Kurallar:
-Secim yok cumhurbaşkanından sonra oğlu gececek.
-Cumhurbaskani yüzde yüz tam yetkili belediye başkanlarını o belirleyecek
- Cumhurbaşkanına hakaretin tek cezası ölüm. Ayrıca devlet bekası için Cumhurbaşkanının uygun gördüğü kişilerin kellesini alma yetkisi var.
Sizce nasıl bir ülke olur o zaman
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır gelmemeli
gelmeli hemde şapşart
Mete Handan beri 2000 yıldır babadan oğula sistemi ile idare ediliyor Türk milleti
genetik kodlarımıza kadar işlemiş neredeyse
Türk milleti sabırsız bir millettir kararların çabuk alınıp sonucun hemen olmasını isterler
bu cumhuriyetlerde mümkün değildir ancak saltanatta tek elden idare oldugu için kararlar süratle uygulanır.
Cumhuriyetlerde yalnız konuşulur. İmparatorlukta ise gerekli olan yapılır..
Osmanlılar tipik misali bunun
Siz hepiniz Türkiye Cumhûriyeti vatandaşı olmayı değil, 1000 yıl sürmüş bir cihân imparatorluğunun vâris-i tabiîsi olarak yürüyün. Yürürken ayağınızı yere bir imparatorluk adamı gibi basın, yeri titretin! Asker yürüyormuş gibi! İmparatorluk vârisi!
Türkiyede tutmaz bu akım , ama tutacak ülkeler var.
100 yıl öncesine kadar saltanat vardı 2000 yıldır atadan oğula yönetim ile yönetildik
Saltanatçılık ve İmparatorluk fikri oldukça güçleniyor Türkiyede bende bu fikrin şiddetli bir savunucusuyum
bugün ki cumhurbaşkanı bile ztn tavırlarından Saltanatçı ve Osmanlıcı bir fikriyata sahip olduğunu belli ediyor
Hayır gelmemeli
Türkiyenin gidişi o yönde şahsen destekliyorum
Şimdiki gibi olur. Zaten şimdi de öyle.
zerre alakası yok hala cumhuriyet. Saltanatın şartları vardır Osmanlı Türk Hakanlarını okursanız bu hususta malumat edinirsiniz..
@ruhurevanı lan biliyoruz a.. m.. k.. ironi denen bir şey var
edebini takın site yönetimi bu görüşü kaldırabilir misiniz
@ruhurevanı edebimi nereye takinayim. Sağ kol , sol kol?
muhatabımız değilsiniz seviyenize inmeyeceğim
Amaç o zaten
evet umarım
@ruhurevanı o zaman kimse seni insan yerine koymaz bunu bil
külliyen yalan konuşuyorsunuz.
Osmanlıların medeniyet tasavvuru sizin bu görüşünüzü ehemmiyetsiz kılıyor.
72 miileti saltanat ile 400 yıl yönetti Osmanlı ve gayet huzurlu devirler geçti
bir şimdiye bakın ne haldesiniz
@ruhurevanı osmanlı ve medeniyet...
Sizin medeni dediğiniz osmanlı küçük yaştaki kızları padişah ve şehzadeler için köylerden kaçırıp hareme satarlardı. Sizin osmanlı dediğiniz imparatorluk afrikadan getirilip köle yapılan erkekleri hareme hizmet ettikleri için hadım ediyorlardı. Sizin Müslüman dediğiniz osmanlı zorla köyleri kasabaları ve ülkeleri işgal etmek savaşıyordu.
asılsız iftiralarınızda boğulmanız dileğiyle
arkadaşlar tarihi bu arkadaşımızın yaptığı gibi kulaktan dolma yalan bilgilerle değil
Halil İnalcık, İlber Ortaylı, Ahmet Anapalı, Ahmet Şimşirgil gibi tarihçilerden kaynaklarıyla öğrenelim
@ruhurevanı işinize gelmeyince asılsız iftira oluyor değil mi, daha tarihini bilmediğin bir imparatorluğun özlemini çekiyorsun. Biraz tarih oku ha cibiliyetsiz fesli kadirden değil gerçek tarihçilerden öğrenin.
Kadir Mısıroğluna kininiz güldürdü doğrusu
Bu arada evet İmparatorluğu özlüyoruz çünkü cumhuriyetten fayda görmedik
@ruhurevanı cumhuriyet olmasaydı ülke bu kadar refaha kavuşamaz ve şu an taptığınız kişi bu makamda oturamazdı, ayrıca senin osmanlı dediğin yönetici kadrosunun hepsi yarı yabancıydı yani melezdiler.
bu yorumunu sil ardından istigfar et şehadet getir ibadeti yalnız Allaha yaparız
yorumunu sildikten sonra şunu oku
“Âmentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve rusülihî ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi hayrihî ve şerrihî mine'llāhi teâlâ; ve'l-ba'sü ba'de'l-mevti hakk eşhedü en lâ ilâhe illâllāh ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve resûlüh”
"Allah'a, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, âhiret gününe, kadere, hayır ve şerrin Allah'tan olduğuna iman ettim. Ölümden sonra diriliş gerçektir. Allah'tan başka ilâh olmadığına, Muhammed'in onun kulu ve elçisi olduğuna şahadet ederim."
Ya Rabbi bilerek veya bilmeyerek küfre girmişsem tevbe ettim beni affet
tövbe estagfurullah
Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü
Sahitlik ederim ki Allah'tan baska ilâh yoktur ve yine sahitlik ederim ki Muhammed O'nun kulu ve rasûlüdür.
@ruhurevanı ben neden istigfar ediyorum ki canınızı verecek kadar tapıyorsunuz yalan mı?
Hayır