2018 yılında 3 kişinin öldüğü olayda cinayet şüphelisiymiş. 4 yıldır aranıyormuş ve "kaçmaktan yoruldum" diyerek kendini ihbar etmiş. Tutuklanıp cezaevine gönderilmiş.

2018 yılında 3 kişinin öldüğü olayda cinayet şüphelisiymiş. 4 yıldır aranıyormuş ve "kaçmaktan yoruldum" diyerek kendini ihbar etmiş. Tutuklanıp cezaevine gönderilmiş.

Hayır, değil: Özgürlüğüne düşkünler - Kendisine saygısı olanlar için hiç kolay değil. Böylelerimiz için kaçmak hiçbir zaman ilk seçimimiz olmaz. Böyle olmayanlarımız için alıştıkları bir durum. Gerçekten özgür olmanın tadına hiç varmamışlardır. - Dışarıda olsalar da içerideki gibi tutsaklardır. Kaçarak tutsaklıklarının biçimini seçerler yalnızca. Kendilerinden - Korkularından - Yargılanmaktan kaçmaya alıştıklarından, onlar için bildik bir yerdir.
Şöyle olabilir;
Sürekli tetikte olmak, toplum haklarından mahrum kalmak, sürekli birilerine muhtaç olmak, birilerinin iki dudağına bakmak vb… birçok belki etkileyen konuyu yollarca üzerinde hissetmiş ve artık bir son vermek istemiş belkide
2000 mayısta acemi birliği için İzmire gittim biraz gezdim sıkıldım millet kaçıyor bende çarşıda inzibat arıyordum yakalayıp götürsünler diye bulamadım en son otobüsçüye sordum tarif etti gittim. Yazıyı görünce bu aklıma geldi
Direk askerlik şubesine kayıt olmaya gitsen sanki inzibat aramaktan daha mantıklı olurmuş
Herkes kolay falan demiş içlerinden hangisi bir suç işleyip polisten kaçtıda bu kadar rahat konuşuyorlar en fazla. Yapacakları motorla çevirmeden kaçmak 😂
Cevap
41Cevap
Kolay olduğunu hiç zannetmiyorum
avukat güzel bi savunma ayarlamış sağlam bi siyasetci bağlantısı bulmuş git kendini yaklat demişti.
bizim ülkemizde hukuk yok anlaya bunu !
Türkiye monarşi ile yönetilen bi diktatörlük ülkesi oldu iyice kabullenip ona göre yaşayın
Niye seçim yapılmıyor mu monarşi oldu Türkiye. hukuk yok evet bir gecede CHP'lilerin hukuka atatiklari 4500 kişi mezheplerinden dolayı hala emekli olmadilar
Yazdıklarımı bir defa daha oku Akp Chp diye bişey yazmış mıyım?
Ayrıca seçim yapılan ülkelerde monarşi yoktur diyecek kadar düz düşünüyorsan tebrik ederim seni 👏
Bu iddanda ısrarcıysa şu yazıyı oku😏 sonra konuşalım;
turkish.aawsat.com/.../arap-dünyasındaki-parlamento-seçimlerinin-bir-faydası-var-mı
Kaçmıyorlar polis istese anında yakalar zaten. Bu adam 4 yıldır kaçıyor ve rahat bir gün görmemiştir. EE şimdi ceza alacak birde. Yani 4 yıl boş yere gitti :D
Benim amcam kaçakçı eskiden bize gelmişti 2 gün sicmaya korktu tuvalette yakalanır m baskın yerim diye kolay değil. Annem hep ihbar edecegm diye babamı deli etti. En son yakalandı serefsz oh olsun eroin kokoin yapiyordu
@PlayBoyGeldi ne bilim. boş ver gr
@PlayBoyGeldi defol
Akşam kavga oldu görgü tanığı ben karakolda sabahlayan ben kavgayı çıkaranlar kayıp böyle adalet mi olur
Kaçmak yetenek isteyen bir iştir.
Gerçekten çok akıllı ve zeki olmanız gerekmektedir.
Kaçış döneminde hayatınızın çoğu zamanından zevk almayabilirsiniz ve her geçen gün teslim olma hissi uyandırır
Adamdaki rahatlığa bakar mısın gidip teslim olmamış bile aramış gelin beni şuradan alın demiş ayağına getirmiş yine 🤣🤣
Tosuncuk da böyle teslim olmuştu. Bu teknolojiyle hâla suçluların kaçabilmesi çok trajik
Bari arama taramada yakalansaymış yakaladık diye sevindirdi güvenlik güçleri.
Nereye kadar kaccan ki mecbur yakalancan veya ihbar etcen kendini
Valla helal olsun millet nasıl saklanıyor, tuhaf varlıklar.
Kimisine kolaydır Kimisine değildir..
Kişinin öyle imkanı varsa kaçabilir tabi. Yoksa yakalanır
Evet türkiyede kolay. Suçlular değil, suçsuzlar tutuklanıyor bu ülkede.
Kişiliğe göre değişir zaten suç işleyenler otokontrol siz gayri medeni kidiliktir.
para bitip aç kalınca kendini ihbar etmiştir yoksa yurt dışına kaçardı :D
Ben 4 yıl bile kaçmam üşenirim durmadan kaçmaktan 😂
İyi yorulmasa yakalanmayacak traji komik durum bu olsa gerek.
dexter morganı oglu oldurdu itiraf etti ona onun gibi 🤢
Ülkemizde kolluk kuvvetleri dahil işini iyi yapan kimse Yok herkes salmış o yüzden kaçmak kolay
Sen öyle san
Neye sahte kimlik çıkarsaymış veya Suriye’ye kaçıp ordan da Lübnan vs
Kaçamaz çünkü eninde sonunda yakalanır o da biliyor ki teslim olmuş kanundan kaçış yok
Adam öldürmek çok kolay ki yakalanma riskin de sıfır işini bilirsen tabii
Kaçmaktan yoruldum diyip teslim olmak ne ya😂 gerçek mi bu haber
merak etmesin 2 ay yayip cikar
Demek ki kaçılabiliyormuş.
Kaçamadığı vicdani olmuş.
Kış geldi malum faturalar gözünde büyümüştür
Çok geçerli bir sebeb bence 😂😂
Kolay değil ama inşallah yakalanırlar.
Hangi çağda dünyaya geldik biz böyle
Adam yorulduguna gore kolay degil😅😅
Böyleleri kaçıyor gerekli ceza verilmeli
Vay memleketimin insanı 😀😀