İçinizde vatan aşkı var mı vatan diyince tüyleri tiken tiken oluyor darbe girişimi olsa Allah korusun çıkardım meydana ya siz

İçim sızlıyo ya 15 Temmuz darbe girişimindeki askerlere 😭
İçinizde vatan aşkı var mı vatan diyince tüyleri tiken tiken oluyor darbe girişimi olsa Allah korusun çıkardım meydana ya siz

İçim sızlıyo ya 15 Temmuz darbe girişimindeki askerlere 😭
15 Temmuz çok aptalca kurgulanmış bir saçmalıktı. Planlanmış demiyorum çünkü o kadar canım ve kontrolsüz darbe planı olmaz.
Boğaz köprüsünde gavura işkence yapar gibi işkence gören yavrucaklara, müebbet hapis verilen 16-17 yaşındaki askeri lise öğrencilerine acıyor içim. O çocuklara işkence edenleri de, askeri okul öğrencisi çocuklara müebbet verenleri de, bu kararı destekleyenleri de, desteklemese bile sesini çıkarmayıp tepkisiz kalanları da allah kahretsin. Hepsinin allah belasını versin
Darbe girişimi olunca dışarı çıkarsınız ama basınızdaki darbecilere ne istedinizde vermedik dediğinde alkış tutarsınız, bitsin bu sıla hasreti dediğinde alkış tutarsınız, hoca efendimiz bu ülkenin yetiştirdiği en büyük alimdir dediğinde alkış tutarsız, kozmik odayı açtırıp 800 tane türk mit ajanı'nın öldürülmesine sesiniz cikamaz, Eren bülbül'e ağlayıp osman Öcalan ı TRT nin kanalı na çıkartan lara sesiniz cikamaz, aponun mektubun okutulması sesininiz cikmaz , ulkeniz Araplara peşkeş çekilir sesiniz çıkmaz sesini çıkartanlara hayin faşist dersiniz.
burada geneleme yapma bize
Bizde biliyoruz neyin ne olduğunu ama burada bana sesiniz cıkmaz yok şu yok bu deme sen beni tanıyomusun hayır kim olduğumu bilmeden bana burada böyle tepki veremezsin ben burada soru sormuşum sen gelmişsin sokağa çıkarsın ama alkış tutarsın demişsin bu ne cüret ya sen kimsin bana böyle diyorsun türkiyede savaş çıksa arkasına bakmadan gidecek ne or**bu evladı var 6 aylık askerliği bile yapamayanlar var acıyorum onlara ben şimdi olsa şimdi giderim Allaha şükür negin ne olduğunu biliyorum vatan neyse namus da odur sen bana burada hain muamelesi yapamazsın
Akp li falan değilim ben
Tamam Akp, değilsen tepkini her yerde gösteriyorsan özür dilerim , ama emin ol ülkenin bu hale gelmesine hala hiç birimizin sesi çıkmıyor sen değil hepimiz bu vatana ihanet ettik. ülke yol geçen hanı na döndü, elini kolunu sallayan gidiyor hirli mıdır hırsız mıdır belli olmadan, ama sadece izliyoruz, Başımızda ki adam bu vatanın yetiştirmiş oldugu eğitimli doktorlarına gençleri ne giden gitsin derken mültecilere gitmek isteseler de biz göndermeyiz diyor çıktımız çıkmıyor sen diyorsun ki içinde vatan sevgisi olan var mı, sana bir şey diyim mi bu millet te zerre vatan sevgisi olsaydı şimdi o sınırlarda asker olmasına gerek yok gönüllü gider nöbet tutarlardı bende dahil.
Haklısın
Sanada hayırlı akşamlar
Cevap
5Cevap
Önemli olan bence darbe değil. Bu toprakların altında yaşanan her adaletsizlik ve zulüm için sokaklara çıkılmalıdır. Yalnızca reklamı olacak konular değil, halkı, toplumu rahatsız eden her bir sorun için sesimiz yükselmelidir. “Benim param var, açlardan banane” dememektir. “benim oğlum var, ölen kızlardan banane” dememektir. “Ben zaten hayvan sevmem, onlara yapılan işkenceden banane, ekonomiden, eğitimden , adaletten, ırkçılıktan banane” dememektir. Saydıklarım ve henüz sayamadıklarım için bile sokağa çıkarım, vatan aşkım olmasa tüm bu sözlerden banane.
Vatan için akacak kanım helaldir, canımı seve seve veririm.
Hellal olsun
Diyelim ki seçimi akp kazandı ve fetö/akp askerleri yerine vatanını seven askerler yönetimi almak istedi. Hiçbir şey yapmam hatta destek olurum. Ama ordunun şu anki halini düşündüğümüzde bu zor ve uzak bir ihtimal.
Canımı herşeyimi veririm vatanım için, yeter ki bu toprak şehitlerin olsun.❤🇹🇷
ben çıkmam, benim canım kıymetli.
Hayinim desene
Senin o canin varya köpeklere yem olsun
devlet insan için vardır, insan devlet için değil.
benim o canım olmasa devlet de olmaz
Vatan namustur
vatan namussa eğer, şu an tecavüze uğruyor diyebilirim.
Tiyatro günü bırakın bu ayakları
Çok kötü günlerdi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?