Teşekkür ederim @livaneli
Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?
Teşekkür ederim @livaneli
Günümüz siyasetçileri arasında ülkeyi en iyi yönetebilecek kişi Mansur Yavaş, ayrıca her kesimden oy alabilecek tek siyasetçi yine Mansur Yavaş. Ancak kendisi cumhurbaşkanı adayı olmak istemediğini belirtmişti, umarım o fikri seçimlere kadar değişir. Aday olursa Mansur Yavaş'a oy vereceğim, eğer olmazsa Ümit Özdağ'a oy vereceğim.
Bence de inşallah Mansur Yavaş aday olur
Umarım, ülkede en çok güvenebileceğimiz ve ülkeyi en iyi şekilde yönetebilecek tek kişi olduğu için aday olmasını ben de çok istiyorum.
İnşallah kardeşim gitsin artık AKP
Bu seçimde gideceklerine inanıyorum, ülkece batmanın eşiğine geldik onlar yüzünden.
İnşallah
mansurun ülkücülükle alakası yok
@demetneşekatar19 Ben ülkücülükten bahsetmiş miyim yazımda? Tekrar oku istersen.
yürü git putperest
@demetneşekatar19 Peki Orta Doğu enteli. Bu kafayla devam et, bravo sana.
siz batının köpeği olmuşsunuz
@demetneşekatar19 Ben batının köpeği değilim de, sen çok büyük bir aptalsın. Boş boş konuşmaya devam et, aciz it seni. Kendini savunacak 2 kelimen yok, hâlâ bana sallamaya devam ediyorsun.
Yıpratılmasından korkulduğu için açıklanmıyor. Bence gizli silah Mansur Yavaş <3
Bana da öyle geliyor hatta iyi parti genel merkezinde görüşmüştü
kılıçtar çok sivri zekalı gel bakalım muharrem dedi kullanıp attı kendisine baş kaldıranı o yüzden ne mansur ne imam kimse kılıçtar varken aday olma cesaretini gösteremez.
Oda aday olursa kesin Tayyip Erdoğan kazanır
aday olmaz o yüzden başkasını aday yapar onu yakar
Mansur olursa Tayyip işi zor
mansur da putperset, pkk nın tasmalı köpeği
Mansur yavaş ittifak falan olmasın, parti kursun min 80 oyu var bende.
O kadar uğraşacağıni sanmam
Cevap
10Cevap
Hepsi olabilir bence
İnanın kim olduğu artık önemli değil ya. Birini çıkarsınlar temsili olarak biz de malum kişiye karşı ona oyumuzu kullanalım yeter.
malum kişi senin oy vereğinin adamla değil, onun tasmasını tutanlarla hesaplaşma içi, de
Sen niye herkesin görüşüne yorum yapıyorsun sanane
Ülke de o kadar koyun var ki yine kimin başa geleceği belli.
Açıkçası koyunlara hakaret olur onların gene bir faydası var
Kılıçtaroğlu koltuğu bırakmaz ise AKP'yi * sene indiremezler.
Zaten o aday olursa gene kazanır ki AK parti
Allah'ın izniyle reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan hepsini sandığa gömecek.
Reisiniz millete ekonomiye gömdü onu ne yapacaksın
Recep Tayyip Erdoğan = Dünya Lideri.
Yav he he
Saygı.
Sevgi
Yav he he diyerek hem saygısız hem de sevgisiz olduğunuzu kanıtladınız zaten. İnsanların demokratik özgürlüğüyle verdikleri oylarla dalga geçmemeyi öğrenmeniz gerek.
Şayet öyle olsaydı yorumun hala duruyor olmazdı
Pekala
İnsanları siyasi düşüncesi görüşü beni ilgilendirmez
Pekala söz hakkı verdiğiniz için teşekkür ederim, size iyi günler diliyorum.
Değerli yorumun için ben de teşekkür ederim Allah'a emanet ol kendine iyi bak
Teşekkürler efendim siz de.
