Merakımın sebebi artık biz biz değiliz türk özümüzü kaybediyoruz. Artık eskisi gibi değilmiyiz yoksa savaşçı ruhumuz halen yerinde mi?
Nerden bilelim diyebilirsiniz belki ama sadece fikirlerinizi merak ediyorum.

Merakımın sebebi artık biz biz değiliz türk özümüzü kaybediyoruz. Artık eskisi gibi değilmiyiz yoksa savaşçı ruhumuz halen yerinde mi?
Nerden bilelim diyebilirsiniz belki ama sadece fikirlerinizi merak ediyorum.
Ordu gerçekten darbe yapıyor olsa bu millet yahut herhangi bir güç önünde duramazdı şu saçmalığı artık savunmayın. TSK'nın kendi organizasyonu direndi buna, özel harekat dairesi komple karşı çıktı, birkaç fetöcü, son derece tartışmalı bir hareketle bir iki tane noktaya asker çıkarıp onları da halkın önüne attı
Arkadaşlar, gerçek darbede gece yatarsınız, sabah kalktığınızda asker kontrolü ele geçirmiş olur, öyle geceleyin televizyonda bir şeyler döndürerek ortalığı karıştırmaz asker. Türkiye'de darbenin yapılışı metodiktir bu konuda farklı bir ülkeyiz öyle Güney Amerika cumhuriyetlerine benzemez
Ayrıca o demokrasi savunucusu geçinen yobaz tiplerin Boğaz Köprüsünde yaptıklarının hesabı sorulmaz sanmayın, asker düşmanlığının ve TSK'nın itibarsızlaştırılmasının rezil bir noktaya geldiği gündü o gün
Evet bravo sizi alkışlıyorum 👏 dediğim şey sadece yazık
Bak bu da benim şahsi teorim, nereden baksan 16-17 yıldır internet ortamlarında varım.
Şu ''Yazık'' cümlesi ile cümle bitiren birinin haklı olduğunu ben daha görmedim
Sen görmemişsin demek ki
Hala göremedim.
Ülkede kemalist bir iktidar yeniden tesis edilirse mesela özellikle Akpli bürokrat, bakan taifesine çok ağır şeyler yaşatılacak. O zaman da birileri ''yazık'' diyecek o da haksız olacak.
Ama insanların bazen şahsi teorileri gerçekleri değiştirmiyor
Arkadaşım şöyle bir durum var, yazık diye argüman bitirmek, ben bir şey diyemedim ama üstten bir tavır sergileyeyim de haklı görüneyim babında yapıldığı için haklı olamıyor.
Türkçe'nin en güçlü yanlarından biri yüklemi sonda vermesi, o yüzden direkt, vurucu cümlelerde çok etkili olabiliyor, bunda bile bu yapıyı kullanmayan insan haklı olamıyor.
Kemalist bir iktidarı lanetleyenlerdenim! destekleyenlerden değilim ben yazık dediysem buda benim şahsi teorilerimi gösteriyor. Aynı fikirde olmadığımı
Evet senin gibilere çarpmaya kullanırım ben edebiyatı
Türkiye'de kemalist iktidarı lanetleyen herkes tartışmasız morondur.
Fikri de önemsizdir, şahsi bir teorisi de yoktur gericilik ve Türk İslamcılık neferidir
Edebiyatı falan da bir şeye çarpamaz, o çap olmaz onlarda
Ya şu tıp cümleler kurunca kendini haklımı çıkarıyorsun? Kemalist iktidarı iğrenç bir kere
Defol git şimdi burdan utanç verici varlık
Asıl utanç verici olan, Türkiye'nin modernleşmesi ve doğru dürüst bir ülke olmasının tek sebebi olan Kemalist iktidara laf atan Akpli yobazlar
Sonra çok ağlayacaksınız ''ben valla oy vermedim'' diye
Asıl Kemalist iktidar kazanırsa bu ülke kan ağlar ve o başörtüsüne bile laf eden o adamı tutman zaten senin insanlığını ortaya koyuyor
Sanki Kemalist iktidar başımızdayken çok ülke gelişiyorduda bak bakalım türklerin ürettiklerine haber izlemiyon sen herhalde şu an sadece senin adına kahkahaya boğuluyorum😂😂😂😂😂😂
Türkiye tarihinde kemalist iktidar dönemindeki kadar büyük atılımı yapmadı
Bir mik de yapmıyor şu anki iktidar, senin gibi dikili taşı olmayan kerkenez troller kanar ancak onlara
Ulan bu ülkede bu iktidara saray yetiştirmek için varını yoğunu vermese üretim beş katına çıkardı
İthalatımızın %80'i hammadde ve ara malı, bu gelmiş ''Türkiye çok üretiyor'' diyor
Neyse, siyasal islamcı Türk düşmanları anlamaz bunları boşuna laf anlatmayayım
Az ötede havla köpek sensin düşman! türkiye çok üretiyormu yazıyor bak bakalım üretim yapıyor yazıyor gitte önce okuduğnu anla sen İslam düşmanı olmasan başörtüsüne hayır diyen bir adamı savunmazsın
Bu vatanın evladı olan, bu ülkenin iyiliğini isteyen İslam düşmanı olur zaten. De get arap kırması seni sen kim asenalık kim? Nato bu memleketi solculardan, piyasa ekonomisinde sıkıntı çıkaracak her türlü unsurdan temizlesin diye palazlandırılmış çakma Freikorpsa bak sen.
