeye Atom attı. Atom bombasına inananlar HAAR.' a da inansın. Herşeyi Yüce Rabbimize Doğrudan bağlamayın, kafirlerle imtihan oluyoruz. Çanakkale Savaşı Dönemleri bitti ; A$ı ile çiplendiniz , yetmedi başka kartlar da oynanıyor. Yüce Allahımıza , Peygamber Efendimiz SAVe , Şeyh Nazim Kibrisinin ve Mahmud HocaEfendinin tüm sözlerine kulak verin. Ateist dinsiz arkadaşlarınızı uyarın , lgbtcileri kırmadan ya da KIRARAK bitirmeliyiz. ALLAHU ALEM YARDIMCIMIZ OLSUN , CAMILER DOLSUN , ŞERIAT GELSİN ARTIK. AMİN.
@TürkİslamNeferi1453 Amin 🤲
Sivastan hissettik. Yuregim agzima geldi. Allah bir daha yaşatmasın. Görüntüler iç parcalayici bu sogukta Allah yardim etsin.
Çok kötüydü. Hâlâ kendime gelemedim. Allah yaşatmasın tekrardan 🙏🥺
Allah korusun çok zor bir durum dileğimiz keşke hiç insan ölmeseydi ama maalesef ki... Artabilir de. Hâla enkazlarla uğraşılıyor çünkü 🙄
Soruyu 4 gün önce sormuşsun. Vefat eden sayısının 19 bin kişi olduğunu 4 gün önce nereden duyup sordun?
Artar. Şu dkda ntv Maraş muhabiri Uğraş Bingöl halen dokunulmamış enkazlar olduğunu söyledi. Diyecek söz yok gerçekten.
Maalesef daha atar, çok üzücü bir durum. işinin en kötüsü de İstanbul ve Türkiye'nin diğer şehirlerinde de deprem olacak büyük ihtimalle.
Zaman ilerledikçe umutlar tükeniyor. Gönüllü olarak Türkiyeye geldim deprem bölgesine geçiyorum. Tanrı onları korusun.
Evet, maalesef Erzincan'da da hissettik. Sabaha kadar uyuyamadım. Zaten yoğun bir kar yağışı da oldu, korktuk baya.
Çok büyük geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun poncik
Teşekkürler 🌼 @gelinherkes @asabiokuz
Nasılsın
@gelinherkes iyiyim, teşekkürler.
@PolyannaLisa iyi olmana sevindim☺️
Tüm türkiyeme çok büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah karamanda yaşıyorum biz bile 1 dakika boyunca sallandık
Çok büyük geçmiş olsun Türkiye'm! Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır, sağ kalanlara şifa dilerim!
Büyük geçmiş olsun. Dualarımız, kalbimiz sizinle. İnşaallah can kaybı çok olmaz.. Rabbim herkesi korusun.
🥺 Rabbim yardimciniz olsun..
Büyük geçmiş olsun.. Gölcük depremini yaşamiş biri olarak Dualarim sizinle 🤲🏼
Biz Diyarbakır halkı olarak çok ağır sallandık maalesef sağlam olmayan evler yaralı ve ölülerimiz de oldu Allah ım hepimizi korusun 🤲
Amin. Çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın birdaha. Ölenlere Allah rahmet eylesin
@Sincapiiii Amin inşallah 🤲
Van depremini yaşamış biri olarak çok zor burdan da hissedildi Allah yardımcıları olsun. bu soğukta bebek çocuk dışarda
Türkiye'de yaşamadığım için hissetmedim. Rabbim herkese yardım etsin. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Evet yan bina yıkıldı artçılar devam ediyor 🥹 enkazda kalanlar varr dua edin lütfen hamile ve çocuk var
Gaziantepte yaşıyorum oğlum korkudan ağlayarak yanima geldi 4 saattir dışarıdayız soğuktan döndük oğlum tir tir titriyor🥺
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun😔
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun 🤲
@Sincapiiii çok teşekkür ederim allah razı olsun hala devam ediyor artçılar çok şükür camiye sığındık
@Irresistibleart çok teşekkür ederim allah razı olsun hala devam ediyor artçılar çok şükür camiye sığındık
@Feyzanurnazz çok teşekkür ederim allah razı olsun hala devam ediyor artçılar çok şükür camiye sığındık
😞Abi sizler iyi olun yeter Allah korusun sizi ve bütün Ülkemizi oğlun nasıl şimdi iyimi
@Feyzanurnazz çocuğumun psikolojisi bozuldu sağolun allah razı olsun güzel dilekleriniz icin
@Feyzanurnazz Kâr yağmur soğuk hepsi bir arada çok kötü oldu
Geçecek abi İnşallah siz babası olarak zor biliyorum ama güçlü olun destek olun yeter sabır😞
Konaklama sıkıntınız var mı?
