Ben günümüzdeki hiçbir siyasetçiyi cumhurbaşkanı olarak seçmem çünkü adamlar bizim kölemiz olmak istemiyor, tahta çıkmak istiyor. Kölemiz olacaklarsa gelsinler başa yok eğer efendimiz olacaklarsa kusura bakmasınlar.
Ömrümde gördüğüm en çapsız belediye başkanı... Verdiği sozler tutulacak gibi görünmüyor... Ankaradayım hayati kolaylaştıracak kendisine ait 1 tane proje uretmedi. İşçilerin maaşları ve ikramiyeleri konusundaki sıkıntı hala duruyor ortada. Mansur beyi belediye başkanı olmadan önce daha çok severdim. Aday olursa kazanır kazanmaz bilemem ama Tayyip bunu hallaç pamuğu gibi savurur atar Tayyip'e kapışacak kapasitede değil.
Ankaradayım 25 seneden fazla zamandır yaşıyorum gördüğüm en kötü değil ama çok kötü bir belediye idarecisi. Ben Melih beyi tırnağım kadar sevmezdim ama belediyecilikte Mansur beyi cebinden çıkartır Mansur bey beypazarinda 1 dönem belediye başkanlığı yaptı ve 3 kez buyuksehire aday oldu 3 seçimdede kendi ilçesi Beypazarı Mansur beye oy vermedi. İsterim ki güzel şeyler yapsın bende buradan yaptı diyeyim ama yok maalesef yok
@biradetmehmet bende ankaralıyım. Şehir dışında yaşıyorum. 4 senedir sık sık gelir giderim. her geldiğimde bir şey yapıldığını görmedim. Ayrıca Yorumum sana değildi cevap vereneydi. İsraf israf diye tutturdular. Hala millet dinazor diyor. Parası verilmiş harcanmışken parkın açılışını şu an ki belediye niye açmadı. Ailelerin, insanların gideceği bir yer olsaydı ya.
Yaptığına yaptı derim Anka parkı açarsa açtı derim... ama iyi birsey yapılmadı demek doğru değil iyi olan şeyler var fakat herkesi alakadar eden hayati kolaylaştıran proje anlamında kendi ürettiği birsey yok mesela 60 km metro sözü vermişti döneminde Ankara'da 6 metre metro inşaatı söz konusu bile olmadı
Mesela şu anda askide bir uygulama var Kaçak yapılar ya da hobi bahçelerine Normalde su bağlanmaz Çünkü ruhsatsız yerler uhsat olmadığı için ASKİ su bağlamıyor ama ilçe belediyelere yönlendiriyor vatandaşı gidin ilçe belediyelerden bir yazı alın o yazıya istinaden bağlayalım diyorlar yani ilçe belediye Kaçak yapıya su bağlayın diye askıya yazı verebilir mi böyle bir şey söz konusu olamaz Sonuçta Yapı Kaçak ve su bağlama yetkisi aski ye ait ama vatandaşı ilçe belediyeye yönlendiriyorlar vatandaş ilçe belediye ile kötü olsun Hani Büyükşehir yapmadı demesinler ilçe belediye yazı vermedi olsun adı bunun gibi başka konular da var
Geliyor gelmekte olan derken seçimi kast ediyor bence. Aday olması zor gibi ama olsa ülkenin yarısından çoğu verir oyu. Ama onu aday yapmazlar sadece bu söz algı. Yani siyaset oyunları...
@GalaksiAdam Lan beyinisz dingil, o zamlar sadece Türkyiede olmuyor, Dünyada oluyor dingil, almanyada enflasyon son 70 yilin rekor seviyesinde dingil, Türkiyeye 100 yil önce Almanya ekonomisinin temeli atilmadi, dingil, Türkiye ye atilan temelin cefasini cekiyoruz, dingil. Mansura hesap sorarim, yiyemeyecegin yaprak altina yatmayacaqksin, dingil, tutamayacagin sözü halka vermeyeceksin dingil..
@GalaksiAdam Bilerek mi yaziyorsun beyin yoksunu, bir boktan anlamadan beyni algi ile doldurulmus zir cahil? Bilmedigin avrupayi, almanyayi simdi banami anlatacaksin? bir sene icerisinde % 100 artan almanyada cerayan zammini beyninin biryerine soksam acaba zekan artarmi, cahilligin gidermi? Ha bu arada, almanyada maaslarada öyle zirt pirt zam gemiyor, 2 senede bir en fazla sendikalar, isveren anlasabilirse ortalama %2 .
Birak sallamayi, mansura gel, adam olan verdigi sözü yermi lan, cahil? namusu serfei olan verdigi sözü yermi dingil, ama sisizn kaninizda var, dingillik, onun icin dingil olani seviyorsunuz.
Gozlerine soksanda umurlarinda degil gozleri kör olmus zaten bunlarin. Adamin bi basarisi yok balon gibi sisirdiler ayni digeri gibi. Amerikanin oyunu bunlar lafina artik gulunuyor ama oyle, amerikanin oyunu bunlar hep. Hepsine birden bal suruyor seni yukselticez diye. Hepsininde agzinin suyu akiyor. Allah bunlarin eline dusurmesin ju ulkeyi.
