AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Gönderebilir.
İbadet hakları var. Saygı duyulması gerekiyor.
oncelikki dua bu durumda elden gelebilcek tek şey ve insanlar içinde uyuyabilir
Cehalette kaçıncı seviye. Bölgede henüz mobil tuvalet yok.
Sacmaliyorlar iste kimligini benliğini yitirmis bir kurum
inan daha öncelikli olanları ilk günde gönderdiler. tüm personeliyle herkes orada.. böyle saçma paylaşımlar peşinde koşmakla provokatörlük yapmayın.. yazıklar olsun.
diyanet yazısını görünce size biseyler oluyo ama bu kadar da olmaz namaz kılmak isteyenler olabilir bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı
Bence gereksiz o an her yer mescid kuru bir temiz bişey bulup olduğun yerde kılarsın
Ne saçma sapan bi tavir bu allah bir sarsmasiyla her sey benim demeyi biliyorken tabiki rabbimize allahimiza yalvaracaklar emin ol bir rekat namaz milyonlarca seyden hayirlidir allah seni hidayete erdirsin guzel kardesim
Kilise mi gönderselerdi? nderi bu islam müslüman düsmanldiigniz, diyanetin manevi destegi sizleri neden bu kadar geriyor?
Nasıl islam düşmanlığı yaparım diye uğraşıyorsunuz. Yüzbinlerce yardım zaten gidiyor.
Dinimizde bu tür acil durumlara özel istisnalar var çok şükür. Bunu bile düşünmemişler mi? Hiçbir gıda yardımı yapmamışlar mı? Belki en azından sığınmaya yarayabilir.
Başka yardım göndermedi tek mescit mi gönderdi yani
Ordaki yöre halkının oylarını din üzerinden alıyorlar o yüzden
herkes işini yapıyor mescide ihtiyacı olanlar da var
bunlar bu gidişle ülkeyi komple ateist yapacak
Musluman bir ülkede çok normal değil mi en zor zamanda yaradanina sığınacak Senin gibi insanlar yüzünden ayrıştırma oluyor sonra öldüğünüzde cesedinizi camiye getiriyorsunuz uzak durun bizden kininizle ölün
Her kurum elinden geleni yapıyor niye farklı yönlere çekiyorsunuz mescit sadece ibadet olarak kullanılmaz ayrıca diyanet kullanılabilir camileri de açtı barınma olarak da kullanılabilir
Bazılarının işi gücü bu zamanda bile fitne çıkarmak dini bir konu varsa hemen saldırın.
İçinde kalırlar öyle demeyin büyük küçük bütün destekler gerekli
yatmak için falan kullanmışlardır herhalde
Diyanet de üstüne düşeni yapıyor. Bunda ne var?
Barınmak için kullanılabilirler.
Çok mantıklı elleri e akıllarına sağlık
Umalım sığınmak amacı ile verilmiş olsun.
o kadar şekilcisiniz ki
Şekilcilik ne alaka anlamadım
@YüksekAkrepp namaz kılmak isteyen her yerde kılabilir, su olmadan da kılabilir öncelik o değildi
Kesinlikle haklısın
Gõndersinler cok magdur var herseye
Allah akıl fikir versin ne diyelim
Dinci zihniyet böyle yapar
Senin zihniyetin ne yapıyor? Onlar ellerindeki konteyner benzeri ne varsa gönderiyor, sen napıyorsun?
@Abdurrahman00t bizim gibi olanlar gerçek ihtiyaç malzemelerini gönderiyoruz sizin gibi dini kullanıp insanları kandırmıyoruz.
Din kanma ile olacak bir şey değil. Kandırma ile olsa, din olmaz zaten. İslam ideolojisinde yalanın yeri olmaz iken kandırma ile nereye varılır?
Diyanetin elinde mescid var ve ellerinden şimdilik bu geliyor. Kaldı ki bu sadece görünen kısmı.
Sokakta çadır kuran insanlar için bu mescid veli nimet. Geçici bir süre burada kalabilirler. Ya da burada tedavi görebilirler. Sizde gelmiş dini kullanma diyorsunuz. Ne kadar da yanlış bir düşünce.
@Abdurrahman00t klasik argümanlar
Sizi ikna etme gibi bir gayem yok. Bir gün mum ile aramak zorunda kalırsınız bu günleri.
@Abdurrahman00t ikna edemezsin zaten çünkü dinler toplumları kontrol altına almak için uydurulmuş şeyler
Din zaten toplumu kontrol altına almak ya da sapıtmamak için keskin çizgilere sahip olan bir şey. Bu bizim inancımızda direkt bizi yaratanın koyduğu kurallar ile oluşan bir şey. Size göre uydurulmuş dediğiniz, şeye sadece yüzeysel bakıyorsunuz.