Sizden büyük düşman mı var?
Ülkenin ithalatına bak, ondan sonra ihracatına bak, her sene cari açık veriyoruz, ihracatının kırdığı rekor ithalatının kırdığı rekora bağımlı
Mk malları sizi, sizin gibilerin zihniyetinin hakim olduğu yerde ot da bitmez, insan da çıkmaz
Üfff çıkta ülkeyi sen yönet o zaman burada boş boş insanlara akıl vereceğine saçma sapan konuşuyosun İslam ülkesinin iyiliğini isteyen mi İslam düşmanımı oluyor gerçekten o kadar acizsinki sana acıyorum ya 5 yaşında ki çocuk gibi aklın var gerçi 5 yaşında ki senden akıllıdırda gerçi ben sana asenalık kim söyliyim asenalık benim ben !! Arap kırmasıymış tam bir pisliksin ya iğreniyorum şuanda senden ıyyy mide mikrobunun tekisin
Sen burada olsaydın inan senin parçanı bulamazlardı şuanda
Senin gibi İslam'a düşmanlık edenleri dar ağacında sallandırmak lazım
Burası İslam ülkesi değil
Siz de hiçbir halt edemezsiniz, zamanında höt diyen vardı şimdi yok, bitiniz kanlandı
Bana da hiçbir bok yapamazdın, bir tane yediğin gibi anasını kaybetmiş enik gibi anıra anıra kaçardın
Sen müslümanmısın be? Kanun eğer ben olsaydım gör bakalım yaparmıydım? yapamazmıydım? Anıra anıra kaçmam ben sizi anıttıra anıttıra asardım. Sana burada niye böyle uğraşıyorum ben biliyormusun? Aslında gene senin için bir ortama girdiğinde böyle cahil cahil konuşma diye! Yoksa bu kafayla benden önce birileri parçalar seni gerçekten iğrenç bir zihniyetin var. Birde kalkmış Kemalist iktidar zamanında ülke gelişmiş diyor aç bak eski Türkiye'ye yüzümüze bakıyorlar mı? Dış ülke başkanları! bir de şimdiki halimize bak el sıkışabilmek için sıraya giriyorlar! Boş boş konuşma ya bir daha yorum yazma bana senden iğrendim tamam mı?
Arkadaşım, senin cumhurbaşkanınla mecburiyetten görüşüyor insanlar, mecbur kalmadıkça yan yana bile gelmiyorlar ortadoğulu diktatörle müzakere ediyor olmamak için
Bundan 25 yıl önce Türkiye'nin verdiği bir nota ile Suriye Apo'yu sınırdışı ediyordu
Söylediğin her şey sonuna kadar yalan
Erdoğan dışarıda alay konusu mk, el sıkışanın halkı ''O herifle niye anlaşıyorsunuz'' diye homurdanıyor
En son ülkemize Avrupa'nın bütün çer çöp mültecilerini doldurmak için el sıkıştılar
Mk grizekalıları sizi!
Üff yav he he sen haklısın herkes duysun bu adam haklı sadece bu adam haklı ikile burdan mal kafana girmiyor senin bunlar iyi sen Kemalist iktidarına devam et ben gene o adamı lanetliyorum lanet olsunki başörtüsüne hayır diyen adama lanet olsun ki teröristlere bir kere bile kötü demeyen o adama lanet olsunki senin gibiler buna destek verdiği için buna destek veren herkes gözümde vatan haini
Ayy çok özür dilerim adam dediğim için ya😁
Lan zittir git! Sen kemalistin ne demek olduğunu bilmiyorsun, yarım aklınla konuşuyorsun
Türkiye'de şu an kemalist bir parti falan yok, mal!
