Eğitim & Kariyer Arkadaşlar Yks 116 gün kaldı? Yaso001 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor az çok birşeyler biliyorum bugünden itibaren asılsam konular yetişir mi? Güncellemeler+1 yıl 40 netten 80 nete çıkartabilir miyim sence?? Arkadaşlar Yks 116 gün kaldı? Cevapla YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kclab_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Evett yetişir dershaneye gitmeme rağmen hala çalışmıyorum bugünden itibaren çalışacağım eminim ki güzel puan alıcam 0 7 Yorumla Yaso001 +1 yıl 40 netten 80 nete çıkartabilir miyim sence? Yorumla Kclab_ +1 yıl Tabii ki yapabilirsin hatta daha fazlasını bile Yorumla Yaso001 +1 yıl anadolu mezunusun? Yorumla Kclab_ +1 yıl Hahahha meslek üstelik en fazla 26 net yapıyorum :/ Yorumla Kclab_ +1 yıl Çalışsam yapsrım da çalışmıyorum Yorumla Yaso001 +1 yıl meslek liseli kızlar çok güzel yemin ediyorum :D senle soru arkadaşı olak mı telegram var mı sende Yorumla Kclab_ +1 yıl Meslek liseli olmayla güzelliğin ne alakası var 😅 Yorumla
Nordun_kadasi Takip Et Xper 1 Yaş: 46 +1 yıl Ayırdığın zamana bağlı 0 12 Yorumla Yaso001 +1 yıl günde kaç saat sizce? Yorumla Yaso001 +1 yıl matematiğe yeteneğim var 1 konuyu 1 saat çalışim türevi bile anlarım 1 saate yani Yorumla Nordun_kadasi +1 yıl O kaç dersin oldunda bağlı bisey Yorumla Yaso001 +1 yıl siz öğretmen misiniz? Yorumla Nordun_kadasi +1 yıl Yok niye Yorumla Yaso001 +1 yıl yaşınız varda fikir sahibisiniz diye sordum Yorumla Nordun_kadasi +1 yıl Yaşım o değil doğru yaşım küçük Yorumla Yaso001 +1 yıl he okuyor musun ne okuyorsun Yorumla Nordun_kadasi +1 yıl Okuyom da yaşım çok küçük Yorumla Yaso001 +1 yıl ne okuyon işte Yorumla Nordun_kadasi +1 yıl Sana tavsiyem günde 7 yok hatta 8 saat çalış her derse bir saat ayır bol bol test çöz Yorumla Nordun_kadasi +1 yıl Abicim gel özele yaşımı söylüyüm sen yaz Yorumla
maria0 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Yetismez 0 1 Yorumla Yaso001 +1 yıl ama hemen hemen altyapım var Yorumla
Narreçeliydimm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yetişir. 0 8 Yorumla Yaso001 +1 yıl sen yetişdirdin mi Yorumla Narreçeliydimm +1 yıl Ben 0 değildim. Yorumla Narreçeliydimm +1 yıl Ayrıca konularım bitmişti. Yorumla Yaso001 +1 yıl kaç günde bittirdin ve bittirdiğinde kaç net yapıyordun Yorumla Narreçeliydimm +1 yıl 95 net yapıyordum ama ilk bitirdiğimde. Zaten AYT ile birlikte götürüyordum. 4 ay vermiştim kendime. Yorumla Yaso001 +1 yıl soru arkadaşım olur musun? Yorumla Narreçeliydimm +1 yıl Her branştan mı soracaksın? Yorumla Yaso001 +1 yıl valla sana ne uygun düşerse ama sosyali yapamadığım ortada Yorumla
badass93 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl yetişir sen elinden geldiği kadar çalış 0 2 Yorumla Yaso001 +1 yıl 40 netten 80 nete çıkartabilir miyim sence? Yorumla badass93 +1 yıl çok çalışırsan çıkarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evett yetişir dershaneye gitmeme rağmen hala çalışmıyorum bugünden itibaren çalışacağım eminim ki güzel puan alıcam
40 netten 80 nete çıkartabilir miyim sence?
Tabii ki yapabilirsin hatta daha fazlasını bile
anadolu mezunusun?
Hahahha meslek üstelik en fazla 26 net yapıyorum :/
Çalışsam yapsrım da çalışmıyorum
meslek liseli kızlar çok güzel yemin ediyorum :D
senle soru arkadaşı olak mı telegram var mı sende
Meslek liseli olmayla güzelliğin ne alakası var 😅
Ayırdığın zamana bağlı
günde kaç saat sizce?
matematiğe yeteneğim var 1 konuyu 1 saat çalışim türevi bile anlarım 1 saate yani
O kaç dersin oldunda bağlı bisey
siz öğretmen misiniz?
Yok niye
yaşınız varda fikir sahibisiniz diye sordum
Yaşım o değil doğru yaşım küçük
he okuyor musun ne okuyorsun
Okuyom da yaşım çok küçük
ne okuyon işte
Sana tavsiyem günde 7 yok hatta 8 saat çalış her derse bir saat ayır bol bol test çöz
Abicim gel özele yaşımı söylüyüm sen yaz
Yetismez
ama hemen hemen altyapım var
Yetişir.
sen yetişdirdin mi
Ben 0 değildim.
Ayrıca konularım bitmişti.
kaç günde bittirdin
ve bittirdiğinde kaç net yapıyordun
95 net yapıyordum ama ilk bitirdiğimde. Zaten AYT ile birlikte götürüyordum. 4 ay vermiştim kendime.
soru arkadaşım olur musun?
Her branştan mı soracaksın?
valla sana ne uygun düşerse ama sosyali yapamadığım ortada
yetişir sen elinden geldiği kadar çalış
40 netten 80 nete çıkartabilir miyim sence?
çok çalışırsan çıkarsın