Recep Allah'ın kitabin varsa zam yapma enflasyonu düşür , yoksa ev kirası 5 bin ise 10 bin olacak markete hiç gidemeyecegiz
2 ay
Asgari ücrete Zam yapılacak diye korkan tek ülke olabilir miyiz?

Recep Allah'ın kitabin varsa zam yapma enflasyonu düşür , yoksa ev kirası 5 bin ise 10 bin olacak markete hiç gidemeyecegiz
Sonun da maaşlara zam yapılmasının kâr değil zarar olduğunu bilen bir vatandaş gördüm çok şükür. Bazı meslek gruplarının sosyal medyada maaş zammı talep etmelerine çok şaşırıyorum. Zira bugün maaşlara 2 lira zam yapılırsa enflasyonun da doğru orantılı olarak artıp yarın herşeye 2 lira zam geleceğini kestirmek için çok zeki olmaya gerek yok aslında. Bir şeyler protesto edilecekse maaşların azlığı değil enflasyonun fazlalığı protesto edilmeli.
Neyse bu ülkede herkes ekonomist zaten...
Yani iş bulamayanlar için dahada kötü olacak sonuçta herkesin işi yok asgarî ücret arttığında müjde gibi veriyorlar işsizler öğrenciler daha da zorlanıyor
Görüş
7Görüş
Bizim millet hak edıyor yol yaptı köprü yaptı hastane yaptı 20yıl önce hastaneye gidemiyorduk dıye meydanlarda naralar atıyorşar hak ediypruz kim ne derse desin kurunun yanında yaşta yanıyor işte😡😡
Valla herkes hay allah asgariye zam gelse de bizde zamlasak her şeyi diye bekliyor, çok rezil bir durum.
Evet tek ülkeyiz sanırım ama bunu algılayamayan beyinler var hala... asgari ücret artıyor diye sevinen ahmaklar var..
Doğru söylüyorsun aslında ilk önce piyasaya dur demesi lazım
2 aydır ev bulamıyorum
Haklı sitemler.
Aynen öyle maalesef
En İyi Görüş