Oyun kime veriyorsunuz
Milet iftifaki
Cumhur iftifaki
Emek ve özgürlük iftifakı
Hiç birisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sağcı da solcu da değilim ancak mevcut tabloya baktığımda ihtimal yok buna.
1- 6 masanın adayı bile belli değil aday çıkaramadılar bile.
2- Altın günü gibi buluşmaya gidiyorlar ve çok zıt görüşlerde olanlar dahi var toplanan partiler alakasız bir kısmı.
3- Ali Babacanın açıklamaları muhalif olsun olmasın büyük tepki çekti.
4- Chp'nin Hdp ile kanka olması ve övmesi terör başının hapiste olmaması gerektiğini savunması.
5- Akp şunu iyi yapıyor dengeyi ve son aylara güzel sükse yaparak giriyor öyle bir sükse yapıyor öyle bir hava yaşatıyor ki toz pembe hayal dünyasına büründürüyor milleti.
6- Konut projeleri.
7- Uygun faiz oranlarıyla düşük krediler.
8- Eyt.
9- Milli uçak, milli araba, siha vb. şeylerle güzel sükse yaptılar.
10- Ukrayna Rusya savaşında ki politikası.
11- Doğal gaz, petrol ve maden keşifleri.
İktidarın hataları var mı? Elbette dolu var ancak adam akıllı rekabet edecek muhalefet olmadığı müddetçe bu iktidar değişmez değişmeyecekte. Evet itiraf edeyim ülkede adalet yok, ekonomi ortalama altı, fırsatçılık tavan, ahlak yoksunu toplum, denetlemeler fiyasko vs vs. kötü eğitim sıralanır gider ancak millilik açısından diğerlerine göre daha iyi şeyler yapıyorlar. Adam akıllı biri yönetsin ülkeyi ister miyim evet isterdim ama Ümit veya İnce belki alternatif iyi seçenek olur ama Chp kapanmadıkça bu 2 adayda ezbere oy veren Chp tabanından asla oy alamaz haliyle zorlayıcı rakipte olamazlar maalesef.
Oyum muhtemelen Zafere veya İnceye olur. Chp ve 6 lı masaya asla oy atmam. 6 masaya oy atacağıma gider Akpye oy atarım.
Tek beden ve altı baştan ibaret bir cumhurbaşkanı ütopyası; toplamada etkisiz, çarpmada yutan elemandır.
Masaya bir çoban salata çok güzel olur.
Biraz nane, iki havuç rendesi, biraz kıvırcık, birkaç kiraz domates üstüne serpilir.
Üzerine limon ve zeytin yağı ve isteğe göre biraz kaşar peyniri de rendelenebilir.
Bende 'hazımsızlık' yapıyor ama olsun, elde ne varsa makul bir şekilde tüketilmelidir.
Cevap
3Cevap
O kadar emin olmayın zira Erdoğan bir siyaset dehasıdır ve halkı da arkasındadır.
Emin misin gideceğine? Bir CHPli olarak söylüyorum.
Muhalefet bir birinden uzaklasirsa kalır uzaklasmassa gider
Kim nereye gidiyor ya 😂
Erdoğan hapise gidecek kacmazsa 😎
Türkiye de mi yaşıyorsun?
Evet
Anladım.
