Bu adam cezasının bitmesine 8 yıl kala neden intihar etsin? Sizce Cem'e ne oldu? Öldürüldü mü yoksa gerçekten intihar mı etti?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
DNA testi'ni Cem Garipoğlu'nun annesi ve babasından tükürük ve Mezardaki kemikten yapılacak DNA sonucu hem anneden hemde babadan ebeveynlik yönünden bir ilişki bulunmamaktadır olduğu tespit edilirse anlaşılan yurtdışında ve Cem yüzüne estetik yaptı tanınmamak için belki bu iddialar halkımız tarafından söyleniyordu bakalım gerçekten sonuç ne çıkacak 🤔
Sonuç mezardaki o çıkacak ve bu sefer rapor sahte diyecekler. Asla inanmayacaklar. Türk milletinde bu takıntı haline geldi. Önlerine ne koyarsan koy inanmayacaklar
Evet ülkemizde var prim kasan çıkarcı zihniyetler. Adı üstünde Kıçar = 🍑ar veya Çıkar
Cem Garipoğlu’nun öldüğüne inanan var mı gerçekten
Öldü. İntihar ettiğini düşünmüyorum ben, derin devlet tarafından infaz edildiğini düşünüyorum. Hapisten kaçırılması için cezaevi müdürünü satın alacaksın, doktorları satın alacaksın, savcıyı satın alacaksın, hakimi satın alacaksın, cezaevindeki bir çok personeli satın alacaksın ve ömür boyu bunlar ağzını açmasın diye bunlara para yedireceksin. Bu mümkün değil. Cem kaçırıldı demek ile devletin bütün memurları satılık demek arasında bir fark yok. Eğer devletin bütün memurları satılıksa zaten ortada devlet diye bir şey de yok
Otopsisi nerede? Savcı adli vaka değil deyip otopsi yaptırmıyor? ayrıca neden ve hangi avukat bunu kabul ediyor? Aile oldukça zengin ve çelişki ile dolu bir dava.
Eğer infaz edildiyse de otopsi yaptırılmaz çünkü cinayet olduğu anlaşılsın istenilmez. DNA testi yaptırılmış ve dosyasında var. Ailesi bile hapishanede öldürtmüş olabilir. Çünkü çok fazla prestij kaybettirdi onlara. Ailesi bile dilekçe verdi fethi kabir yapılsın diye. Mezardaki cem olmasa böyle bir şey yaparlar mı? ve fethi kabir talepleri kabul edildi. Yakında fethi kabir yapılacak
Her ölüme otopsi yapılıyor neredeyse. Böyle adli bir vakada neden yapılmıyor? Ayrıca otopsi yapılmasa bile ölü muayenesi yapılır. Ölü muayenesinde zehirlenme, yaralama, tecavüz gibi olaylar sebebiyle göz içi sıvısı, vajinal veya anal sürüntü ve kan örnekleri alınır. Belki de hiçbir şekilde ölü muayenesi bile yapılmadı. Sonuçta şüpheli bir ölüm gören, duyanı yok. Apar topar gömülen bir şahıs. Otopsiye hayır deniyor ama kurallara aykırı olmasına rağmen Münevver Karabulut'un avukat ve ailesinin içleri rahat etsin diye Cem Garipğlu'nun intihar sonrası fotoğraflarını kendilerine gösteriliyor ve yine kurallara aykırı olmasına rağmen ondan hemen DNA örneği alarak aynı kişi olduğunu doğruluyorlar. Fotoğrafları gördün mü bilmiyorum ama bakmanı tavsiye ederim. Boynunda ası izi yok. Çamaşır ipi bildiğimiz gibi naylonumsu bir yapıda ve mutlaka kişi kendini bu iple astığında deride kayacağı için ası ve yanma izi oluşur. Aile hiçbir şey kaybetmedi Türk sosyetesi asla dışlamadı öylesine merhamet yoksunu cani aileyi. Mezarda yahudi kökenli olmalarına rağmen dualar yazıyor ve aşırı bakımsız. Ailesinin mezara uğradığını bile düşünmüyorum. Fethi kabir olayına gelirsek eğer işlemi yapıldığında cesetten sadece kemik örnekleri alınacak incelenecek ama buna da güvenilemez. Üstünün kapatılması çok basit, ne yazık ki.