Zaten ülkede kemalist bir yapı olsa senin gibi beyin. mcıklaması geçirtilmiş cahil cühelalar olmazdı
Ve evet, Türkiye şeyhler, tarikatler, cemaatler ve onların yalamalarının ülkesi değildir
Sana dediğim tek şey defol git senin o iğrenç yorumlarını okumak artık istemiyorum pislik birden utanmadan zittir git yazmış asıl sen valizini toplamda sen bu ülkeyi beğenmiyorsan git Avrupa ya ahmak burada gelmişte bilmiş bilmiş konuşuyor gerçi ahmak ata binince kendini bey sanır şalgam aşa girince kendini yağ sanır diye boşuna dememişler bak bu söz senin için söylenmiş
Bravo dostum o bir oyundu gerçekten
Kemalizmi sen beğenmiyorsan bas git Arabistan'a, ama bu kadar yobazlık araplara bile fazla
Ben ne gideceğim, ülke bizim ülkemiz. Siz Türk kimliğine yapmışmış Türk İslamcı kenelersiniz, silkelesek kalkınacağız
Kime diyorsun bunu
@Yenigizliüye Sana diyor olma ihtimalim var mı?
Bellimi olur
Cevap
3Cevap
Yaparlar bence
Peki ya siz? Yaparız mı diyorsunuz yaparlar mı diyirsunuz
Reis yanlız değildir
Bir kişide olsa yanında yalnız olmayacak.
Sonuna kadar
Böyle yorumlar görmek güzel
Darbe demek Amerika İngiliz Fransa demektir. Türkiye'de 10 yılda bir darbe girişimi olmuştur. Maalesef ülkemizde çok hain var
Kurdun olduğu yerde it çok olur.
Ama kurt her zaman ki gibi her halde savunur
Umurumda bile olmaz
Darbe girişimi olsa umrunuzda olmaz mı gerçekten?
Siz türkmüsünüz
Size bir şey diyimmi? Vatan için ölmeyeceksem başka ne için ölücemki yazıklar olsun bana derim ama siz gayet soğukkanlısınız. evet siz burada böyle konuşabildiyseniz 15 temmuzda birileri can verdi yoksa siz şimdi belki de leşiniz itlere yem olmuştu. Ama biliyormusun zaten bu vatanın bu şehit toprağının senin gibi umursamazlarada ihtiyacı yok bu vatanın gerçek evlatları elbet savunur siz de sadece bir korkak gibi kaçıp gidersiniz. istiklal marşı boşuna yazılmadı okul da bu kıta illa ki ağzınızdan çıkmıştır.
Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın!
Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın,
Doğacaktır sana va' dettiği günler Hakk'ın
Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın.
İşte bu satırlar ağzınızdan çıktığın da belli ki bir kulağınızdan girmiş ötekinden çıktığı çok rahat anlaşılıyor. ayrıca siz türküm derken ben utandım tamam savaşmak istemeye bilirsiniz ama umrumda değil ne demek
Banane ne için ölürsen ol beni bağlar mi? Neden zoruna gitti senle aynı fikirde olmamam? Doğruya sizin gibiler sizle aynı dusunmeyeni vatan haini falan ilan ediyordunuz. Ben bu devlete tonla vergi ödüyorum bu devlet beni yaşatmak ve bakmak zorunda ben ona canımı vermek zorunda değilim.
Sen canını vatan toprağın için verirsin şehidin kanla aldığı toprağı it sürüsü çöktügünde bir Kurt gibi onları galip getirmemek için verirsin. Kanla alınan bu toprakları gerçekten itin biri gelip aldığın da o zaman devlete tonla vergi ödedim beni korumak zorunda mı dersin yoksa nolur beni öldürmeyin diye mi yalavarırsın? İşin özün kuru kuru bir mermiyle öleceğime vatanımı savunurken ölürüm en azından ayrıca niye zoruma gitsin ki? Gayet mutluyum seninle aynı kafayı taşımdağım için
Kanla alınan bu toprakları devlet satarken nerdeydin olmayan bilginle ve bir şeyleri sorgulamadan bana burada vatan edebiyatı yapmaya çalışıyorsun. Ben bu yolları geçtim diyorum karnım tok diyorum da sizin gibi cehalet sahibi insanların anlaması zor. Kusura bakma ben canımı sokakta bulmadim sen verirsen ver banane
Devlet satarken benim maalesef yapacak birşeyim yok elimde zaten imkanım olsa bir dakka bile durmazdım ama kurt toprağına it ayak basarsa yapılacak bir şey var! demek istediğim bu
Ben bile senin için hayırlı olanı düşünüyorum devletin suistimal ettiği şeyi sen niye üstüne vazife ediyorsun? Bu ülkede 40 yıldır askerler şehit oluyor dağlarda pkk yüzünden ama bir allahın kuluda demiyor ki yav arkadaş ikinci dünya savaşı bile 5 sene sürdü bitti bizim dağlarımızdaki 3-5 terör 40 senede nasıl bitmiyor hala diye sorgulayan yok. Anca tutturmuşlar ağızlarına bir laf vatan sağolsun bir oğlum daha olsa onu da gönderirim şehit olsun falan. Ne ulan bu kurbanlık koyun mu veriyorsun memlekete? Bizim evlatlarımız kurbanlık koyun mu arkadaş niye sürekli yolluyoruz şehit oluyorlar genç yaşta? 40 senede dağlardaki 100 200 terörü ortadan kaldıramayacak kadar güçsüz olabilir mi sence Türk ordusu? Olamaz değil mi o yüzden biraz kafayı çalıştırın bir şeyleri sorgulayın. Ha bire askere evlat göndermek yerine bir kişi çıkıp yeter ulan ben daha oğlumu göndermiyorum bu evlatlar kolay yetişmiyor siz nasıl dağdaki bir avuç terörü halen yok edemediniz dese devlet zaten tutuşur ortada terör falan bırakmaz. Lütfen biraz mantık biraz düşünün kör kütük vatan edebiyatı yapmayın sürekli. Bir çok insan sizin bu yönlerinizden faydalanıp vergi kaçakçılığı yapıp gül gibi hayat yaşıyor farkına varın artık.
