yasak mı grev falan bilmiyorum ama en çok bizim yapmamız gerek bunu

yasak mı grev falan bilmiyorum ama en çok bizim yapmamız gerek bunu

Bu bizi kurtarmaz. Biz bunun daha üstünde kötü bir durumdayız. Grev veya protestolar bu ülkede hiçbir zaman çözüm yolu olamadı. Üstelik halâ halden memnun olan o kadar insan varken kendini yorar herkes. Yapanlar komünist yapmayalar monarşist ilan edilir.
İsyan
Bugün Erlangende böyle bir protestoya katıldım basın açıklaması yapıldı slogan atıldı dağılındı insanlar çok fazla etkilenmese bile bu durumdan en azından birseyleri değiştirmek için seslerini duyuruyorlar
Bu ülkenin en büyük sorunu; gelir dağılımındaki dengesizlik. Bunu da enflasyon ile yapıyorlar. Enflasyon fiyat artışı değildir. Fakirden zengine sermaye transferidir enflasyon. Önce bu tespiti yapalım.
Cevap
51Cevap
Bu ülkede ki halk Belçika halkı gibi düşünemediği için pek mümkün değil
bizde pahalilik olsa ne olurr
reis makarna bulgur veriyor
reis 300 - 500 lira elk dogalgaz yardimi yapiyor
reis korkmayin kimseyi enfilasyona ezdirmicez diyor :))))
hani halk fakir muhtac zavalli olsun reisde ölmeyecek kadar baksin :)))
Belçika daha ne gördü ki alışmışlar rahat yaşamaya gelsinler Türkiye'ye hayat mücadelesi nedir bir görsünler gitsinler Hindistan'a yerdeki pis pirinç tanelerini toplayıp yemek yapan insanları görsünler belki hallerine şükrederler
şu anda münih'teyim belçika'ya da gittim. çok yüksek fiyatlar yok ama az da olsa hakkını arıyorlar. araba fiyatları ortalama 5-7 bin euro yükseldi ama çok değil bu. tepkisiz kalınırsa yönetenler rahatça yaşar yoksa.. bu çalışanların grevi genelde kamu çalışanları
Ben Fransa’da yaşıyorum haliyle burada grevler ve protestolar kaçınılmaz ve önüne geçilmez bir hal aldı fakat halk bilinçli Türkiye’de halk kendini insan hesabına koymuyor her sıkıntıya eyvallah çeliyor yaşlılar bencil gençliği eziyor ezdiriyor cahillik almış başını gidiyor. Sonumuz hayır olsun başka söylenecek hiçbir şey yok
Çünkü grev yapanlar vatan haini ilan ediliyor, polisler tarafından dövülerek öldürülüyor ya da hapse atılıyor. Millet canımı yolda bulmadım diyor. Bunun cahillik ile hiç bir alakası yok. Korku ile alakası var.
korku için de 1000 katını çekiyor
Hakkını savunmak korkak bir şekilde yasamaktan daha iyidir bence
Silivri soğuk kral. Hakkını arayan adamlar hapiste ölüyor Türkiye de ve o adamları kimse hatırlamıyor bir daha. Burası Avrupa'ya benzemez. Avrupa'da hakkını hukuk yoluyla alabilirsin fakat Türkiye'de hakkını aramak için hukuk yoluna başvurduğunda hakimler seni içeri atıp dosyada gizlilik kararı veriyor. Sen neden içerde yattığını bile bilmeden hapiste çürüyorsun. Öyle dışardan yok efendim korkak bir şekilde yaşamak yerine hakkını ara demesi kolay. Milletin çoluğu çocuğu var. İçeri girse kim bakacak hakkını savun diyen adamlar her ay maaş gönderecekler mi? O yüzden hakkını her zaman savunmak aptallık oluyor. Bazen zekice düşünerek ben hakkımı ararsam ve hükümetin elindeki savcı ve hakimler beni haksız bulup terörist ilan ederse, geride aileme çocuklarıma kim bakacak diye hareket edip Allah'a havale ederek yaşacaksın
85 milyon insan 1 kişiye karşı gelemiyorsa ne kadar güçsüz olduğunuzu düşünün o zaman
@zİstilacıTürİnsan 1 kişi değil , savcı, polis, medya, hâkim, asker, medya bunlar hükümetin elinde olduğu sürece kolay kolay güç kazanamazsın. Gezi parkında ne olduğunu gördü herkes. Eyleme katılanlar polisler tarafından öldürüldü. Olan annelerin evlatlarına oldu. Sonuç değişti mi? O yüzden seçimle geleni seçimle göndermek en mantıklı olanı
o zaman diktatör yönetimden ne farkı kaldı
@zİstilacıTürİnsan her seçilen kişi diktatör olacak diye bir kaide mi var 🤔
Gerekiyor tabi. Yapılması gereken bir şey hak arama. Bunun için sağlam organize olmak lazım.
Ülkede hemen bizi terörist, fetöcü, vatan haini ilan ederler
Bizim memlekette böyle bir şey olsa, o greve katılan ne kadar insan varsa hepsini hapse tıkarlar..