Sebep? 😐
Öyle işte
Pki
Zafer Turizm ittifakı
Um it mi i %4 zor alır 😉
rtenin karşısına Kılıçdaroğlu çıksın gör o zaman kim %4 oy alıyor
Cidden kazanacağına inaniyormusunuz ırkçılık yaparak nereye varacak suryelilerden başka bir bok bilmiyor
@efemavis32 zafer partisinin bir çok ülke problemi hakkında planı var. şu an en önemli kriz mülteci sorunu olduğu için öncelik o. @anamur10 seçim ikinci tura kalsın görürsün milliyetçi ergenleri
Yaş 12 ye indirilsin diyorsu
öyle bi programı yok partinin
Bide 2 ci tura mı kalacak suryelilere karşı tek ırkçı yapmıyor Kürtlere turkten başka herkese yapıyor
başka devlet isteyen boş ver gitsin. kimse buna ırkçılık diyemez kusura bakma. mitinginde terörist posteri açıp heykelini dikeceğiz diyenleri destekleyen de teröristtir. bırak ırkçılığı soykırım bile yapılmalı
Heykelini dikecez diyen kişinin açıklamasınıda dinleseydin tiktok ta görüp heryerde öyle konuşmak cahilliktir cumhuriyetin kurulusunda n bu yana kaç kürt öldürüldü? Bunların hakkını savundunmu hic
Alamaz 3 4 alır ancak
Suluden bir farkı yok umut Özdağ itin önde gidenidir köpek olsa beslemem
"aponun heykelini dikeceğiz" cümlesinin öncesi sonrası önemli değil. boktan şeylerin arkasına saklanmayın hiç. "biz sırtımızı pydye ypgye yaslıyoruz" cümlesinin önü arkası zerre mikimde değil. buna oy veren de teröristtir NOKTA. öldürülen kürtler de zerre umrumda değil. pkknın patlattığı bombaların bastığı köylerde tecavüz edilen bebeklerin hakkını savundunuz mu hiç. zamanında RTE dağdan inin siyaset yapalım dediğinde nerede terörist var DTP'ye katıldı. bi tanesi de çıkıp "bizim bayrağımız ay yıldızlı al bayraktır pkk teröristtir. ana dilde eğitimi vs destekliyoruz ama terörü de lanetliyoruz" diyemedi. Bunlara oy veren de teröristtir hepsini kuzey ıraka göndersek bi taraflarını tuta tuta 1 haftaya kalmaz soluğu Türk sınırında alırlar. Alayının allah belasını versin. terör sevici bayraksız vatansızlar
😄 umut Özdağ denilen it oda barış istemiyor savaş diyor 44 yıldır bitiremediz nasıl bitireceksiniz
Ana dil savunuyoruz yalanını söyleme bana
1 MİT'in PKK kılığına girip bebekleri öldürdüğünü biliyormusun
Eren bülbülün annesinin konuşmasını dinledinizmi
Garada 13 askerin ölmesinin sorumlusunu biliyormusun araştırdinmi hiç ya da tiktokta gördün sadece um itin babasının darbe ye katıldığını biliyormusun
hepsini biliyorum ben. oy verilecek adamlar da süper iyi değil zaten. kötünün iyisi. Selah İT tin denen yavşağı da görüyoruz. hapiste kumdan apo heykeli yapıyo şimdi. Mit'in ne kılığına girdiği beni zerre ilgilendirmiyor. iktidar zaten CİA'e çalışıyor. MİT'in başı AKP'li veya iktidar kimse oncu oldu hep bu ülkede. her şey beklenir. açık açık terör desteklemek nedir? bu ne cesaret. tepki varsa hükümete yapılır. bayrak yakmak devlet aleyhine avrupada pkk bayrağı açmak nedir? bunlar yediği kaba tükürenler değil mi. bunlar Ümitten daha tehlikeli değil mi. ve son olarak terörü destekleyen bir partinin seçmeninin ülkenin ekonomik durumu vs hakkında yorum yapmaya hakkı yok önce kırmızı çizgiyi aşmayacaksın. Çıkıp vatanperver kürt partisi kurup ne hak talep ediyorsan dobra dobra söyleyeceksin. apoya övgüler yağdırıp sırtını oraya buraya dayamayacaksın. o zaman çözülür bu sorun. ama hdp denen it sürüsü kürt halkından yüz buldukça ülkedeki tüm halklar birbirine düşman oluyor. demokrasiyse demokrasi buyurun meclis orada. yeter ki kırmızı çizgiyi aşmasınlar. siyeset yaparak tabi ki sorun çözülür. Türk bayrağını mitinglerde yakarak değil
Zafer partisi
3 4 arası genel başkanida bir itir
Ne
%3 4 alır iktidar hiç bir zaman olamaz kendisi bir ittir
Birine hakaret etmek sana mı düştü sen nesin
Kendi tipine bak sırf türk milliyetcisi diye hakaret ediyorsun kendin HDP li olduğun için
Ben benim o ise bir ittir hakaret etme onada düşmedi o hakaret edebilir ama ben edemezmiyim
Hayır alakası yok ırkçı faşist biri olduğu icin
Kendin de öylesin HDP de Kürt irkcisi
HDP Kürt sorununu dile getiriyor
HDP den her ırktan var
Zafer partisinden biri diyordu HDP dende oy akşam iyidir normalde ben Kürtlere en iyi kurt ölü kurt diyorum. Ses kaydı var bunu zaferli bir diyor
E o diyorsa bir kişinin görüşü HDP de de terörü savunan bir sürü kişi var ona bak
Terör olarak görmüyoruz diyor ispatlasana teror olduğunu
6 yıldır ispatlayamiyorlar
Bir kişinin görüşü değil başka bir zaferli bir Kürt avukatı taksimdeki patlama ile twiterde paylaştı adem ismi
Ve um it bey onları destekledi M
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?