Gündemi takip ettiğim kadarıyla masada ciddi sıkıntılar var... Patlamaya hazır bombalar, ihanetler, ajan provokatör siyasi partiler. Hepsini görüyorum.
Seçimlere kadar masa kendini imha eder mi, yoksa kör, topal, yaralı seçime katılır mı?
Gündemi takip ettiğim kadarıyla masada ciddi sıkıntılar var... Patlamaya hazır bombalar, ihanetler, ajan provokatör siyasi partiler. Hepsini görüyorum.
Seçimlere kadar masa kendini imha eder mi, yoksa kör, topal, yaralı seçime katılır mı?
Bunlarin yeter ki iktidar olalim diyorlar. Bu yuzden ne olursa olsun yine ayrilmayacaklardir bence.
Birbirlerinin kuyusunu da kazsalar.
Tokatta atsalar. Agiza alinmayacak lafta soyleseler yine de ayrilmayacaklardir.
Bizden varsin tufan olsun mantigi var onlarda.
Artik secimden sonra birbirlerine duserlerse de olan Türkiye'ye olur dusuncesindeler. Umurlarinda bile degil ulkemiz yani. Hepsi pay, hepsi koltuk kapma derdinde.
Hatta Mansur Yavasi oy potansiyeli yuksek diye ona bile razi gelebilirler.
Sonrasinda olusacak kaosta umurlarinda degil.
Eko umreye rabbi ile görüşmeye gitti diyorlar acaba ne dediler orada kendine. Masanın üstünde kıvır mi dediler yoksa kk nın sözünden çıkma mi dediler.
Altılı Ganyanın sürprizleri bakalım ne olacak
Cevap
2Cevap
Etmez bence
Sana acilen a haberi, TV 24ü, ATV ve CNN Türk'ü bırakmanı öneriyorum, beyne az oksijen gidiyor
Sen denedin mi?
Bıraktım çok şükür beynini tekrar diriltmek için dene çünkü ölü bir beyin görüyorum
O beynin ölüsü bile sana ulaşıyor...
Maalesef beyin ölümün gerçekleşmiş geçmiş olsun
Suanki yönetim gitsin bir yeni yonetim gelsin ozmaan görürüz ne olacağını böyle ön yargı ile bir yere varılmaz akp gelmeden önce nasıl yonetecegini kim biliyordu
Biz biliyorduk. Bildiğimiz için henüz yeni kurulmuş bir parti olan Ak Partiyi destekledik ve 20 yıldır destekliyoruz. Biz kim miyiz.. ? Halkız.
Nerden biliyordun daha ince iktidar olmamis bir partiyi
Cb'nına sor
O gazı verdi zaten...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?