@sewen Mansur yavas dönegin teki, ekremodis balonokis, istanbulu bitirdi, tek yaptigi eski projeler üstüne yatmak, birseyler yapiypr, yapacakmis gibi bos bos insanlari kandirmak. Bunlarin halen pesinden giden beyin yoksunlari, bunlar daha belediyeciligi beceremiyor, kaldiki ülke yönetecek.
@BilgeKan takım değil parti tutuyorum beyefendi Atatürk ün kurduğu parti dururken oy için makarna dağıtanlara, barış barış diyip ülke bölmek isteyenlere, bugün sövüp yarın sevenlere oy çıkmaz benden
Hanımefendi, CHP 100 yılda erezyona uğramıştır. Çok defalarca değişip son olarak alevi partisine dönüşmüştür. Kim olursa olsun oyunm chp diyorsanız takım tutar gibi parti tutuyorsunuz. Bu çok yanlış fikrimi belirtmek istedim. Saygılarımı sınarım.
@BilgeKan kim olursa olsun demedim 3 aday saydım. CHP alevi partisi değil. Kılıçdaroğlu alevi diye parti alevi partisi mi oluyor. İktidardan çok daha iyi olacak merak etmeyin.
Zaten sözlerinizden kim olduğu fark etmiyor çıkmıştır. Takım tutar gibi "fanatik parti sevdası" ülkeye en büyük zararları vermektedir. Bunu belki daha sonra anlayacaksınız diye düşünüyorum. Saygılar efendim.
Hanımefendi algılarınız mı bozuk? İktidarı mı savundum da bana iktidarla cevap veriyorsunuz. Bu ülkede bi chp bi ak parti yok. Lütfen kendinizi gelin, bilinçli seçmen olun.
Altıda masadakilerin üç kuruşluk aklı varsa Mansur beyden başka birini aday olarak düşünmezler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
O dehilde şü 6 li masa hic kafama yatmiyor. Meral aksener ikinci bir devlet bahceli vakasi olup millete kazik atacakmis gibi duruyor. Kilicdaroglu ve mansur yavas bu ikisi duzgun. Digerlerinden supheliyim
Meral Akşener 6lı masada akapeye muhalif olan tek genel başkan. Dolayısıyla böyle bir kazık atma ihtimali yok. Kılıçdaroğlu denen adam akape işbirlikçisi bir hain, neresi düzgün? Beceriksizin teki!
Akape ye en cok kifir eden kisi devlet bahceliydi hatirlatirim. Birde baykal😂 en has adamlari bu ikisi cikti. Sen hic danışıklı dövüş diye bir şey duymadın mı? Yil olmus 2023 hala şaban filmindeki numaralari yutuyorsak vay halimize.
Rte tam 3 kere akşenere teklif yaptı. Bunlardan biri 2015te bakanlık teklifiydi. Kabul etmedi. Geçtiğimiz yıllarda 2kez cumhur itttifakına davet etti, ikisinde de reddetti. Bahçeli sadece bir teklifte sattı her şeyi. Danışıklı dövüşü yapanlar kılıçdar ve receptir. İmamoğlu ceza aldığında kılıçdar denen işbirlikçi almanyaya kaçtı davanın sonuçlanacağını bilmesine rağmen. masada akapeye direnen tek kişidir meral hanım. Ucuz numaraları kimin yediğini bir kez daha gözden geçir.
Ezberletilmiş laflarla konuşmayın rica ediyorum hiçbir temeli yok bunların. Eğer akape gidecekse bu 2 büyükşehir belediye başkanlarının oluşturduğu rüzgar ve meral Akşenerin çabası sayesinde olacak. Siyaseti at gözlüğünü çıkararak tarafsız bir şekilde bakın.
İkekrem imamoglu rte nin klonudur. Ama. daha cahil daha cok konjsan Onu kendi yerine sectirmek. icin atadı. Ama millet yemedi. Magdur edebiyatiyla gelenlerden ne cektigimizi biz biliriz. 1 kilicdar 2 mansur. Digerleri fasafiso.. daha yasin cok genc zamanla ogrenirsin bu isleri
Herkes güveniyor mansur başkana ama buna rağmen hala şovmen imamoğlu olursa yine kaybederler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendilerini hicbi sekilde ispatlamamis, medyanin sisirmesiyle ortaya cikan sozde lider bunlar. Ulkeye hic bi faydasi olmaz bunlarin. Ne cahil bi toplumuz ya, gerceklere bu kadar kör.
Aday olmak istiyor ama 6 lı masada karşı çıkanlar var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnşallah aday olur , Erdoğan belasından kurtulur bu ülke , bu seçim normal seçim değil kurtuluş savaşı seçimi , 4 bir yanımız akp kuvvetleri tarafından çevrili elbet denize dökeriz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türkiye'de şebeke suyunu en pahalı Ankaralı kullanıyor. CB olursa gerisini düşünemiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dünya'da bizi temsil edebileceğine inanıyor musunuz?
Ülkeyi 6 kişi yönetmeyecek. Ülke için şimdiden belirlenen konularda birlik olacaklar bu güzel bir şey her tür düşünceyi ortak bir noktada buluşturmak. Kimseyi kimseye kırdırmadan..