Erdoğan kazanıyor ne düşünüyorsunuz?
Pasaportumu yeni aldım en kısa sürede yurt dışına gideceğim bunca olaya rağmen hala adam birinciyse bu halka her şey müstehak !!
Erdoğan kazanıyor ne düşünüyorsunuz?
Pasaportumu yeni aldım en kısa sürede yurt dışına gideceğim bunca olaya rağmen hala adam birinciyse bu halka her şey müstehak !!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başka bir ülkede mülteci olarak mutluluklar. Bir daha görüşmemek dileğiyle
Ben çok mutlu olacağım zaten ama siz hiçbir zaman mutlu olamayacaksınız geçmiş olsun 😂😂
aynen bu halka mustahak adam ulkeyi perisan etti daha da kotulesecek bu insanlar bu kadar bilincsiz mi aptal mi yazik ulkeme cok yazik
Bitti daha her şey bitti afganlar umarım bu kadınları kızları teker teker s2er
o kadar da değil. tamam çoğu verdi (verilere göre) ama senin gibilerin ne suçu var. cezayı gidemeyenler çekiyo
@mehmetali397 acımıyorum kimseye ben kendimi kurtardim bile geri kalanlar düşünsün akpliler beter olsun umarım tayyip burunlarindan fitil fitil getirir pişman olacaklar ama is isten geçmiş olacak
işte olan bana oluyo. artık hakkımı diğer dünyada alırım.
@mehmetali397 kendileri kaşındılar 5 seneye daha beter olacak türkiye kendimi ve ailemi riske atamam bi yerleşiyim onlara da destek vereceğim
maalesef dogru
yapcak bisi yok siz oy verdiniz
Ben oy vermedim asla da vermem
Alman büyükelçiliğine gidiyorum ajsjs.
Valla hala bu adam kazanıyosa yapacak bisey yok halka her şey müstehak dolar biriktiriyodum zaten 3 ay daha çalışsam tamamdır direk gideceğim
Ülke beğeniyorum şu an
Tükler ikinci sınıf vatandaş olacak demektir
Hadi gule gule