Sen sadece dağda bir avuç terörist mı olduğunumu sanıyorsun Amerika yetiştiriyor yemek veriyor silah veriyor onlarla dans bile ediyolar terör örgütü güçlü bir ülkeden yardım alıyor farkındaysan! Hâlâ arkadan bir ton terörist yetişiyor sen bunları görüyosan
Kim istemez ki zaten en iyi yerlerde olmasını ama elden bir şey gelmiyor birkaç kişinin yapacağı iş değil bunlar ama şimdi öyle değil önceden yüzüne bakmadıkları Türkiye'nin şimdi el sıkışmak için sıraya giriyorlar
Kapat ülkenin sınırlarını ne diye yol geçen hanı o sınırlar? Sınırları kapat kendi ülkenin topraklarındaki dağları teftiş edip orada yaşayan tüm terörü ortadan kaldırman zaten 5 saatlik bir iş olacak sonuçta ülke fethetmeyeceksin. Temizledikten sonra kapalı sınırdan kim girip o dağa yerleşecek tekrar? Ben senin göremediğin çok şeyi görüyorum maalesef.
Evet evet her yerde kameralarınız var sizin görüyorsunuz belki de haklısınızdır orasını bilemem. Ama önde yüzümüze gülen ve arkamızda terörle iş birliği yapan bir çok gelişmiş ülke var. Arkalarında bunu unutmayın! sırtlarını onlara dayıyorlar. Bize düşmanlık eden çok ama sizin gibi umrumda olmaz diyende çok olduğu için maalesef daha çok yolumuz var bizim tamam ben ülke dört dörtlük demiyorum ama onun bunun umrunda olmazsa biz ne olucaz olan gene bize olacak ayrıca umrumda olmaz demenize de inanmıyorum o bayrağın yere düştüğünü görünce dayanamazsınız buna sizin içinizde belki az da olsa sevgi var ben bunu biliyorum görüyorum
Zenginlerin yalandan çürük raporu aldığı yerde cahil halkı uyutup şehitler verildiği bir yerde evet canımı sokakta bulmadım ve sahip olduğu sistem beni aşırı irrite ve rahatsız ediyor. Ben milliyetçi birisi değilim bu yüzyılda halen savaş terör dönmesini de anlamsız buluyorum çoktan bitmiş aşılmış olması gerekiyordu. Ekonomik olarak refah olarak hangi ülke beni besliyorsa ben o ülkeye hizmet ederim benim felsefem budur. Bizim ülkemiz çok iyi olabilecekken cahillerin fazlalığı yüzünden kurunun yanında yaşı da yakan bir ülkeye döndü. Ben zaten eğitimli donanımlı birisiyim ülkeyi de değiştireceğim o yüzden kafaya takmıyorum hiç bir şeyi. Sadece üzülüyorum burada gözleri kapalı insanları gördükçe.
Yani bilemiyorum kim haklı ama düşmanın hiç bitmeyeceğini de biliyorum terör sadece bizim ülkede yok çoğu ülkede var ama tekrarlıyorum genede sevginiz var bunu biliyorum. Dayanamazsınız o bayrağı itin ayağı altında görseniz bunu ne kadar inkar etsenizde bu bir gerçek onun itin ayağı altında bırakmazsınız sizi pofpoflamıyorum sadece gerçeği söylüyorum
Bak bu doğru işte bu konuda katılıyorum
Bilemem orasını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?