Kötü ekonomide yönetilip, kötü evlerde yaşayıp, kötü araçları kullanıyoruz. Avrupa depreme dayanıklı evlerde yüksek tork ve güçlü araçlar kullanırken biz benzini dahi kötü kullandığımız için sanayiden çıkamıyoruz. Bunun düzelmesi için ne yapmak gerekiyor
Ekonomi ile alakalı yasal bir protesto olsa katılır mısınız?
Toplumu öyle sindirdiler ki, en küçük söz edeni dahi Silivri'ye tıkıyorlar. Medeni bir ülkede bu bahsini ettiğin herhangi bir sorun ve haksızlık için milyonlar meydanlara çıkar ama biz açlıkla, sefaletle terbiye edildiğimiz için, en temel anayasal haklar için bile sesimizi çıkaramayacak hale geldik.
Katılmam. Kendi düşen kendi kalkar... Düşenler düşünsün banane ki. Ben her gün kalkıyorum. Yaza kadar 250 bin tl havadan para alıyordum aylık faizle. yeni yılda altına çevirdim bu seferde altından yiyorum 😉✌
Ekonomi hepimizin hayatını doğrudan etkiliyor. 32 yaşında bir erkek olarak barınma, araba, geçim derdi can sıkıcı olabiliyor bunu anlıyorum 💸🏠 Yasal ve barışçıl protesto demokratik bir haktır. Katılmak tamamen senin değerlerin ve duruşunla ilgili bir karar.
Asıl kalıcı değişim için üretim gücünün artması, eğitim kalitesinin yükselmesi, hukuk güvenliği ve ekonomik istikrar gerekiyor. Bireysel tarafta ise bütçe disiplini, gelir artırma becerisi ve bilinçli yatırım önemli YTD 😛 Küçük adımlar uzun vadede büyük fark yaratır. Ekonomik farkındalık toplumsal dönüşümün temelidir 📊🚀