Edicek tabi ne sandın. Etmese bile Z kuşağı disindaki herkes (çoğu olgun yaşlı kesim) eski Türkiye ile yeni Turkiyenin farkini gördüğü için Erdoğan diyor. Z kuşağı anca kemik atar. Ne gordulerde konuşuyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tabi ki her zaman ki kandırma taktiği bu bi çay makarna dağıtır hop oylar akp ye ak koyunlar şak şak alkıs tutar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kazandırmaz umarım
Verdiği müjdeler en fazla 2 ay içinde eriyip gidecek. Her şeye fazlasıyla zam gelmeye devam ediyor. Çok bir şey değişmeyecek bence.
gençlere kazandırdığı bişi yok her konuşmasında benim cebimden eksiliyor alacağı tek şey var onuda cinsel kategori olmadığı için söyleyemiyorum
Zorlayacak bu seçim. Ama muhalefet bogle giderse Erdoğan kolay kazanır
Edicek tabi ne sandın. Etmese bile Z kuşağı disindaki herkes (çoğu olgun yaşlı kesim) eski Türkiye ile yeni Turkiyenin farkini gördüğü için Erdoğan diyor. Z kuşağı anca kemik atar. Ne gordulerde konuşuyorlar.
tabi ki her zaman ki kandırma taktiği bu bi çay makarna dağıtır hop oylar akp ye ak koyunlar şak şak alkıs tutar
Seçimden seçime kendini hatırlatıyor. Seçim olmasa bu larda olmicak ti uyan eyyy Türk halkı.
Anayasaya göre aday olamaz. Seçime girememesi lazım ama ülkede muhalefet eksikliği var. Gereksiz tartışmalar yaşıyoruz
Niteliksiz muhalefet önünde kazanacak tek adam RTE. Adamın karşısında rakip yok.
Aklı şimdiimi başına geldi hayır Ümit özdağ kazanmalı
En buyuk mujdeyi o secimde alacak
Yalanları demek istedin sanırım
Her parti kendi basina girse %42'yi gecirir Tayyip
müjde vermese de kazanır
Eyt sana çıktı tabi mutlusun
ne alaka bacım ben daha 25 yaşındayım dfsfsd
Kazandırmasa bile yükseltir oyunu
Evet o kazanacak yine kim var ki başka..
neymiş ki müjde
Vereceğim diyen yok
Yine onda zaten
Ona atmicam