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Aynen öyle
kimse yeryuzu kanunlarını skine takmıyo ahirete calisip riyakarlik yapıp sukrediyolar ama diğer milletler hak hukuk nedir bildiklerinden sesleri cikiyo
Grev düzenlense ne olacak değişen bir şey olacak mı? Tabiki hayır
Tek çıkış yolumuz önümüzdeki seçim. Halk doğru kararı verirse yavaş yavaş düzelicez umarım.
Bizi fetöden dolayı içeri atarlar, bu ülkede greve izin veren oldu mu? Hoş, grev yaparken pkk destekçileri de araya damlıyor ya...
Çindeki olan olaylar için uygur türkleri toplandı diye polisin ne yaptığını gördük. Böyle bir olay gerçekleşse ilk polis joplamaya gelir. Olmaz yani.
bizde eski kafalilar var ve suda var seninleyiz derler yola çıkarsın kimse yok arkanda bizimkiler beceremez yürüyüşü vs
ve işin komik tarafı adamlarda hayat pahalı değil, bu adamlar türkiye'de olsa demek bildiğin isyan çıkartırlardı %1500 enflasyona sdjkfhsdfsd
Burası ortadoğu. Herkesin acı çektiği ama hiçbir şey yapmadığı topraklar. Bizim millet ıstıraba katlanmasını bilirde ona karşı gelmeyi bilmez
Silivri soğuktur. Biber gazı fena can yakar. Plastik mermi adamın anasını ağlatır. Nasıl yapacan
Laikci darbeciler yok başta o İsmet İnönü Kenan Evren cemal gürsel zamanindaydi senin dediklerin heybiliada da başbakan asmalar
@asiprens2905 umarım şu anki hükümeti savunmuyorsundur bana :)
Umarım laikci darbecileri savunmuyorsundur bana altili masa denilen Amerikan hamburgecilerini Londra tefecileri heykelden başka hizmeti olmayanları
Bizde öyle bir durum yok. Allah'a sukur durumumuz da iyi. Tum dunyada krız var. Şükredin biraz. chpliler anlamıyo
Neden yapalimki bizde hersry var parada var cok sukur
Bizde yapılınca vatan haini fetöcü olarak silivrinin en ücra köşesine atarlar.
Bizim millet koyun. Bi bu kadar daha bindirseler gık demezler.😃
Hani birileri bagira bagira tek ekonomik sorun Türkiye de diyorlardi.
Bilinçli toplumlar grev hakkının farkindalar yani.
Nasıl bir hayat pahalılığı varmış ki buradan beter olamaz bence 😅
Biz de tetiklenip iç savaş çıkar ya zaten herkesin gözü bizim uzerimide
bizde deniyorki
ekonomi kötü
aöa heryerde bu warr
Onlar bir ay bizim ülke şartlarında yaşasalar toprağı öperler 🤣
Bizde grev yapana darbeci militan terörist fetöcü ve ketöcü derler.
Bizde şu ana kdr grev değil baskın düzenlemesi lazımdı halkın
adamların 10 yılda bir yaptıkları zamı biz bir günde görüyoruz
Kesin sesinizi fetöcüler. alın bunları içeriye diye haber izeleyebiliriz. Ne gerek dertsiz başımıza det alalım.
Bize grev yetmez direkt parlemento binasına darp yapılmalı
Bizde olsa joplayıp biber gazı atarlar, bi kısmınıda silivriye atarlar
İzin alirsan valilikten ve izin cikarsa yasak olmaz
Grev yapabilmek için önce toplumsal olrak bilinçlenmek gerek biz onuda yapamayız
Bizimkiler celladına aşık olmuş
Biber gazı yer döneriz değişen bir şey olmaz
Bizde mi kimse yapmaz. Herkes korkuyor.
bizde hayat pahalı değil
Biz yapsak bunu ya terörist ya da fetöcü çıkarız
Ulan siz bi Türkiye'ye gelin hele bakın
Vatan haini ilan edilir greve katilanlar
Bizim yapmamız lazım bunu
Greve başlasak oturur piknik yaparlar mk
Gerek yok ekonomi süper
Birşeyi değiştirmez ki
Bize de lazım ama ne kadar etkili olur bilmiyorum
Ya içeri atarlar ya da hain diye adımız çıkar
olmaz. bizde bunu yapamazlar.
Bizim ülkemizde de yapılmalı
Bizde grev değil direk isyan lazım isyan.
Biz köyünüz öyle yapmayız
Bence de şart yani herkes susuyor
O değilde kemal kılıçdaroğluna darbe yaptılar
orada medeniyet var grevde yapsan ceza almasın.
Yorum yapmim şimdi şişli soguktur
Sosyal medyada yorum yapmaya bile korkar olduk biz
Bizdekiker taş yese sesi çıkmaz
Evet bizde de olması şart.
Ne guzel burayada sart
Seçim yaklaştı artık, gerek yok...
Baakkk fetödan içeri atarlar haa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?