Keşke düşüncelere göre takas yapılabilse, ırkçılar bir arada, dindarlar bir arada, özgürlük isteyenler bir arada herkes düşüncesine göre ülkelerde istediği gibi yaşayabilirse. Burada özgürlük var adam kızını göndermek istemiyor, orada kadınlar eğitim alıp kurtulmak istiyor baskıdan kaçamıyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü gelecekteki kadınlardan korkuyorlar kendinden emin güçlü adaleti savunan kadınlar onların korkulu rüyası, yani yılanın başını küçülen ezelim dusuncesindeler, bende okul okumadım hiç ama insanların istediği gibi biri de olmadım, çocukluğumu onlar aldilar belki ama gençliğim benim elimde ben cahil olmadım inadına ayaktayım. Okumayı yazmayi öğrendim, doğruyu yanlışı ayrit etmeyi adaleti öğrendim, büyük kesimin savunduğu şeyi koyun sürüsü gibi kalabalık tarafta durmuyorum yani arastiriyorum o sürü dogruyumu savunuyo yanlışımi diye doğruysa sürüye dönerim yanlışsa tek takılırım... Yeni ben kazndim kendimi bir birey gibi savunmayı öğrendim onlar kaybettiler.🤍😏
Allah belasını versin o Taliban'ın gebersin yıkılsın artık o pislik Araplar çok sinir oluyorum ya bu Afganistan'a konu olunca deli oluyorum resmen ya. 😔
Ve inan bana bunu davranışlarnızla ve sesiz kaldığınız sürece göçler çoğalacak ve zannediyorsunuz ki yabancıları suçlayınca düzelecek ama kim isterki güzel vatanından ayrılsın hep yetkililerin susması ve hiçbir şey yapmaması yüzünden iyi bir lider başa geçmediği sürece Afganistan durum düzelmeyecek orada kadınlara saygı yok , yoksa çoğu örnek kadın başa geçebilirdi.
Onları da Türkiyeye yollasınlar. Hala orada halkın ne işi var. Aşkolsun. burada Türkiye varken. Gelsinler maaş bağlayalım, hemen üniversiteye başlatalım, iş verelim, vergisiz iş açtıralım. Manyäk mı onlar. Hiç olmadı bu. Yazık yazık
Birde sözde Müslüman ülke. Şunu gören töbe dine yaklaşmaz ki daha beter uzaklaşır. Bu kafada büyüyenlerde sonra gelip bizim ülkemizde toplanıyorlar sonra. Sabır ne diyelim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
“Türkiye’nin Taliban’ın inancıyla alakalı ters bir yanı yok." bu sözleri hatırladınız mı ey ahali? kim söylemişti acaba?