Sizin beyniniz neden bu kadar dar görüşlü?
Tavuk dönere oy verirmiş akpye vermezmiş, sorduk mu sana? AhHkzmxdkdsk
Şunların tipine bak ya. Siz asla değerli bir seçmen olamayacaksınız.
Sırf hükumet düşsün diye birleştiklerini biliyoruz. Hdp gibi bir partiyle IYI parti nasıl aynı masaya oturabiliyor? Ne kadar alakasız bir kombinasyondur bu? 6lı masanın bence dağılması gerekiyor. Ya da en azından hdpnin bari masadan ayrılması gerekiyor. Benim görüşüme göre 6lı masa çorbadan başka bir şey değil.
Eğer ben laikim diyorlarsa altılı masaya da bilmem partiye de oy vermek mantık dışıdır çünkü hiçbiri laikliğe uygun davranışlar sergilemiyor. Bunun yanı sıra çoğu eğitimsiz, yamyam. Yani diyeceğim ben hiçbir partiye oy vermem hepsi taht peşinde, ben bana köle olacak kişiyi seçerim bu partilerde de öyle adam yok. Bu yüzden Atatürk gibi olmasa da onun gibi hayatını milletine adarsa, yine taht peşinde olmaz halkın ayağına köle olursa, neden olmasın, veririm.
O dediğin hayal be kankam. Bizim milletimiz kendine şah seçmeyi seviyor. Kendine çalışan değil ki.
Hastaneye gidince "senin maaşın benim vergilerimden ödeniyor" demeyi bilirler ama bakanlara, millet vekillerine el pençe dururlar.
İşte koyun gibi bir milletiz, neden Amerika vatandaşı gibi değiliz biliyor musun? Çünkü hiçbir zaman bu millet laiklik ne demek bilmedi. Hep kral, uşak gibi seviyeler gördü.
Bu yüzden milletçe bu durumu bırakmalıyız.
Halk bir şey diyor hemen içeri tıkıyorlar
Nerede laiklik? Nerede ifade özgürlüğü? Nerede hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir yasası?
Amerikayı örnek göstermeyin her şeye ya. Amerika bizden beter halde. Biz kürtleri sırf kürt diye öldürmüyoruz. Onlar siyahileri hala bugün sırf siyahi diye öldürüyor. Amerika bize kurban olsun.
Ben halka bakış açısını söylüyorum yoksa amerika gibi olalım demiyorum.
Özentilim filan da yok, özümüze dönsek yeter.
Cevap
1Cevap
6 lı masa ikiye bölünecek zaten, en mantıklısı muharrem ince bence adam herkesi eleştiriyor kimseden çekinmiyor 😂
Bende muharrem inceye oy vermek istiyorum ama kazanamayacağını biliyorum. :(
Olsak nolur? Bizim gibi toplasan 10 kişi yoktur
6'lı masa muhalefet değil ki hükümetin en büyük destekcisi zaten onlar. Halkı düşünen kimse yok herkes koltuğunda
Yapıştır.
Öyle bahçeli açıktan destek veriyor diğerlri gizli gizli hepsi ortak . Bizim halk körü körüne bir şeye bağlanıp her dönem birini kutsuyor yanlışa yanlış doğruya doğru demiyor
Hükumetin düşmesi için mantıklı ikiye ayrıldıkları zaman tekrar seçebilirsin hükumeti istemiyorsan 6 lı masa en mantıklısı
Hükumeti istemiyorum diye hdp kafasına oy mu vereyim? Ya da saadet partisine? Asla yapmam ben bunu.
İktidara geldikleri zaman ikiye ayrılacaklar büyük ihtimalle
Peki sonra? 2ye ayrıldılar diyelim, sonuçları nolucak? Ulkenin yarısını hdp ve chp yarisini geriye kalanlar mı yönetecek?
Tekrar seçim olabilir bence
Başka çaremiz yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?