Yavuz Ağıralioğlu gerçekten çok değerli bir siyasetçi bence mutlaka değerlendirilmeli altılı masada
Sizce millet ittifakı adayı kim olmalı?
Yavuz Ağıralioğlu gerçekten çok değerli bir siyasetçi bence mutlaka değerlendirilmeli altılı masada
Lider vasfinda ülke yönetecek kapasitede tek isim yok, hepsi cürük meyve. Mnasur yavas daha dogur dürüst Ankarayi yönetemiyor, imamoglu zaten Balon, adam calismayla tatili karistiriyor. Kilictaroglu CHP'yi pkk nin arka bahcesi yapti, ATATÜRKCÜLER haric her telden insan doldu.

Bunlara güvenmiyorum, Türkiye emanet edilmez.
Her anketin altına aynı yorumu yapıştırmaktan bıkmadın. psikolojik sorunların var ise burada vakit harcamamalı profesyonel destek almalısın
Neden? dogrular isinemi gelmiyor, sende ayni sorulari degistirip degistirip, farkli hesaplarla sormaktan bikmadin mi?
Hadi ya, isiniz güüüücüünüz yalan, yalan algi, bir ssat bile olmadi üye olali ama benim yorumlarimi FALA baktin tahmin ettin.
Iste bu sizsiniz sahtekar yalanci, küfürbaz, isinize gelmedimi, dogrulari kabullenme yerine hakaret.
Demokrat Parti genel başkanı Cumhurbaşkanı adayında olması gereken kriterleri çok güzel sıralamıştı.
1) 20 yıllık Akp döneminde sorumluluğa ortak olmamış olmak,
2) Seçilebilirlik,
3) Seçim sonrası 20 yılda Akp tarafından ‘devr-i sabık’ muamelesine maruz kalan TC Devleti’ni kurucu bir ruhla yeniden tesis etme yetisi!
Bunların iktidar olmak gibi bir amacı yok o yuzden k. k aday olmaz M. de olmaz Mansur Yavaşı çok destekleyen var onuda aday gostermezler imamoğlunu aday gosterirler oda muhtemelen kazanamaz
Cevap
4Cevap
Bunlardan hiçbiri Tayyip Erdoğan karşısında kazanamaz. Ama aralarında en yüksek oyu alabilecek olan da Mansur Yavaş.
Ki Ümit Özdağ Mansur Yavaş'ın adını çok erken sayıklayarak yıpratılmasına neden oldu.
Mansur Yavaş olur inşallah
Mansur
Hicbiri 😏
Bilal Erdoğan
Beni koysunlar
İmamoğlu olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?