Bence bu Erdoğan kaderiyle ölmedikten sonra hep kazanacak. Hem partisi AK Parti, hem de kendisi olarak...
Evet acı ama gerçek!
Bence bu Erdoğan kaderiyle ölmedikten sonra hep kazanacak. Hem partisi AK Parti, hem de kendisi olarak...
Evet acı ama gerçek!
Tarafsız bakmayı ögrenemedik...
Ekonomiyi son 2 dönem çok kötü yönettiler, ayrıca kadrolaşma anlamında gereksiz insanlar hak etmedikleri yerlere getirildiler, Özelleştirmeyi iyi yapamadılar, Göçmenler ayrı bir sorun...
Ama yapılan hizmetler konusunda bence başarılılar.(özelikle savunma sanayi, ulaşım ve kentsel dönüşüm)
Hak ve adalete gelince şimdiki gençlige şunu hatırlatmak isterim.(Akp döneminden önce tesettürlü kadınlar üniversiteye alınmıyordu, devlet dairelerinde çalışamıyordu, askeriyenin kapısından içeri giremiyordu, ikna odaları vardı.)
Chp nin hak ve adeletten bahsetmesi komik geliyor...
Tekrar kazanacağını hiç sanmıyorum, akp kitlesinin ne halde olduğunu biliyoruz gene oy alır yüzde 40 lar civarı ama o yarım akıllı troller yetemez seçimi kazandırmaya. Yeni bir dönem başlayacak ve biz chp ile o döneme gireceğiz
Zor hacı zor...
Cevap
8Cevap
Niye acı olsun? Ülkeye çağ altattırdı. Teknoloji devrimi yaptı. Ezik 3. Dünya ülkesiyken şimdi sınıf atladık. Erdoğanı sevmeyenler ya hain, ya da @hm@k
Peki ya adalet ve kutuplaştırma?
1) Kuruplaştıran kim? KKcılar kin ve nefretle küfür ediyorlar RTEye.
2) Adalet önemli. Bu topraklarda adalet 1908 darbesiyle yok edildi ve hâlâ gelmedi. Fettoşlar adalette her türlü numarayı çekti. Kemalistker zaten hep kendine yonttu adaleti. Aleviler, 5000 hakim/savcı ile mezhepçi bir adalet (!) kurdular. Her 10 yılda bir darbe oldu; darbenin olduğu yerde adalet mi olur? Ya darbeleri alkışlayan ve destekleyen sözde soşcu özde faşist kitle!
Daha iyi dönemlerinde 3 büyükşehirde kaybetmiş birinin şu anki haliyle kazanma imkanı yok
Sosyolojisi çok yüksek. Evet kaybetti ama bak o şehirlere hep az farkla kaybetti. Yani yine yüksek oranlar. Ki zaten Anadolu'da hep önde, hem de bazı yerlerde farkla.
Kk olmasaydı %100 kaybetmişti benim koyu akpli olanlar mansur olsaydı verirdik diyor ama bence yine sansı düşük hile yapılmazsa tabi
Düşük evet. Ama taraftarları çok fanatik. Kaybetse bile ikinci turda az farkla kaybeder. Ki o zaman seçmenini düşünemiyorum...
Aman aman savas çıkarmasınlarda 🤣 Akpliler düşünsün ben istediğim zaman yurt dışına cıkabilirim 🤷🏼♀️ açlıkla boğusacak olan kitle oy veren kitle
Öyle ama. Çok gerildi şu an ülke. Az farkla kim kazanırsa diğer taraf kabullenmeyebilir. Ayrıca kitlesi öyle evet. Eski zamanlarda böyle ekonomi olsa seçimlere katılmaya yüz olamazdı. Şimdi kazanabilir bile.
Ahahaha Türk milletinin espri anlayışını her zaman beğenmişimdir
Düş başka gerçek başka. Bu trollemelerle manupile etseniz de sonuç belli
14 Mayıs'ta gerçekmi değil mi gorucez tarihinin en büyük yenilgisini yaşayacak
3 büyükşehirin hepsini kaybetti. kazanma şansı 0
Kazansın ya da kaybetsin farketmiyor
Yıkıma doğru gidiyoruz
Asıl aci bu halkın dusuncesizligi ülke mülteci kayniyor vatandaşlığın bir eve satılıyor vatanseverlik ten bahsediyorlsr
Çok uyudun kalk artık derim.
Araştırıyorum.
Neyi?
2017'den beri yapılan tüm seçimleri falan.
Zaten bizi bu kadar siyaset düşündüren sisteme ne demeli. Ecnebi genci gezer tozar her istediğini alır güler oynar evine neşe ile gider. Bizim gençlerimiz sabah akşam sosyal medya TV karşısı, kahvede işte her yerde siyaset aklında. Yazık be bize.
Yazık tabi. Bak o Avrupa'da her seçim iktidarlar değişir, halk bir kişiye bağlanmaz. Son bir hafta adayları ve partileri tartar, oy verir. Ama ülkemizde her gün siyaset var.
İnşallah kazanır.
Demokrasi kazanacak merak etme
Demokrasi dediğin ne? 100 kişiden 51'i mi? Peki ya diğer 49 ne olacak?
Demokrasiyi bilmiyorsan bunu açıklamak zor
Açıkla o zaman
Bu sefer kazanamayacak. İnce geliyor
Dalga mı geçiyorsun? İnce'nin arkasında toplasan beş milyon kişi var. Kılıçdaroğlu'nda en az 20 milyon...
Kazanacak
Kadın olarak İslamcılarla mutluluklar :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?