Bence Ahmet Davutoğlu olabilir. Ama bakalım neler olacak göreceğiz. Ya da Mansur Yavaş da olabilir ama Kılıçdaroğlu olursa ihtimal vermiyorum.
22 Ocak, 2023 Pazar Saat 21.42

Bence Ahmet Davutoğlu olabilir. Ama bakalım neler olacak göreceğiz. Ya da Mansur Yavaş da olabilir ama Kılıçdaroğlu olursa ihtimal vermiyorum.
22 Ocak, 2023 Pazar Saat 21.42
Benim millet ittifakı için tek görmek istediğim aday Mansur Yavaş. Diğerleri güven vermiyor ve umudum yok açıkçası. Siyasi olarak, Muharrem İnce'yi de başarılı buluyorum. Parti tutma çabasında olmamalıyız. Amaç ülkenin iyi günlere kavuşması, kalkınması. Babala TV siyasileri tanıma konusunda çok iyi kanal, bu anlamda herkesin takip etmesi bence çok önemli diye düşünüyorum. Umarım ülkemiz için hayırlısı olur.
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
1. Ahmet davutoğlu diyenlere cevabım sayın başbakanımızın sayesinde türk olmaktan çıktık imza davutoğlu 2.%99 ihtimalle babacan olur ama onu nasıl isteyeyim bilemedim ırak'a ilk bomba düşer düşmez 31 milyar dolar kasada imza ali babacan 3. temel karamolluoğlu madımak olayında bizim suçumuz yok diyen sık sık akp ile müzakere yapan ne tarafa yattığı belli olmayan erbakanı bile yok sayan tarikatlard yaşanan olaylara sessiz kalan birini mi seçeyim 4. bay kemal her seçim dönemi akpnin değirmenine su taşıyan 50000 insanı katleden pkknın siyasi ayağını destekleyeni mi seçeyim 5. sona iki kişi kaldı biri akşener diğeri dp lideri akşeneri de 96-97 içişleri bakanlığını gördük şimdi ip deyken de geriye dp kalıyor bu partiden eli ayağı tutan bir akşener çıkıyor ama ben hiçbirini seçmem seçime yakın yeni yeni taze kan adayları bekliyorum
Kılıçdaroğlu
Mansur Yavaş olmazsa günahımı vermem kimseye, hiçbir partiye
Cevap
6Cevap
Bu sorunun artık bir anlamı kalmadı üzgünüm Dostum bugün Mansur Yavaş resmen ilan etti 6'lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu Olacak %100
Eski akpli firildaklari, bunak ihtiyar heyeti mensuplarini cikartalim. Geriye kalan birisi varsa olsun..
bekleyelim görelim diyorum ama iyi düşünmeliler köprüden önceki son çıkış bu
Hepsini toplasan bir tane Erdoğan etmez
mansur yavaş olmalı hala seçmediler sinir bozucu
Hiç biri olmamalı
🙂
Kemal Kılıçdaroğlu
Recep İvedik
Komutan Logar