Ben bir türlü inanamıyorum koskoca insanların bu sistemle ülke yönetşleceği fikrine inanmalarına. Bu bu 6 lider bu ülkeye demokrasi getirecek, ekonomik anlamda uçuracak, benzini mazotu ucızlatacak, güldür güldür de Bi skeçte diyorlar ya. Bunlar sadece muhalefet yapabilecek insanlar kendileri de iktidar olmak istemiyorlar bence
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şu anki hükümette kalsa başka bir hükümette gelse seçimden sonra ayvayı yedi kimse adını kirletmek istemiyor tek başına.
Yani bu nedenle mi 6 kişi ortak olmak istiyor sence
Şu anki liderlerden hiç biri tek başına zaten oy çoğunluğunu alamaz ülke bölük pörçük oldu. Cumhurbaşkanı aradan çıksa akp de saniyesinde dağalır. Birbirlerini yerler.
İnsanlar AKP ye değil Erdoğana yani lidere oy veriyor. Peki ondan başka lider var mı şu anda
Cumhur başkanımızın başarılı bir şekilde ülkeyi yönettiğini düşünmüyorum lider mutlaka vardır ancak şu durumda ülke daha iyisini hak etmiyor toplumlar hak ettikleri gibi yaşarlar.
Tek amaçları Erdoğan'ın gitmesi. Yoksa ülkeyi kim yönetmiş kim s kmiş kim s kmuş umurlarında değil. Erdoğan gitsinde salla gerisini
Tek kişide şu an yönetemiyir bana gore
Soru şu anda ülkeyi kaç kişi yönetiyor değildi ki bence mükemmel yöneten bir lider var. Siz Erdoğan gitsin diye gerekirse Demirtaş a oy verecek kadar unutmuşsunuz değerlerinizi. Koalisyon hükümetler inden ne fayda gördü bu ülke. Ki bundan sonra görsün.
Görür merak etme
Siz de inanmıyorsunuz ama söylemeye cesaretiniz yok.
Sizin gibi on yargili değilim gelen kişi krallık kurmayacak bir donem yönetir begenilmezse gider ülke kaçak siginmaci kaynıyor hala bu yönetimi savunuyorsunuz ben CHP yi de savunmuyorum sadece değişim istiyorum yeter yirmi seneden beri suni iktidar daha ne kadar yönetecek
Biz memnunuz biz değişim istemiyoruz. Hataları konuşur eleştiririz. Pire için yorgan yakamayız.
Bizde istiyoruz dünyada en fazla kaçağı sığınmacı ülke doldurun buna pire diyin vatan sevginiz şahane
Biz onlara kaçak değil Müslüman diyoeuz.
Mantığa bak bütün muslumanlari ülkeye topla ozaman cidden size laf anlatılmaz boşuna
Onlar öylesine göçmenler değil. Unutma bir gün sen de savaş mağduru olabilirsin
Dünyadaki bütün savaş magdurunu alma zorunluluğu muz yok aldı ise sınırda tutarsın şehirlere yaymazsin ayrıca savaş bitti yollayın ozaman
Oradaki savaş bitti mi sence? Sünni halkların huzurla yaşadığı tek ülke biziz. İşe çok yukarıdan bakıyorsunuz. Bazı politikaları eleştirebilirsiniz ama bazen bizim bilmediğimiz çok şeyler vardır. Ve şu anda türrk sanayi hayvancılık ve tarımında önemli bir açığı kapatıyor o suriyeli ve afganlar
Evet milyonlarca İstanbul'da oturanlar kapatıyor dimi o açığı pes
Fabrikalara Bi sor bakalım
Ülkenin halkına istihdam verdinizde yabancılar kaldı yazıklar olsun size ins bu kez kazanamayacaksijiz
Bana bu ülkede hayvancılık yapacak çobanlık yapacak insan bulur musun? Metropolde yaşayıp konuşması kolay. Kimse çobanlara kız bile vermiyor bu ülkede. Bu kez de kazanacağız merak etmeyin. 20 yıldır olduğu gibi her seçimde olduğu gibi. Ama sizin hakkınız ödenmez. Bize en büyük desteği muhalefet veriyor bu ülkede
Kardeşim eksik cobansa yüz bin etmez ben milyinlardan bahsediyorum milyinarca kişi çobanlık yapmıyor nesini anlamıyorsun
Neye göre seçeceksin fabrikada çalışacak adam yok, çoban yok, tarlada çalışacak adam yok ama yabancılar gitsin. Kontrollü olmalarını istemen normal ama defolsun gitsinler diyemezsin