İnternette duyduğun her şeye inanma. Fotoğraf çekmekte DNA tespiti yapmakta yasalara aykırı değil. Gerekli izinler alındıktan sonra hepsi yapılabilir. Senin dediğin aynı şuna benziyor ev araması yapmak kurallara aykırı ama izinler alındıktan sonra değil. Şahsın kimliği hususunda bir şüphe olmuşsa DNA testi yapılabilir. Bunu kim sana söylediyse seni yanlış yönlendirmiş. İntihar konusunda da yanlış bilgiye sahipsin. Kendini direkt çamaşır ipiyle boğmuyor. Kafasına poşeti geçiriyor ve poşet hava almasın diye boynuna çamaşır ipini bağlıyor. Yani çamaşır ipini sadece poşetin içine hava girmesin diye kullanıyor. Ölümüne sıkmıyor. Aile yahudi kökenli değil, sırf ayin iddiasını temellendirmek için böyle bir şey uydurdular. O konuda da yanlış bir bilgiye sahipsin. Ayrıca önceden planlanmış bir ayin olsaydı ortada o kadar delil bırakılmazdı. Mahkeme de bu ayin iddiasını doğrulayamadı zaten. Zaten hapisten kaçırabilselerdi bu çocuk 5 yıl içerde yatmazdı. İntihar etmediyse bile öldürüldü, yani infaz edildi ama öldüğüne dair benim bir şüphem yok. Zaten aile kaçırmış olsaydı tekrar gündeme gelmek istemezlerdi. Ama çocukları öldüğü için hırs yapıp kanlı koltukta fotoğraf atıyorlar inadına. Kaçırmış olsaydılar pasif durup ses çıkarmazlardı ki kaçırabilmeleri de pek mümkün bir ihtimal değil
Bir insanı zevk alarak katleden bir caniye çocuk diye hitap edip benim sinirlerimi hoplatmazsan sevinirim. Ne kadar güzel yazıp çizmişsin. Bir insan olarak bir caniyi savunmaya utanırdım ben şahsen. Yazdıklarımdan istediğini alıp cevaplamışsın. Kuralları çok iyi biliyorsun madem sana şunu soruyorum: Bu cani mahlukat öldüğünde NEDEN ona otopsi yapılmıyor? NEDEN ölüm muayenesi yapılmıyor? NEDEN sözde ceset apar topar gömülüyor? yok mu bunların kuralı kanunu? Otopsinin olmamasını da güzellesene biraz. İzin konusunda da şunu söyleyeceğim, savcı izni dahilinde her şeyi öğrenebilir görebilirsin. Sıkıntıda orada başlıyor zaten. Davanın savcısı, avukatı vs.
Sırf cinayet işledi diye yalan yanlış iftiralar mı atmak gerekiyor yani. Ayrıca mahkeme de çocuk olduğuna kanaat getirdiği için 24 yıl ceza verdi sadece. Yukarıda sana nedenini açıkladım. Otopsi yapılmaması kaçırıldığını göstermez, devlet eliyle öldürüldüğünü de gösterebilir. İntihar değil cinayet olduğu anlaşılmasın diye de otopsi yapılmamış olabilir. Ayrıca aileye de ulaşılıyor ve öldüğüne kanaat getirdiniz mi diyorlar aile de evet kanaat getirdik diyor, hatta baba ilk defa bu gece rahat uyuyacağım diyor. O zamanlar ölümüne kanaat getirdik diyen aile sonradan yok ölmemiş olabilir diyor. O zamanlar mağdurun ailesi de otopsi yapılsın diye bir diretme yapıyor. DNA testi yapılmış ve bu DNA testi sonucunda da ölen kişinin cem garipoğlu olduğu görünmüş ve bu onlara yetmiş. Yani dosyada öldüğüne dair şüphe yok. Otopsi neden öldüğü konusunda yapılır. Ha sen tutulan ölü muayene tutanağı sahte diyorsan otopsi raporu da sahte olabilirdi, bunu kim engelleyebilir. Yani önünüze ne belge gelirse gelsin zaten sahte diyeceksiniz niye kafanızı yoruyorsunuz o zaman