Teşekkür ederim her zaman sorularıma beklerim
Olur denk gelirsem yorum yaparım:)
Teşekkür ederim bir gün seni açıktan da görmek nasip olur inşallah
Hepsi birbirinden b. k. Tasmalarını tutanlar dışarıdan. ERDOĞAN tüm dünyaya meydan okuyor. Tasmalılarla işi yok
Bunu bilemeyiz
bilinmeyecek ne var. muhalif kesim o kadar mankafa ki ERDOĞAN'ın karşına aday diye eşeği çıkarsalar sorgulamadan oy verecekler
Şu şartlarda en iyisi Mansur Yavaş eğer farklı bir alternatif çıkmazsa
Cumhur ittifakına Bülent Arınç ya da A. Gül bence😂🙏👏👍
Bir Ankara vatandasi olarak Mansur Yavaş derim
Açıkçası Evet çok dürüst adam seviyorum kendisini fakat artık Ankara halkına da bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum yani sonuçta tamam doğalgaz parası yatırması fakir ve fukarıya yardım etmesi bunlar güzel şeyler ama Ankara halkının genelini kapsayacak bir şeyler yapması gerekiyor
Yapıyor ağa daha ne yapacak ki
Kardeşim öyle büyük projesi yok ki otobüs aldı Evet onu zaten yapması gerekiyordu yani sen öyle O mesela Ulus projesi vardı o ne oldu bak AK partili değilim AK parti'yi sevmem ama doğruyu konuşmak gerekirse yaptığı öyle büyük bir şey Ben göremiyorum Ankara halkının geneline faydalı olacak yani öyle ona buna para yatırmakla yardım yapmakla olmaz ki., Açıkçası ankaparkı düzgün bir şekilde değerlendiremedi yani başarısız olduğu noktalarda var
Ankarapark onun elinde olan bir durum değil ki 😁
Dostum bak sana katılıyorum Melih Gökçek Ankara 'yı çok yedi bitirdi Ama Melih Gökçek'in yaptığı parklar da var faydalı şeyler de var Şimdi sen bir Ankaralı olarak şehir dışından Bir yakının gelse götürebileceğin neresi var götüreceksin bir Anıtkabir'e bir alışveriş merkezine bu kadar halkın faydalanabileceği yerler yok sosyal alan yapmıyor bir şey yapmıyor otobüs alması Tamam bu yapması gereken bir şey, Üstelik belediyeden yardım alan insanların da hepsi gerçekten yardıma muhtaç insanlar değil çoğunlukla ankaragücü'ne para yatırıyor Ben engelliyim benim için ne hizmeti var soruyorum sana ben hiçbir faydasını görmüyorum ya diyeceksin ki Melih Gökçek zamanında var mıydı Ankara halkı bunlara bakmaz proje yapacaksın insanların öyle ya da böyle gözünü boyayacaksın gerekirse reklam yapacaksın
Haklısın ama ben mansuru başarılı buluyirum Ankara 'yı yönettiği gibi yobetirse cumhurbaşkanı harika olur
Evet ben de başarılı buluyorum gerçekten ona itirazım yok ama en azından birazcık halkın gözünü boyaması gerekiyor
Ahmet Davutoğlu siyasal islamcıdır istemem
Meral Akşener olsun biraz da kadın idare etsin
Mansur. Gerisi fasa fiso.
Bence de
kemal kılıçdar oğlu
Bence onun adayı olması tehlikeli kaybetme ihtimali yüksek ve milletvekilliği düşeceği için hapse bile atarlar sahteden dosya düzenleyip
neden atarlar
Çünkü işlerine gelmiyor adam doğruları konuştuğu için sevmiyorlar
doğruyu konuşanı 9 köyden kovarlarmış ben gineden kılıçlarğolu aday olursa ona vercem
Mansurcum
Gerçekten dürüst adam
dürüst mü, rüşvetçinin önde gideni
Mansur Yavaş
Evet gerçekten çok dürüst kültürlü bir insan
Meral mommy
Mansur Yavaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?