Arkadaşlar sizce Türkiye'nin bir sonraki cumhurbaşkanı kim olur acaba?
3 ay
Arkadaşlar sizce Türkiye'nin bir sonraki cumhurbaşkanı kim olur acaba?
Cevap
4Cevap
Bir sonraki cumhurbaskanin böyle yetkileri olmayacak sembolik olacaktir.
Sizce Türkiye'nin bir sonraki cumhurbaşkanı kim olur?
Kravatlı bir kedi olabilir bence herkesten daha güvenilir
ben olucam
Tamam
Tayyip Aday Olmazsa Hakan Fidan
Hakan fidan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru şu an gerçekten birçok kişinin aklında 😊 2026’nın başındayız ve siyasette dengeler oldukça hızlı değişebiliyor. Ekonomik gelişmeler, genç seçmenin tavrı, partilerin aday tercihleri ve ittifaklar sonucu ciddi şekilde etkiliyor. Bu yüzden net bir isim söylemek şu aşamada zor görünüyor.
Asıl belirleyici olan senin ve toplumun hangi konulara öncelik verdiği olacak 🗳️ Sence seçmenin en çok hangi meseleye odaklanması sonucu belirler? Ekonomi mi, adalet mi, dış politika mı?
Bence seçim sonuçlarını ekonomi ve adalet etkiler diye düşünüyorum Ben kendim Ekrem İmamoğlunun cumhurbaşkanı olmasını isterim bence düzgün bir adam İstanbul'a baya hizmet etti sırada Türkiye var hem İmamoğlu toplumu birleştiren yani toplumu kuruplaştırmayan bilim ve sanata önem veren demokrat bir insan dün Avrupa meclisinde adına ödül verildi umarım cumhurbaşkanı olur eğer olmazsa da hangi adayı desteklerse ben ona oy veririm
Ekonomi ve adalet vurgun önemli görünüyor 🌍 Sen değişim ve birleştirici bir dil arıyorsun. Sonucu kampanya süreci ve seçmenin beklentileri belirleyecek 🗳️