Evet abi öyle 😢içimiz parcalandı elimizden bir şey gelmiyor çoğumuzun dua ediyoruz🤲
@Irresistibleart sıkıntımız vardı camiye sığındık ama çoluk çocuk ac susuz perişan hep her yer kapalı
@Feyzanurnazz çok teşekkür ederim allah razı olsun
Şehitkamile yakinsaniz gönüllü konaklama veren kişiler var ekpet insaat gaziantep avos grup şantiye ulaşmak isterseniz num mevcut
@Irresistibleart şu an camideyiz çok teşekkür ederim allah razı olsun sehitkamildeyiz
Özel mesajiniza bakar mısınız bi
@Irresistibleart iyi kalpli duyarlı güzel insan Allah razı olsun senden🙏
@Feyzanurnazz estafurullah antep te konak ihtiyacı duyup gördüğünüz birileri varsa bana yazin
@Irresistibleart ❤️🤲
Adana'da felâketi yaşadık desem yeridir tabi deprem merkezi olan Maraş daha çok etkilendi Allah yardımcımız olsun.
İstanbul'da hissedilmedi. Çok geçmiş olsun , Allah yardımcıları olsun.
Başımız sağolsun Türkiye.
Olum herkese gelecek. Olum haktır. Hayırlı ölümler nasip etsin Allah. Yaptıklarımın hesabını vermeye başlayacağım. Sonum cehennemlik mi ki?
Panik yapmayın. Yanlış bilgi vermeyin. Daha çok can kaybına neden oluyorsunuz.
Ne yanlış bilgi vermişim
Yanlış bilgileri KS düzeltmiş.
Kahramanmaraşta olmuş 7.4
Kayseri'den baya hissettik, hala artçı depremler oluyor, şu an bunu yazarken bile binanın hafif sallandigini hissediyorum
Hayır sakaryada ben hissetmedim konya baya sallanmış herkes deprem çantası yapsın artık sıkıntı yaklaşıyo
Giresun merkez de çok fena hissedildi! Bi an kafam güzel sandım ve çok ağır ahşap wc kapımız ileri geri oynadı.
7.8 çok sıkıntı bir ölçü. Umarım olmamıştır da çok yeri dümdüz eder.
Tivitır da çok kötü görüntüler var 🥺
7.4 diyorlar
Hayır hissetmedik deprem bölgelerine uzağız zaten Allah ölenlere rahmet eylesin 😞
Anca sosyal medya da story atarız başka bir şey yok
Geçmiş olsun Türkiye'm.
Rabbim bir tekrarını ve daha fenasını yaşatmasın.
Amin İnşallah 🤲
Arkadaşlar sitedekiler iyi mi Maraş Diyarbakır Urfa Antep Allah aşkına ya
Antepteyiz biz iyiyiz çok şükür ufak mal kayıplarıyla atlattık arabada kaldık baya ama tanıdığım çok insan hala zor durumda 😪 teyzemgilin evi yıkıldı ve aşırı derecede kar ve yağmur yağıyordu
@sonsozyinebenim kafayı yicem ya 😭😭😭
@joker_-_21 @27esmerim @xyxy19 bu ve benzeri arkadaşlarım ne durumda
Vardı sitede maraşlı bir kız mesaj attım henüz cevap yok maalesef
@Yaşayabilmerem çok kötü çok
😓😓😓
Çok geçmiş olsun deprem bölgesinde olanlara 🥺 çok üzücü.. söyleyecek söz bulamıyorum şu an
Tam yerindeyim hayatımda böyle bir korkuyu daha yaşamadım uykuda yakalandım
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.
Amin teşekkür ederiz
Az önce uyandim aniden bedenen hissediyorum diye değil ruhen hissettim sanirim
Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık 7.4 Şiddetli 1 dakika sürdü