Erdoğan Kazandı ne düşünüyorsunuz?

Kimse bana millet ittifakının Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim stratejisini çalışmalarının yanlış olduğunu söylemesin her alanda eğitimden ekonomiye kadar kapsamlı üreten güçlenen ve adaletin liyakatın refah düzeyinde yasayacağımız bir Türkiye hayalini tüm kimliklerin farklı düşüncelere ile birlikte yaşayacağımız bir Türkiyeyi oluşturdu. Ama celladına aşık olan 21 yıldır vatan bayrak ezan din masallarına kandırılmış sözde İslam'ın lideri kendisi Siyonistlere açık açık ben büyük Orta Doğu projesinin eş bakanıyım diyen biri bilerek halkını yoksullaştıran enflasyonu artıran ülkenin ismi Türkiye değil Mültecistan yapan eğitim de ücretli öğretmenlik formasyon gibi saçma sapan girişimlerde bulunarak eğitim niteliksiz hale getiren. Suni terör örgütleri, montajlarla biz gidersek devlet gider algısı oluşturarak kendisi gibi düşünmeyen herkes terörist bu kadar olumsuzluklar içinde hep beraber baharı getireceğime inanmışken sirf Kılıçdaroğlu Kürt milletine demokratik haklar verecek diye ana dilde eğitim, Kürtçenin ikinci resmi dil olması gibi temel insanlar hakları olduğu gibi bu ülkenin doğal kurucu milletine olması gereken haklar verecekti sırf kürt milleti bu kazanımları almasın diye sözde türk milletçileri ve Atatürkçülüler karşı çıktınız şimdi daha da fakirleşin yaşanacak felaketin sorumlususunuz sizden daha da çalsın şatafat içinde yaşasın sizler de piyonu olmaya devam edin bi de mal mal kutlamalar yapıyor neyse bizim Avrupa yolu açıldı ailemi ve sevdiklerimizi alarak mültecistandan kaçalım benim gibi düşünen arkadaşlarıma şimdiden iyi yolculuklar dilerim.
Erdoğan Kazandı ne düşünüyorsunuz?