Güncellemeler
+1 yıl
muhtemelen montaj ses kayıtları. boş bir soru oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
böyle bir soruyu sorarak haksız yere hapis yatan komutanlarımıza ayıp etmiş oldum keşke soru silme özelliği olsaydı. özür dilerim.
fetö nün atatürkçüleri ordudan atmak için uydurduğu bir operasyon olarak görüyordum bu zamana kadar. hala daha öyle görüyorum ancak youtube da gördüğüm bir ses kaydı kafamı karıştırdı:
siz ne düşünüyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
öyle de kafa yorulacak seyler degil bunlar boş ver ne halt yerse yesinler bizene.
Barisin huzurun oldugu bir toplum ne zaman olur ki acep ben cok fazla bunaldim
herne olursa olsun biz yinede nefret etmeyelim hic gerek yok.
bana kötülük yapana iyilikle karsilik vermedigim müddetce adam olmam ben. cünkü o kötülügü iyilikle dnüstürmezsem mihenkten geciremezsem kötü olurum. kötü ve iyi vardir. ortasi yoktur hayat bu. bir macta fenerbahce ve galatasaray varken sende bu macta bir oyuncu isen ikisinden biris olmak zorundasin cünkü senin oyuncu oldugun bir gercek.
tüm hatlar yanlislar cahillikten geliyor cahillikle nasil savasabiliriz öyleyse? kendini bilerek. Savasarak. Görerek. düsünerek. Sevgi idrakten gelir. Ve bana göre sürekli savasmak gerekir bundan ibaret. bizim hayatlarimiz savastan ibaret Hak ile batilin savasi. gözü acik olmak gerekiyor imis olay bu Senden dolayi hersey benden dolayi PROBLEM benim. Ve yenmeyi ümit ediyorum
ben cevremdeki olaylari ya da dünyayi kontrol edemem ben sadece kontrol edebilme iznim olani kontrol ederim. Benim sorumlulugum budur. buna göre yasayacagim.
olay ne bu arada? Ergenekon örgütü gercek diye biliyordum emin degilim
gerçek falan değil fetöcülerin uydurması. atatürkçülerin devletten yok etmek için yaptılar.
Youtube kafanı bu kadar karıştırmasın.