Dini maske gibi kullananlar ile Kur'an'ın, peygamberimizin anlattıkları ile kıyas edemezsin; aynı şeyler değil.
@Abdurrahman00t sapkınlık dinde var zaten
Sapkınlık insan kendini terbiye etmez ise var. Dinde nerede var? Kaynakları ile gösterebilir misin?
@Abdurrahman00t sana basit bir soru, dine göre adem ve havva'dan geliyoruz değil mi?
Evet. Ve çocukların birbiri ile evlenmesini mi diyorsun?
@Abdurrahman00t evlenmek mi? Ensest ilişkinin adı evlilik mi oldu
Peki evlenilmese sence soy nasıl başlardı? Birbirinden bağımsız 2 soy yaratılsaydı o zaman nasıl olurdu? Daha mı iyi olurdu? Daha iyi olsa bizi yaratan bilemez miydi yaratmayı? Sen kendi soyundan birine bile güvenmez iken öyle bir durumda ne olurdu?
Kaldı ki tüm kâinatı yaratan, yarattığı şeylerde dilediği gibi hüküm süremez mi? Bir vakte kadar helal kıldığını bir vakte kadar haram kılmıştır. Bütün yasaklar bir anda gelmedi.
Sen sadece bir robot yapsan, onu dilediğin gibi kullanmak istersin kaldı ki biz burada yaratıcıyı konuşuyoruz. Konuşmamız yanlış mı? Değil tabii ki. Burada vurgu yapmaya çalıştığım konuşmamız değil, yaratıcı kendi yarattıklarında hüküm sürebilir dilediği gibi.
İslam'a objektif bir şekilde bakmaya çalış. İçki neden yasaklanmış, örtü neden gelmiş, miras neden eşit paylaşılmıyor? (Bize göre eşit)
Şeriat yobazlık mı, yoksa düzen getirici mi? Peygamber bunu uydurmuş ise neden Kur'an'da kendini Allah tarafından uyarılıyor? kuran.diyanet.gov.tr/.../1-10-ayet-tefsiri
Bir peygamber kendine bunu neden yapsın?
@Abdurrahman00t Sapıklığı bu sözlerle gizlemeye çalışıyorsunuz.
Dilediğiniz gibi görmeye devam edin
@Abdurrahman00t Gerçekler size acı geliyor.
Acı duyar gibi bir halim mi var? Çok değil herkes ölünce gerçeği görecek.
@Abdurrahman00t Belli yok çünkü sapıklığı din ile örtüyorsunuz.
Burada sapıklık yapıp, din böyle emrediyor desem haklı olurdunuz. Şu an yaptığınız iftiradan başka bir şey değil.
@Abdurrahman00t ben değil sen söylüyorsun.
Siz işinize geldiği gibi anlıyorsunuz. Ben kendimce açıklama yaptım.
@Abdurrahman00t sen dedin evlendiler diye, sen dedin iki ayrı tür yaratsaydı sorun olurdu diye.
Ee nasıl olacak üreme bana onu anlatsana?
@Abdurrahman00t çünkü öyle bir şey yok sizi kandırıyorlar.
İnsanlar birden mi ortaya çıktı? Görüyorsunuz ki insanlar üredikçe ortaya çıkıyor. Sizce ilk başlangıç nasıl oldu?
@Abdurrahman00t sen anlat bakalım nasıl ortaya çıktılar
Arkadaşım bizim inancımızda zaten bunu anlatılıyor, konuşmanın başlarında da anlattım size. Ben sizinle aynı görüşte olmadığım için ben size soruyorum sizce nasıl oluyor diye. Benim cevaplamam mantıksız olmaz mı? Ben, sizin insan oluşumu hakkında bakış açınızı bilmediğim için size soruyorum hali ile.
@Abdurrahman00t Anlat belki hidayete ererim...
Kaçamak cevaplar veriyorsunuz. Adem ve Havva'nın yaratılışını bilmeyen yok.
@Abdurrahman00t demek ki birini yaratmak için biri gerekiyor değil mi?
Hersey ortda umut edip yakılanlarda yıkılanlarda
Ülkece valla kafayı yedik artık.
Noldu çekemedin mi? Anten taktır
Saçma
Sayelerinde ülke hızla dinsizleşiyor.
Bu yüzden bir adım ileri gidemiyoruz işte
Sen böyle değilsin, göğe mi yükseldin? Adamlar ellerinde barınak ne varsa gönderiyor, onlar gerici siz mi ilerici oldunuz?
saçma sapan