Biyokinezi, telekinezinin özel bir alanı olarak canlı varlığına dair her türden dönüştürme ve değiştirme yeteneği ve gücünü ifade eder. ... Telekinezi , genel olarak nesnelerin enerji gücüyle uzaktan kontrolü ve dönüştürülmesi olarak açıklanabilir. Açıklaması yukarıdaki gibi. Ne düşünüyorsunuz? Sizce biyokinezi gerçekten var mı?Biyokinezi göz rengi değiştirme
Diğer kinezilerde olduğu gibi biyokinezi de gerçektir. Aksini iddia eden ya konu hakkında bilgisi yoktur ya da doğru düzgün deneyip sonuç alamadığı için yalanlıyordur, net. Ve cidden en baba kinezidir, her yiğidin harcı değildir. Vesselam.
Merak ettiklerim şunlar; Ben ''pozen'' isimli kanaldan ''ekstra güçlü boy uzatma frekansı videosu'' indirdim ve tablete attım. Yattığım yerden gözlerimi kapatıp tabletin sesini son ses yapıp kulaklıksız bir şekilde bu frekansı dinliyorum ve boyum uzuyor diyorum, telkin veriyorum, boyumun uzadığını hayal ediyorum. Yanlışlarım - doğrularım neler? Tavsiye alabilir miyim? Boyum 1.80 olsun istiyorum boyumun uzadığını mı hayal edicem yoksa 1.80 olduğumu mu? Hocan cevap vermedi sana soruyorum o yüzden
Ne şekilde yapıyon? Mesela yatağa yatıp oturup gözünü kapatıp meditason mu yapıyon ayna karşısına geçerek telkin mi veriyon? Ben boy uzatma yapıcam biyoinezi ile
odaklanıp izliyorum aklımdan da sanki gözlerim yeşilmiş gibi hayal ediyorum 3 günün sonunda gözlerimin açılmaya başladığını anladım başka tekniklerde varmış ama onları bilmiyorum :/
Neden bıraktın ki bence yeşil veya ela yap daha güzel olur bende bu akşam başlayacağım gözlerimin yeşil olmasını istiyorum gözlerim siyaha yakın ilk önce ela yapacağım sonra yeşil
En İyi Cevaplar